Musikk videoinnspilling

  • 05.04.2017, 21:18

For en dag det har vært! Nå er det bare to dager til Carina slipper ny singel og i dag har jeg fått være med på selve musikk videoinnspillingen! Dama her tror jeg er den råeste dama jeg vet om. Fy faen for et pågangsmot hun har, Carina jobber virkelig knallhardt for å oppnå det hun vil, noe jeg virkelig finner inspirerende! Å sangen(!!!!) den er så sinnsykt fengende den, at til og med jeg forsøker å synge med bak kulissene her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På studio True Stories, på Mohngård her i Oslo går det i full sving, med dans, latter, sang... og mere dans! Nå er det matpause på crewet som består av en sminkør, en frisør, to dansere, to kameramenn, en regissør og meg... venninne/snapper/blogger/dj.... "Gliset", som jeg ble kalt.. Skjønner ikke det?
Det har vært nok en fabelaktig dag i Oslo hvor jeg har fått blitt kjent med enda flere herlige mennesker - for ikke å snakke om hvor dødsgøy det er å få være med på noe slikt! Singelen YOU ON ME slippes på fredag, (07.04) - det er bare å glede seg!!! 

Andrea

06.04.2017 kl. 12:08
Ååååh, du er tilbake! Å se navnet ditt på topplista på blogg.no gjorde dagen min :D Det er ikke så lenge siden jeg kom til å tenke på deg, og lurte virkelig på hvordan det gikk etter at du dro til Mexico. Gleden er derfor stor over å kunne følge deg igjen :) Jeg liker så utrolig mange sider ved deg: både den glade, positive jenta som ikke lar seg stoppe av noe, men ikke minst også hun som er usikker og som tørr å fortelle om det. Jeg føler jeg selv befant meg på samme plass som deg før du flyttet til Mexico, for en måneds tid siden. Men nå har jeg også tatt grep om eget liv og innsett at jeg også trenger å være alene og finne lykken på egenhånd. Takk for at du er du og for at du tørr å være ærlig med både deg selv og oss <3

Sandra Jokic

07.04.2017 kl. 13:58
Andrea: HIHIHIHIIIIIIII! :D Det er så vanvittig kult at sååå mange faktisk har "ventet på meg"! Utrolig hvor mange man kan nå ved å dele om seg selv altså! Tusen takk, setter stor pris på å høre begge, eller alle parter av meg bidrar til noe. Så utrolig bra du har funnet ut av det og tatt grep på egenhond! Håper du omringer degselv med bra folk, som er med på å løfte deg opp også <3 ærlighet på godt og vondt vil altid være det beste. Man lurer ikke andre enn seg selv i de fleste tilfeller! Behøver du noen å snakke med, så ta kontakt <3
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits