Vinn en FLEX leggings

  • 06.04.2017, 14:11

Det stemmer! I dag har det kommet en gigaleveranse med gymshark-produkter til lagergutta på Nydalen! De er klare for å masseprodusere pakker for å sende det rett hjem til deg. Det er dagen for både restock og release av to nye FLEX farger, Light Grey Marl/Sherbet Pink og Blueberry/Marine Blue

I dag har jeg vært å testet ut Jobbsprek, i min freshe nye blueberry FLEX
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg fått æren av å velge ut en vinner som får tilsendt en gratis FLEX LEGGINGS i posten, i den størrelsen du skulle behøve! Selv bruker jeg XS i FELX leggings og jersey thigthsene og S i FIT leggings (for de som lurer på det!) Ord kan faktisk ikke beskrive hvor gode disse thightsene er! De må bare oppleves! Har sagt det før, og sier det igjen: alle fortjener å ha en gymshark-thights i skapet!

Delta ved å "like" den nye facebooksiden min "Sandrajokic.com" (der jeg deler ALLE blogginnlegg som postes slik at du kan holde deg oppdatert), og kommenter en liten setning om hvorfor du skal vinne, i dette innlegget på facebooksiden! Vinneren kåres lørdag klokken 12, på facebook! ER DET DEG? 
Se alle nyhetene på gymshark.no

Christine

06.04.2017 kl. 16:26
Åh for en konkurranse! Er nok mange grunner til at folk vil vinne disse tightsene. De er jo bare best! Har ikke selv en slik, men har noen av de første som kom ut, fit. Og er fått hull bla grunnet så mye bruk.. Har fulgt deg bla siden start, og må si at du er en stor inspirasjon. Har tatt meg selv flere ganger av å bla gråte av innleggene og videoer, da det er nokså treffende til tider! Men vi er jo bare mennesker alle sammen og likere enn vi tror eller vil innse. Du er ihvertfall en jeg gidder å følge i denne "bransjen", du virker så ekte så ikke slutt med ærligheten din!!.

Antea

06.04.2017 kl. 20:55
I don't speak Norwegian, but I would love to win a pair of these :) I have been following you on instagram for a long time now, and I love how positive, happy and cheerful you seem as a person, and I love the way you emit your positivity even via pictures. You are a strong, tough lady and should be a role model for women :)

And the flex leggings on the other hand are my faaavorite by far! I own only one pair because I am a student on a budget lol, but I would love to own some more. They are the prettiest, comfiest and most booty flattering leggings out there.

Malin hemer

06.04.2017 kl. 22:00
Fantastiske Sandra, sprudlende som alltid! Gud jeg er glad vi endelig møttes! Håper det ikke er lenge til neste gang :*

Sandra Jokic

07.04.2017 kl. 13:54
Malin hemer: JEG Å! Det blir ikke lenge til det skal du se!

Mari Rannstad

06.04.2017 kl. 23:24
Du er goals!! Ser virkelig opp til deg når det gjelder trening :-)

Sandra Jokic

07.04.2017 kl. 13:53
Mari Rannstad: Tusen takk Mari! Det er så stas å høre! :D

Caroline B

07.04.2017 kl. 09:24
Jeg forandret livsstil for nøyaktig 7 uker siden, og begynte å trene seriøst. Jeg har egentlig ikke hørt så mye om gymshark før nå, men har siklet etter de flex tightsene der siden jeg først så de på insta! Også er de alllllllltid utsolgt :( så har virkelig lyst å få motivasjonen opp 1 hakk med ny tights!

Helene

08.04.2017 kl. 10:26
Heei :D Endelig er du back in blogg buiss. hurra hurra!

Jeg ønsker å vinne fordi jeg enkelt og greit har veldig lyst på en FLEX :-D Er student så er ikke så ofte jeg kan flotte meg med shopping! Er alltid motiverende med noe nytt i garderoben, så det hadde vært veldig stas :D

Gleder meg til å følge deg videre her på bloggen! God påååske! <3
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits