GOD PÅSKE

  • 13.04.2017, 16:39

Etter gjentatte forsøk på å få dratt med opp på ett eller annet fjell har jeg ikke fått meg selv til å pakke sekken å dra bort på påsketur. Jeg har lovt meg selv å ALDRI gjøre noe jeg ikke har lyst til - så når jeg nå har vært så ubesluttsom på om å dra eller ikke har jeg kommet frem til at det ikke blir å skje, i og med at jeg ikke har kjempe lyst, selv om det sikekrt hadde vært gøy å dratt på en tur. Er ingen fan av alkohol heller, så ikke noe om å gjøre å drikke seg drita for å rølpe rundt med andre dritingse mennesker! ISTEDE sitter jeg på hytta, som er rett ved der jeg holder til på Byneset. Storkoser meg med påskeegg, familie og verdens beste Arnold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIgår lagde vi pizza, igjen - jeg er nemlig blitt utnevt pizzamester i familien, da jeg lager så syyykt god og sunn bunn. "Tantepizza" har det fått navnet, da søstersen min (krølltoppen i bildet) har fått ut hele fire stk, som da blir mine elskbare tantebarn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I påsken skal jeg ta det helt med ro, være hjemme for en gang skyld. Eneste planlagte er at jeg på lørdag skal være med en gjeng venninner på vinkveld, så lenge siden å ha møtt dem, at det er noe jeg gleder meg MASSE til! I dag skal jeg komme meg på trening i "rett tid", altså før natta, så får vi se hva kvelden bringer videre. En fin dag er det i alle fall! Håper dere koser dere der dere er - om det er på fjellet eller i by'n!

Malin Hemer

14.04.2017 kl. 13:07
Mulighet å få oppskrift på pizza bunnen 🙈😀?<3

Heidi

14.04.2017 kl. 14:16
Goood påske :-D

Sandra Jokic

20.04.2017 kl. 14:04
Heidi: Goood påske! <3

14.04.2017 kl. 18:24
Har du oppskrift på pizzabunnen?😍
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits