3 enkle ting som gjør at jeg holder meg i form

  • 17.04.2017, 16:33

Jeg fikk spørsmål på bloggen her om dagen, om hva jeg gjorde for å holde formen så godt som jeg gjør. Det er tre enkle punkter som jeg er mye mer bevist på nå enn før, som påvirker at jeg ser ut som jeg gjør nå om dagen. Trening har jeg ikke fokusert på i det hele tatt i det siste. Trener når det passer meg og hva som passer meg der og da. Men satser på å komme igang med et selvlaget treningsprogram fra og med i morgen - for påskeferie, det har det jammen meg vært! 



1. Bruker kroppen rett og er aktiv i det daglige.
Det å være aktiv i det daglige, er avgjørende for hvor mye en forbrenner i løpet av en dag. Derfor forsøker jeg å være mest mulig aktiv, noe jeg til tider faktisk finner vanskelig da mye av jobben min går ut på å sitte på macen. Jo mere stillesittende jeg er, jo latere blir jeg - og det er ikke noe bra! Min "kur" mot dette er å i det minste bruke mest mulig av kroppen ved alle gjøremål jeg gjør. Enten det er bloggskriving eller matlaging, så er jeg bevist på å bruke kroppen på en spesifikk måte.

2. Lytter til kroppen og tenker smart når det kommer til mat.
Dersom du alltid gjør det du har lyst til, så er det på det tidspunkt rett for deg å gjøre AKKURAT det. Er kroppen sulten så rumler det i magen å du fyller den snart med mat. Det er akkurat det jeg har begynt å gjøre. Istede for å spise etter noen klokke eller etter en viss diett så spiser jeg når jeg er sulten og velger smart. Nå om dagen stresser jeg overhode ikke med verken form eller trening  - vekta går automatisk nedover, jeg er noe svakere men best av alt: JEG FØLER MEG AMAZIIIING.

3. Trivsel. Rett og slett.
Jeg trives om dagen. Jeg har ingen ting jeg "frykyer" ingen innvendige, mentale "sperrer eller forhindringer" som påvirker kroppen min, holdningen min, energien min, utstrålingen min. 





Jegmotverden

17.04.2017 kl. 16:54
gode tips

Sandra Jokic

20.04.2017 kl. 14:04
Jegmotverden: Ikkesant, så lenge man kvitter seg med det som holder en nede så er det egentlig en enkel sak :)
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits