Det handler om å akseptere

  • 18.04.2017, 13:37

Jeg er vel ikke alene om å ha kost meg alt for mye igjennom... hele påska? Her har det ikke blitt med bare eeeen kose-dag, for å si det sånn! Har spist så mye godis at jeg antagelig fikk tatt igjen for julen jeg ikke hadde tilgang på smågodt også! Det er nok mange der ute som nå sitter der, angrende, dårlig samvittighet for å pakka i seg alt de har iløpet av ferien.... Men selv om man iløpet av påska "plages" med dårlig samvittghet ovenfor seg selv så påvirker det ikke stort annet enn en dårlig følelse ved noe som kunne vært kos... For selv om enkelte har dårlig samvittighet så fortsetter de likevel med påske-kosen.
Hva er da poenget med å utsette seg selv for dårlig samvittighet? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitt triks er; vi er nødt til å akseptere! Kanskje har du gått opp noen kg i løpet av påska, men hva gjør no det? I løpet av de neste dagene, nå som hverdagen er tilbake igjen, og du går tilbake til gamle vaner fremfor påskeegget, vil nok kiloene raskt forsvinne igjen. Selv påvirkes jeg umiddelbart av å ha spist mere, blir vannete i ansiktet og pløsete i huden, men så vet jeg at det varer i omtrent fire dager før jeg er tilbake til normalen igjen - å det gjelder nok dere der ute også! 

Mye av vekta man går opp ved et påskeinnfall, (altså et plutselig kalorioveskudd) medfører at kroppen binder til seg mengder med væske som gjør at man veier mere. Dette vannet "slipper" igjen, så snart det ikke er noe overflødig med karbs i kroppen å binde seg til lengre. La oss derfor komme oss tilbake til hverdagen igjen, uten dårlig samvittighet for det en har spist og kost seg med i påska, men heller akseptere det som har vært og fokusere på det gode man kan oppnå fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal i alle fall jeg og mamma kaste påskeeggene og bytte det ut med sunn god mat! Idag, en kyllingsalat-lunsj, uten karbs - da jeg har lært å tenke smart å kan ta inn litt på sukkeret jeg spiste i går, BOOM! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits