God morgen

  • 27.04.2017, 10:52

God morgen Norge! Vet ikke med dere, men i dag er jeg i fyr og flamme! Igår kveld landet jeg på gardemoen, ble plukket opp av Martin, som tok oss direkte til gymmet. Hadde spart på treninga hele dagen for å ta økta med han da jeg kom frem, alt gikk etter planen! Det ble en deilig skulder-økt, og hele 15 minutter cardio! Var ikke på hotellet før i 23 tiden, da skulle jeg så klart begynne med selvbruning.... Sykt skummelt da man aldri vet hvordan det blir, men tok sjansen, da resten av jentene her er så sykt flink til å preppe seg selv før shoot måtte jeg gjøre det samme. Selv om jeg glemte å smøre hendene mine, så må jeg si det funka kjempe bra! Jeg er gylden og fin.... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble heldig vis ikke så gyldens om på det bildet over her da jeg fikk våkna, dusja og ordnet meg litt! Brukte St.Tropes, selftan express.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har allerede rukket å bombandert rommet, før min vakre kjære Johanna fron Sverige sjekker inn i morgen å deler rom med meg <3 Det blir så stas! Sist jeg var med henne var under en gymshark shoot i fjor, da tok vi disse bildene i garderoben mellom slagene:

Skjønner dere hvorfor jeg har tæna meg eller?!? ehe.. x) Kom nettopp opp fra frokost. Det ble en rassert brødskive med leverpostei, og skinke med knekkebrød, ost, phiadelphia ost og stæsj på. Elsker hotelfrokoster, men er nødt til å begrense meg da sandra + ubegrenset med mat = bad idea.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg sykt sugen på å møte folk kjenner jeg, må bare vente i 1,5 timer til! Perfekt å skvise inn litt bloggings i mellomtiden! I dag er det bare oss norske som skal shoote, Alexander Myrvold, Martin Heede og Christina Strøm Fjære. LITT AV EN BUKETT kan man si. KJØØØØR!!!! 

Gymshark lanserte nylig noen nye produkter. Alt ble utsolgt på 1-3 minutter..... DAMN as, her gjelder det å være rask i avtrekkeren! Finn dine favoritter på GYMSHARK.NO

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits