One down - three to go

  • 27.04.2017, 20:12

Første dag med shooting er unnagjort, tre dager til i vente! Dagen i dag har gått som smurt, det er så herlig! Med en flink fotograf, Lars Erik Bakken, og athleter som står i kø for å shootes så går det fort i svingene! Det kjennes i alle fall ut som at det går fort, selv om det har vært en full arbeidsdag i timer, og vell så det! Vi har i dag rukket å vært på tre ulike locations. Opera taket, tjuvholmen og Løren trikkestasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her med verdens herligste Christina Strøm Fjære <3 Se så flott hun er! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er da den nye thightsen Gymshark kommer med! HEEELT FANTASTISK. Det er faktisk nok en ny favoritt hos meg, sammen med flex, fit og jersy.. Oi, det ble mange favoritter, men slik er det bare når de skaper så mye herlig tøy å gå i! Flere har allerede rukket å spørre om størrelsen, jeg bruker en XS, samme som jeg gjør i flex leggings og jersy (S i fit leggings) - Denne Seamless tightsen er super høy i livet, og fungerer vell egentlig på samme måte som en "hold in" over magen - noe som er heeeelt supert og mega comfy! Se den i butikk HER <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens vi kjører fra sted til sted sitter jeg å følger med på kartet, for å forsøke å skjønne hvor jeg er i forhold til Oslo S, som er det eneste jeg har å forholde meg til, HAHA. Har med årene funnet ut at retningssans, det har jeg ikke! Men alt blir bedre når man øver! Jeg skal lære meg Oslo by! 

Før vi startet var vi på gymshark-lagret, hvor entusiastiske gutter lekte seg med dronen vi senere tok med på en luftetur. Sykt at vi har teknologi som det der!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg hvile, da det virkelig tar på å posere ute i kulda! Akkurat bestillt meg room-scervise, er skrubb sulten, så nå må lagrene fylles opp, før det er lagt opp til felles Gymsharktrening på Haralds gym, kl 21.00 - for de som ønsker å komme innom! :D BOOM!

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits