Lufter hodet

  • 02.05.2017, 20:46

Istede for å prioritere blogg, Internett og alt jeg burde delt på sosiale medier kjente jeg heller behov for å gå meg en tur i det fri og lufte hodet istede, idag.

Den fantastiske oslohelga tok på, det er utrolig hvor mye krefter det tar å bli tatt bilder av! Fikk endelig sovet ut i dag, og satser på å være rask å pigg i fra og med i morgen av. Det er aldri for seint å starte på ny! Enten det er mandag eller bare en ny dag! Håper dere har det fint!

Pernille

02.05.2017 kl. 20:57
Så fine bilder. Kjenner jeg hadde trengt en tur eller et eller annet helt for meg selv i et par dager. I disse dager er det mye forberedelser til fagprøven, som jeg ikke vet når blir enda. Så er litt på nervepinnen om dagen merker jeg. Ønsker deg en fin kveld!

Sandra Jokic

05.05.2017 kl. 13:55
Pernille: Skap alenetid Pernille! Det hjelper i alle fall meg når hodet fylles opp med tanker eller jeg stresser med ett eller annet! Ofte hjelper det meg å skrive ned eller tegne det jeg har "in mind" også! Håper du får roa nervene, sikkert ingen ting å grue seg til heller! YOU FIX! Masse lykke til!
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits