PT sandra?

  • 08.05.2017, 20:51

Mandag mandag mandag - i love mandag! Det er alltid en så forfriskende start. I dag har jeg vært i møte med impulse treningssenter, som lurte på om jeg ikke kunne tenkt meg å vært personlig trener.. Det har jeg egentlig aldri vært, annet enn noen "igangsettingstimer" på kaliber, nylig etter utdannelsen. Men nå som jeg først fikk en forespørsel så tenker jeg: Hvorfor ikke?!? På impulse grillstad, her i Trondheim, så har de en PT-sal også. Jeg tenker å dra i gang gruppetimer med bootybuilding, helkropps økter, håndstående kurs - oooosv! Best av alt, er at alle som vil delta er velkommen! Behøver ikke være medlem, for å bli med på noe slikt. Det samme gjelder PT-timer! Kommer til å lansere hvordan man melder seg på, så snart det er klart. Kjempe spennende, og så moro! 

Det hender så utrolig mye om dagen at jeg knapt henger med! Jeg leter konstant etter en leilighet i Oslo å flytte til, klarer nesten ikke konsentrere meg om annet så lyst jeg har til å komme meg nedover! Samtidlig som det skjer, er det like før vi lanserer LEWEL! "Mitt" eget firma, sammens med min herlige partner, Siriana! Jeg har lenge valgt å holde igjen alt av informasjon vedrørende Lewel, av flere grunner egentlig - men i løpet av mixico-turen startet Siriana og jeg og planlegge gangen i Lewel. Mer info blir jeg å bombandere dere med senere! 

FØLG LEWEL HER
FACEBOOK
INSTRAGRAM
YOUTUBEFør møtet med impulse i dag, rakk jeg å ta en treningsøkt på mitt hjemmekjære-kaliber, med min kjære-kjære Tonje! Det ble en helt ok økt, men så fikk vi tatt mange treningsvideoer - som snart legges ut på Lewels Youtube-kanal! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper deres mandag har vært like bra som min! Nå er det en ny uke med nye muligheter, å det er bare du som velger hva å gripe eller ei! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits