The glute guide

  • 10.05.2017, 21:27

I dag har jeg lagt siste hånd på verket "rumpeaktiverings-guide" som vi blir å sende ut som et gratis-skriv til de første 100 som kjøper treningsprogrammer i fra oss i Lewel. Jeg har igjennom mine år med trening blitt ekstremt fascinert over hvordan kroppen vår fungerer. Hvordan tyngdekraften påvirker oss, og hva som må til for at mine muskler skal aktiveres mest mulig - for best mulig resultat.

"For å lære kunsten med å aktivere rumpa kreves en viss kroppsforståelse. Rumpeaktiveringen vi nå skal gjennomgå, bygger på en korrekt kroppsstilling, det for best mulig utvikling av deg og din kropp. I denne sammenheng: Rumpa"Her er en liten smakebit på hva dokumentet inneholder og hvordan det ser ut. Jeg er strålende forøyd og vi er en dag nærmere mål med å lansere! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selv kjenner jeg godt til at min rumpe-kontakt ikke er like bra som den har vært før, i og med at jeg har trent mindre og ikke aktivert stussen på leeeeenge! Men det er inget nederlag, faktisk så gjør det at det er mye morsommere å jobbe med saken, i alle fall når akkurat rumpemuskulaturen er noe som kommer seg, raskt! Dersom du ønsker å få med deg akkurat når vi lanserer, sign up på www.lewel.no eller på våre facebooksider - this is so fun! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits