Skjønnhetssøvn, hva er det?

  • 11.05.2017, 10:36

Det er ikke en ukjent sak, selv om jeg ikke husker når det sist skjedde - men i natt har jeg ikke sovet et eneste sekund. Tror ikke jeg lyver om jeg sier jeg ikke har fått hvilt engang! Og det helt uten grunn. Vet ikke hva jeg har tenkt på heller, som har holdt meg så våken gjennom hele natta, enda jeg var døds trøtt i går ettermiddag. Ganske så irriterende egentlig, da dagen i dag sikkert ikke blir full av krutt! Men jaja, jeg får legge meg ned å lukke øynene når søvnen kryper inn på meg, i løpet av dagen. Da klokka ble 7 orket jeg ikke ligge å stirre i taket lengre. Gikk da ned til kjøkkenet for å nyte en rolig morgenstund.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så overrasket jeg mamma med et dekket frokostbord. Det var hyggelig, akkurat som det pleier å være. Skulle nesten tro det var onsdag! Mamma har nemlig fri hver onsdag, å da er det beste som finns å våkne til lyden av teskjea som klirrer i te-glasset. Mamma ble så glad at hun nesten "seip" sa hun ... hehe, herlige mamma <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spiste to knekkebrød, ett egg, pålegg og en kornmo med smør og en epleskive på - det har jeg ikke spist siden jeg var ei lita jente, typisk på nettopp onsdager, da mamma og jeg kan sitte rundt bordet i evigheter å skravle. Kvalitetstid. Men slik ble det ikke i dag, today is workday! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg ha i meg litt koffein i håp om å kvikkne litt mer enn tilstanden akkurat nå, for så å dra å ta ei koseøkt på Kaliber! Iført denne nye, behagelige  gymshark-thigtsen løftes treningsmotivasjonen plutselig ett par hakk også! Etter treningsøkta tenkte jeg meg på en liiiiiten runde shopping, for så å spise middag med fine-Line etter det. Sola skinner og tross ingen søvn skal jeg nok få dette til å bli en kanonbra dag!

Sharone

11.05.2017 kl. 10:50
Så koselig! :)

Sandra Jokic

23.05.2017 kl. 23:02
Sharone: Kjempe kos! :D

www.siljefjaren.femelle.no

12.05.2017 kl. 11:17
Huff, håper du får sove bedre i natt! Utrolig koselig av deg å lage til frokost til mammen din :)

Sandra Jokic

23.05.2017 kl. 23:01
www.siljefjaren.femelle.no: Kjenner det har vært noen dager med for lite søvn nå ja! hoh! Jaaa, det er stas å kunne gjøre det noen ganger!! <3
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits