La meg presentere: TEAM LEWEL

  • 15.05.2017, 16:12

Vårt mål er å gjøre verden til et bedre sted.
Det ved å dis-connecte og re-connecte med deg selv, og connecte med andre - på et dypere nivå enn via en skjerm, kan vi sammen skape magi. Men alt starter med deg selv. Kunsten er å våge å lytte til seg selv og egen kropp. Lystre, føle, drømme, kjenne.. Vårt mål er å bidra til at du når drømmene dine. Vi ønsker å inspirere og bli inspirert av mennesker som tør å følge drømmene sine og skape et drømmeliv. En bekymringsfri fremtid.
Sammen er vi sterkere, sammen vil vi lære av hverandre og utvikle oss selv til å bli en bedre utgave av oss selv. 

LEWELS OPPRINNELSE 
Det hele startet da jeg etter 6 måneder som sykmeldt grunnet depresjon - måtte gjøre en endring med livet mitt. Kroppen hadde for lengst sagt i fra om at ting ikke var som de skulle, i form av: oppblåst mage, stramme og vonde muskler, null overskudd eller energi, et trist ansikt og en holdning som bare datt mer og mer sammen. Jeg hadde heller ingen følelse av glede.... Jeg følte meg helt alene, møtte ingen forståelse, for utenpå hadde jeg tilsynelatende "det perfekte liv" og ingenting å deppe over. Dagene gikk, jeg måtte prestere. Prestere, prestere, prestere. Jeg grublet meg nesten ihjel, i et forsøkte på å finne ut hva meningen med livet er. Jeg nektet å tru at det var slik livet mitt skulle være... Tilslutt var jeg så ulykkelig, at jeg bestemte meg for å drite i alt og alle andre enn meg selv. Nå skulle jeg gjøre det jeg ville. Jeg hadde ett ønske, som bunnet i meg selv. JEG VILLE DRA TIL MEXICO. Det skulle vise seg å bli det beste jeg kunne gjort - å lytte til seg selv. LEWEL ble til, og selv om jeg enda ikke har funnet "meningen med livet", så er jeg på vei til å skape meningen. Nå som jeg har mulighet til å hjelpe/inspirere deg til å nå dine drømmer og mål, kjenner jeg lykken bruse i meg. Har du et stort nok ønske, vil allting gå!

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

Med kroppsforståelse, kommer også styrke. Forståelse. Kunnskap. Følelser. Tanker og hormoner.
Dermed også kost. Hva vi spiser har har stor påvirkning på hvordan vi føler det med oss selv. Derfor har vi en "holistic nutritionist" med på laget.
"Holistic nutrition focuses on a natural approach to a healthy diet and considers the individual as a whole, including all aspects of his lifestyle. This natural approach incorporates emotional, spiritual and physical health to create a state of well-being for optimum health." Siriana og jeg er grundere av TEAM LEWEL AS. En bevegelse, der vi ønsker å inkludere flest mulig individer med på en reise.
En reise mot et bedre liv. Vi vet at det å trives med seg selv er viktig for å ha det bra. Derfor velger vi å først sette fokus på trening. Ved å opparbeide seg gode rutiner, med trening som er GØY - vil du også bruke kroppen mere i det hverdagslige å minke i fettprosent. Ved å starte ett sted, og tidlig se/merke resultater vil det også være enklere å opprettholde den "nye livsstilen", samt koble inn flere faktorer som påvirker hvordan du har det - som for eksempel matinntak.

En lyst og trang til å mestre vil vokse og gro, både fysiskt og mentalt - utvikle deg selv og de rundt deg. 
TRIVSEL ER VÅRE BASELINE. Vårt mål er at du skal ha det bra med deg selv, på alle mulige plan! Av erfaring vet jeg at "misnøye" med ett eller annet, er en av hovedgrunnene til at folk ikke har det bra med seg selv. Det kan også være en av grunnene til at folk binder vann og ser "pløsete ut", eller grunn til at muskler står i spenn, dårlig holdning, oppblåst mage, smerter osv osv. Kroppen sier nemlig i fra! Gjennom min reise fra da jeg var sykemeldt til nå, har jeg forstått (og lært) at kroppen min fungerer som en direkte indikator på hvordan jeg har det, at den har alt å fortelle meg, bare jeg tar meg tid til å lytte på den. Anser jorden som vår lekeplass. PLAYGROUND.
Vi er allerede i gang med å planlegge årets begivenhet, PLAYGROUND, der vi vil invitere alle våre kunder med på tur, der vi møtes for videre utvikling, dype samtaler, læring, aktivitet og samhold, seminar og foredrag. For å bli kjent med hverandre, likesinnede, der vi fritt kan være oss selv og dele kunnskap og erfaringer med hverandre.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

WWW.LEWEL.NO
TEAMLEWEL INSTAGRAM
LEWEL FACEBOOKSIDE
info@lewel.no

Prikke

24.05.2017 kl. 12:06
Blæ! Jeg syntes det er kjempe trist at det ikke er kommet inn noen kommentarer her ☹️ For dette er ett kjempe bra "konsept"!

Jeg har sett på videoene dine, den første hvor du sitter åpenlyst håpløs, og tung i hodet i Serbia, og den siste hvor du virker (for og bruke den kjente norske ordbruken) 100kg lettere. Greia er, jeg kjenner meg så inni granskauen igjen!! Det er nesten litt skummelt.

Jeg vet med meg selv, og folk jeg har møtt på gjennom livet - JA, vi sliter, vi sliter alle sammen. Vi bruker endeløse timer forran PC og mobil med Facebook, Instagram og hva enn det måtte være. Vi leser blogg om andres liv og følger deres daglige oppdateringer. Denne liksomgleden av og vise oss frem, hvor flott vi har det og hvor glade vi er.

Jeg var selv gjennom diett og konkursekjør mot bodyfitness i 2015. Men det ble kun med den ene gangen. Gjennom sosiale medier var jeg happy, full av energi, målrettet og tilsynelatende vellykket i det jeg gjorde. Dette var noe jeg fikk til og den positive responsen strømmet på - gjennom skjermen. Men hverdagen min, det var stå opp, kardio, frokost, Bruke tid på Instagram Og fb og da fikk jeg respons deretter. Deretter Trening, poste bilder - respons. Hjem, spise, legge meg. Sånn gikk dagene. Jeg var i min lille boble, jeg møtte ikke nye mennesker, jeg hadde ikke dype samtaler eller gjorde noe som inspirerte meg. Treningen ble en plikt. Det var ikke lenger noe som ga meg glede. Ville jeg "prate" med noen utenom min samboer så var det frem med mobilen. Inn på Facebook chatten. For det er jo sånn vi kommuniserer nå på 2000-tallet.

Jeg følte meg så komplett alene, og det gjør jeg fortsatt. Jeg har prøvd og bli kjent med andre og bygge relasjoner. Det virker komplett umulig.. hvorfor er det sånn? Her jeg bor har jeg ingen jeg kan ringe for så og stikke ut på en kaffi, en tur. Det virker så inni helsikes ukomfortabelt når man ikke sitter bak den skjermen. Når man treffer folk ansikt til ansikt, det føles rart, ukomfortabelt. Er det sosialangst? Eller er det slik vi begynner og forme oss i lys av sosiale medier?

Nå ble jeg riktignok mamma til ei syykt skjønn jente for 3 måneder siden, men likevel. Sosiallivet var det samme før henne.

Siden konkurranse oppkjøringen for 2 år siden, kan jeg telle på 10 fingre hvor mange ganger jeg har vært på trening. Lysten ble borte og jeg var nok i en dypere depresjon enn jeg klarte og innse. Jeg slettet Instagram og ble mindre aktiv opp Facebook. Skylder på vondt i ryggen, orker ikke, gidder ikke. Klarer ikke spise, har ikke energi.

Jeg vil absolutt følge dere i Lewel. Jeg er overbevist om at vi er mange som trenger litt drahjelp i riktig retning. 💖

Sandra Jokic

27.05.2017 kl. 16:47
Prikke: Soooooom jeg kjenner meg igjen! Er ikke til å tro, samtidig som joda, det er det jo - for jeg vet at det ikke bare er oss. Tror nok MANGE kan kjenne seg igjen i dette, ikke bare fitnessentusiaster, men de aller aller fleste.

Det er ubehagelig å tenke på hvor mye tid vi bruker forran skjermen, i stede for å være tilstede. Enda skumlere er det at ingen har gjort det før oss. At vi er en generesjon vokst opp med internett - og uvissheten om hvordan veien går videre. Det kan jo bare ikke fortsette slik.

Du skulle startet "ring en venn for kaffi" ... Eller dratt i gang "kaffi besøk" ved å ringe på til naboen å invitere deg selv inn på.... KAFFI! Vi trenger en hær for utvikling. Vi trenger mange nok som er beviste på hva livet går ut på, som ønsker å skape en annen fremtid enn det syke vi lever i nå. Vi trenger videreutvikling, noe annet enn facebook, snap og instagram. Benytte oss av internett, men på en annen måte. Nå får jeg inspirasjon til et nytt blogg-inleggg også.. hihi, takk <3

Det er flott å se du har klart å gjort en endring for deg selv, ved å slette instagram å kommet deg bort fra trangen om å måtte dele. Selv er det jobben min å vises - selv om jeg hater det å føler jeg får kreft bare jeg holder i telefonen..... Skulle gjerne vært foruten, eller gjort det/brukt det på et annet vis. Men så tror jeg det blir. Snart.

Trening skal også være lystbetont, så at du ikke har trent selv etter å ha vært med på konkurranse hvor trening er en stor del av hverdagen synes jeg er beundringsverdig! Du har i alle fall ikke trosset deg selv og dine ønsker! Det skal du være stolt over!

Fått så mye inspirasjon fra deg her nå - at jeg må kaste meg på det å skrive et innlegg! Tusen takk for tilbakemelding og din historie - så håper jeg vi snakkes igjen <3
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits