Ønskeliste

  • 19.05.2017, 19:07

Mai du mille, skjønne, fine, eller noe slikt. Blir så gla av å se knopper poppe ut på trærne, snart klar til å spire, etter bare biiitte litt mer sol! Nå går det fort mot sommertider, sol og varme - OGSÅ HER I NORGE DA GITT! Dette har jeg ventet lenge på!

Nå sitter jeg på toget, på vei til Oslo. En aldri så liten spontantur! Der skal jeg møte David (han jeg var med i Mexico) før han igjen reiser nedover! Han har nemlig kjøpt seg leilighet, PÅ STRANDA, I TULUM!!!! Der sitter Siriana, as we speak, å finjusterer på hjemmesiden for å få den 100% klargjort for lansering!

Det klør i fingrene etter å lansere vårt første lewel-program! Nå har vi allerede brukt et halvt år på å lage produkter og videoer vi idag føler oss nokså sikre på at kommer til å ta deg til NEXT LEVEL!

Jeg har alltid vært fan av sammarbeid og gruppearbeid. Det å skape noe sammen. Den siste tiden har jeg også blitt veldig opptatt av setningen "mennesker trenger mennesker" og alt den innebærer. Smak på den, la det synke inn... MENNESKER TRENGER MENNESKER!!

PR dags dato består LEWEL som kjent av Siriana og meg. Men allerede nå drømmer vi om den dagen vi sitter der, et digert team på takterrassen i Mexico - med "spesialister" innenfor hvert sitt felt, et lewel-crew, som sammen kan utvikle firmaet til å bli den "bevegelsen" vi i drømmene ser for oss det kan bli. Hvor arbeidsdagen består av å hjelpe andre, spre glede, kjærlighet og visdom, råd og guideing. Alt dette mens vi på veien knytter nye kontakter, lærer av andre, leker og har det gøy, sammen.

I løpet av den nærmeste fremtid skal jeg huke av dette fra min personlige ønskeliste;

1. Lansere LEWEL.

2. Finne leilighet i Oslo.

3. Bli kjent med en kul person som kan henge med meg å handtere både kamera og editing.

4. Skaffe en manager.

5. Bli kjent med 100 lewel-monkeys.

6. Starte en oppkjøring.

7. Ha et solid crew.

Mennesker trenger mennesker, og jeg treger kanskje deg?

Har du lyst til å joine min reise, nøl ikke med å foreslå hva du kan bidra med!
Ta gjerne kontakt på sandra@lewel.no så skal du ikke se bort ifra at du er med på å danne drømmecrewet!

Linn

23.05.2017 kl. 21:18
Hvor et de halleluja fantastiske shortsene fra du?😀

Sandra Jokic

23.05.2017 kl. 23:03
Linn: Disse er nike og H&M :D
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits