Endelig er videoen lastet opp! 

  • 24.05.2017, 03:54

 

Mennesker trenger mennesker, vi er sterkere sammen
Vi kan oppnå hva vi vil på denne runde kloden, lekeplassen, verden, jorden, tellus
Med litt pågangsmot og masse kjærlighet kan ingenting stoppe oss
Regler er til for å brytes og drømmer til for å nås

Det er bare de som er gale nok til å tro at de kan forandre verden som faktisk gjør det. 
Det har Steve Jobs en gang sagt. 

Jeg sier: "Just because i rock doesn't mean i am made of stone"
Siriana sier: "Dette har jeg aldri gjort før, så jeg er sikker på at jeg å klarer det!"

Vi i TEAM LEWEL er for utvikling.
Både fysiskt og mentalt.
Vi støtter hverandre.
Drar hverandre opp.
Vi sprer kunnskap.
Kjærlighet.
Medmenneskelighet.
Styrke.

Lewel, er bygd opp av to ord; lev vel - levvel - Lewel.
Vi inviterer til en eventyrlig reise av selvutvikling, kroppsforståelse og trivsel.
Akkurat slik livet skal leves.


Følg oss på facebook (klikk på bildet)


Hva skal til, for at ditt liv blir enda bedre?
Legg igjen en kommentar, jeg er meget nyskjerrig!! 

Rosanne

24.05.2017 kl. 05:21
Har selv vært derpimert, så kjenner meg igjen i mye av det du sier. Det som garantert gjør livet bedre er gode venner <3

Heidi

24.05.2017 kl. 09:55
Å trives i egen kropp og sinn <3

Sandra Jokic

26.05.2017 kl. 20:45
Heidi: I feel you <3

Marit S. Langen

25.05.2017 kl. 21:33
Hei Sandra! Jeg lurte jo lenge på hvor du hadde blitt av ei stund i fjor... Jeg så innlegget ditt fra Serbia og skjønte at det var mye som snurret rundt oppi hodet ditt da. Har tenkt mye på deg siden da, og fulgt reisen din til Mexico - vært misunnelig på mange måter... Jeg har også, og er fortsatt helt "tuffed " med tanker i alle retninger angående hva fremtiden bringer, hvilke valg jeg skal ta, forhold til enkelte mennesker i livet mitt, kjenner på følelsen av å være overkjørt og nedtrykt, usikkerhet, lav selvtillit, forventningspress og mangel på mot til å stå for mine egne meninger og ønsker... Syns det er et utrolig spennende felt du har beveget deg utpå nå, og det angår så mange fler enn vi tror! Hvordan tenker dere å gripe an dette? Hva vil dere tilby og på hvilken måte? Gleder meg til fortsettelsen!!!

Sandra Jokic

27.05.2017 kl. 17:08
Marit S. Langen: Hei Marit! Det er et spennende felt! Et stort spennende felt - med maaaaaange inkluderte! Det er så få som deler at de har det tøft, noe som er så rart, og ikke minst dumt når det er så mange som sliter med ett eller annet. Det er nok også en del av livet å ikke vite, eller å lure på hva en skal gjøre med livene sine - men å hemme seg selv på grunn av andre, at en tror det ikke finnes muligheter osv er ikke bra. Ikke slik jeg ønsker å leve, unner andre å leve eller ønsker mine barn skal leve.

Godt spørsmål. Hvordan tenker vi å gripe an dette. Ved å samle mennesker som er lei av å ikke ha det bra for å sammen komme opp med løsninger som tilslutt kan revolusjonere måten vi lever på i dag - som vil gjøre det bedre for veldig mange.

Vi tilbyr først og fremst et treningsprogram, samt ekstramaterialer som skal lære deg å bli kjent med egen kropp, mer selvsikker osv da vi vet at trening har utallige mange helsemessige fordeler når det kommer til egen psyke, styrke, mentalitet, handlingskraft ...... Viktigst av alt er medlemmene og de som blir å ta del i TEAM LEWEL. Vi må nesten vente å se hvordan det blir å utvikle seg.

12.06.2017 kl. 02:56
Dette var råbra sagt Sandra, jeg har også vært skikkelig deprimert i flere år og vet akkurat hvor jævlig det er. Ja seff er grunnene for depresjon individuelle (som mister "proff" påpekte så sterkt) men felles for alle med depresjon er at man har det helt jævlig! Og det hjelper med medmenneskelighet. Faktisk, for min del, hjelper det mer med en video som dette, enn en 50 år gammel psykolog som skal sitte å tappe deg for info om ditt privatliv og samtidig fylle på med "løsninger" som du allerede har tenkt 10 000 ganger selv. Det holder i lange baner å vite at man ikke er alene! Man vet innerst inne hva som er årsaken til depresjonen og at man MÅ komme seg ut av det, og det er lettere når man deler erfaringer med gjevnaldrende som forstår.

Personlig har jeg fått ekstremt mye motivasjon og inspirasjon av Zyzz. Hver gang jeg tenker å ta meg en sjokolade ser jeg på videoer av han, og blir mer fristet til å ta meg ei heftig treningsøkt. Haha. "Lev og vær glad for hver dag som går, gi faen i alle haterne du får" ;-D Livet er jo faktisk bare en lek.

Sandra Jokic

14.06.2017 kl. 21:41
Anonym: kjære du det varmer <3 så godt å høre at en slik video også kan hjelpe.. Nei det er ikke noe å kjimse med, depresjon. Og sant som du sier, felles for alle er at det suger hardt!

Hahaha, Zyzz ja! Jeg pleier å late som jeg kan dansen hans, mens jeg sporadisk slenger rundt med armene, tar de over hodet og stokker de forran meg igjen! Hahaha, spredde mye bra han zyzz! <3

Liver er akkurat det man gjør det til, når man bare skjønner at egentlig, så er det ingen andre enn deg selv som bestemmer over deg selv!
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits