For en magisk dag!

  • 27.05.2017, 20:24

Hadde det på følelsen når jeg i dag våknet i dag - uthvilt for første gang på lenge!! Jeg la meg faktisk før klokken 01.00 også, å det er ikke akkurat hverdags for meg å være. I alle fall ikke disse dager, da vi bokstavelig talt sitter oppe dag inn og dag ut, med å perfeksjonere så godt vi kan etter egne ferdigheter, nå med å få hjemmesiden til å fungere optimalt før lansering. Selve produktet har vært klart en god stund allerede.

Det er Siriana som har fått (eller tatt på seg oppgaven) med å lage hjemmesiden denne gang - da jeg ikke kunne fordra tanken av å nok engang skulle knote, klikke av frustrasjon, når jeg ikke får det til slik som jeg ser det for meg. Sirr har på kort tid blitt en jævel på koding, CSS og alt som hører med OG I DETTE SEKUND får jeg beskjeden om at vi kan si oss fornøyd! FERDIG!!!! (har henne nemlig på tråden her skjønner du)

DETTE ER SÅ FANTASTISK GØY! Kan nesten ikke tru at det vi nå har jobbet så lenge med endelig har tatt form, blitt et produkt og nå er klart for deling! Det første produktet heter "Level Up" - et 3 dagers styrkeprogram med masse spennende ekstramateriell - for at du skal få den beste opplevelse og mest mulig ut av deg selv! 

Om få sekunder er vi klare for å sende ut en PRE LAUNCH av vårt første produkt, systemet som vil gi deg de resultatene du ønsker! Det, til de som allerede har registrert seg på hjemmesiden vår, www.lewel.no

Det er ikke får seint å slenge seg med, vi sender ut til alle som registrerer seg i løpet av dagen - før den store lanseringsfesten starter i morgen!!! WHOP WHOP - endelig er vi i gang! Det er nå reisen starter! Har du hatt ett lengre opphold fra treninga, eller lenge tenkt på å komme i gang? Da er dette den perfekte startpakke for deg! Ønsker du å lese mer om programmet, klikk deg inn på www.lewel.no, meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg en mail! Fy faen. Jeg er så stolt. 

Anniken Jørgensen

27.05.2017 kl. 23:39
Hei.

Høres spennende ut

Sandra Jokic

29.05.2017 kl. 12:03
Anniken Jørgensen: Det er veldig spennende! :D :D Revolusjonerende faktisk!
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits