Det beste jeg har hørt!

  • 30.05.2017, 23:04

Gooood kveld!! Vet ikke hvor mange ganger jeg skal skrive dette på bloggen, men fyfaen som klokka går! Har forsåvidt vært produktiv i dag, med å besvare kundemails, produsere et skriv om mat - det å tenke sunt, fikset på en kommende lanseringen, vært i kontakt med produsenter, og nå senest - vært i byen å spist med Nini! Dro på Sushi Bar å fikk påspandert middag! Må si det var særdeles utsøkt service å få, på det nyåpnede, koselige stedet like ved Olav Tryggvason.
MEN IKKE BARE DET! Idag har jeg flere gladnyheter å slamre rundt med!
1. Dere tar virkelig del i LEWEL! Noe så vanvittig gøy! Jeg kunne ikke drømt om en bedre start! At så mange er nysgjerrige og ønsker å ta del i det, er bare heeelt fantastisk, helt vanvittig gøy! 
2. Jeg har funnet meg plass å bo i Oslo og flytter til uka!! 
3. Nå er jeg en dag nærmere å snart, (om bare biiiitte litt) møte Siriana igjen!! Herlighet, det er så mye å glede seg over.

Livet, det kan snu på et blunk, det har jeg erfart mange ganger før. I det siste nok så ofte, da hele tiden til det bedre, det har liksom bare gått oppover! Jeg har "lewla" i meg selv - allting begynner å løsne på et vis, til og med spenningen som har sittet siden jeg landa i Mexico har sluppet litt mer tak!! Ikke gitt seg helt, MEN den er løsere enn på lenge! Rart med det, hvordan ALT i kroppen henger sammen, til og med kroppen er en del av "lewlinga"! 

Så må jeg fortelle om en artig episode fra helga mi! HAH! Jeg ble spontant bedt med ut på konsert, sørsia med gutta boys! Hadde det fantastisk gøy, og best av alt, en herlig venn presterte å melde: "jeg har mange venninner, men ingen brødre med vagina!" ENN NOE SÅ VAKKERT! :D :D :D må være det vakreste noen kan si til meg! En mindre artig episode er at jeg har mistet nøklene mine. Noe må det jo alltid være!! Men jaja, en siste sjans til å miste alt jeg eier å har nå i helga, da jeg skal ha en siste avskjedsfest med mine nære & kjære i Trondheim før det er byebye!

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits