Hjelp, jeg flytter!

  • 07.06.2017, 13:23

Nå sitter jeg på Elgstua, spiser elg-middag i Elverum - før turen går videre. Nå er det bare to timer til vi kommer frem, jeg mamma, Arnold og alle gjenstandene mine! Gleder meg så sjuuuukt mye til å se hvordan det ser ut, eller hvordan det FØLES å være der, i det som om få strakser skal være MIN EGEN PLASS!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slik så det ut før pikkpakket var stablet inn i bila, som et puslespill! Men det gikk! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ellers fikk jeg endelig kommet meg på trening igjen i går, en siste styrkeøkt i Trondheim. Tror det begynner å nærme seg 4 uker siden jeg trente "skikkelig" sist, grunnet mye jobbing med Lewel og andre prioriteringer enn egentrening. Men slik er det i perioder, var uansett godt å få rørt på seg igjen! Det merkes godt på kroppen at jeg er flinkere til å sondere ut og bort unødig stress, heller AKSEPTERE å ta ting som de er! Veldig deilig og befriende! OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hadde med meg denne baben i går, herligste Helen Mari. Hun har vært mitt hjertegull gjennom hele første del av videregående skole, og er det fortsatt. Alle man møter på veien <3  Helen Mari er godt i gang med Level Up, styrkeprogrammet som hjelper deg i gang med gode rutiner, gjør deg sterk og lærer deg basic pinsipper om det å ta i bruk kroppen sin korrekt! Les mer om programmet, på www.lewel.no! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjernen min føles tom for ord atm. Er sulten, venter på biff og blir nok trolig å sovne i bilen nå den siste etappe! Deretter blir det utlemping så IKEA for å handle møbler! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits