Inviterer til fellestrening!

  • 12.06.2017, 17:53

Ikke en gang 24 timer er gått siden lansering av SOMMERKROPPEN og allerede har dere kastet dere med! HERREGUUUUD! Det er så gøy å se Team Lewel vokse, at jeg bokstavelig talt ikke klarer holde meg i ro! Det vil dere se og forstå når jeg nå laster opp en ny video til dere. HAHA, jeg må bare le! For joda, jeg ønsker å dele livet mitt med dere så ærlig og oppriktig jeg bare kan. Planlegger ingenting av hva en video skal inneholde eller hvordan det skal bli gjort - annet enn at jeg omtrentlig vet hva jeg ønsker å formidle. Å ta mange opptak å si samme ting flere ganger, det synes jeg er pyton, for jeg er ingen skuespillerinne. Bare det å snakke til et kamera ligger ikke i min natur, men gjør så godt jeg kan og det blir som det blir! Håper å bli så god tilslutt at jeg i alle fall får hele meg inn i linsa, det er en unødvenndig bommert! Så, her kommer råfila! Ingen klipping eller omtakninger, just pure me: 
 

HmHgK0_aGF4
SÅ!! Har du kjøpt programmet SOMMERKROPPEN, bor i oslo-området og har lyst til å være med på en felles oppstart av planen, mandag den 19.06.17, klokken 18.00? Send meg en mail for påmelding på sandra@lewel.no

Ønsker du et komplett treningsprogram som fremhever dine former og gjør deg spretten og glad - da er sommerkroppen programmet for deg!
Les mer her på www.lewel.no/sommerkroppen2017
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits