Ommøblering og mere til

  • 13.06.2017, 17:58

I går kveld kom jeg plutselig på en magisk løsning som kunne gi meg mere plass i stua mi! "Dette måtte filmes", tenkte jeg - så, da gjorde jeg det! Plutselig så sto jeg der, å prata meg meg selv. Fikk sagt maaaasse av ting som opptar meg, ting jeg allerede har laget et "produkt" av og ting som om kort til kommer til å bli et produkt. Et produkt som er ment å gagne deg i positiv retning, et produkt av mine tanker og samtaler jeg har med andre. "Ting" menneskeheten har "glemt på veien", ting vi må lære på ny. Ting som trenger å komme frem i lyset. Istede for å dele en lang film, har jeg laget 6 korte - hvor starten på neste episode er slutten fra den forrige. Råmaterialet! Kanskje finner du noe av det interessant! 

Nå skal jeg på trening, starte dag 1 av SOMMERKROPPEN selv! Gleder meg noe enormt, for selv har jeg ikke trent på flere uker grunnet lanseringer og forberedelser som har vært viktigere for meg - men NÅ, nå er det endelig tid for trening igjen! SOMMERKROPPEN er et gøyalt program, med rumpe og rygg på menyen i dag! 


EPISODE #1
FAEN. Nok en gang står jeg for nærme kamera, ende jeg står såååå langt ifra det - får det ikke med hele meg. Gigantiske meg .... Dette blir å prege de kommende videoene også. Just so u know it. Men så er det ikke trynet mitt som er det viktigste - heller budskapet jeg har å gi: 

All bevegelse er bra bevegelse - måten du bruker kroppen din på er avgrørende for hvor mye du forbrenner i løpet av en dag. Det er avgjørende for hvor smidig du er i muskler og ledd - det påvirker holdningen din og går utover humøret ditt! EPISODE #2
Kjenn! Vi er nødt til å lære å bruke kroppen vår igjen! Hip hinge, en av tre øvelser i bonusmaterialet vårt, "en perfekt start" som skal lære deg å restarte kroppen din. finne balansen, både på bakken og i livet. For kroppen din påvirker sinnet, tankene, ALT! Det er så lett å starte en endring, når man kan starte med kroppen og derifra slå rot videre. Så frø. KJENN ETTER!!! FØL!!!


EPISODE #3
Det er rart for meg å stå å snakke høyt i et tomt rom, til et kamera. Alt jeg kommer opp med, skjer i mitt eget hodet, i samtaler med andre - når jeg får være kreativ "der å da". Men det er ikke nok. Etter å først ha tenkt tanken eller kommet opp med en "løsning" eller et produkt" så må jeg reskape det på ny, på en formiddlingsbar måte. Jeg har 1948579 ting jeg ønsker og som jeg SKAL formiddle til dere.

Lewel handler om å tre ut av internett, om å connecte med andre, om å tørre å drømme og følge drømmene sine, om å lytte til seg selv, hva en selv ønsker og har lyst til. Det handler om å LEV VEL. 


EPISODE #4
RÅMATERIALET. Digger det! Istede for å la denne totale 40 min video havne på harddisken, ikke publisert, som en million andre saker jeg tidligere har filmet. Så har jeg rett å slett bestemt meg for å publisere det. 6 episoder har det blitt - så kan de som vil velge å se alt eller ingenting! 

Playground. Lewels neste drøm som skal gå i oppfyllelse. En dag skal vi arrangere et event, en eller annet sted i verden. Der alle lewel-monkeys kan samles, være seg selv, dis-connecte fra omverden, re-connecte med seg selv og connecte med andre. Shit, den dag da - as! 

Jeg snakker stadig om en reise. Reisen av forståelse, både av seg selv og sin egen kropp. Fordi det er en reise. En reise det ikke går an å bli utlært i!


EPISODE #5 
Typisk at teknologien rundt meg går til hjelvjette. Alltid. x) 
All bevegelse er bra bevegelse! Kroppen bruker masse krefter på å forsøke å dra kroppen din i rett positur, mens du av gammel vane har lagt til deg "feil bevegelsesmønster". Dette STJELER krefter, å gjør at du føler deg sliten og slapp! 

Visste at "noe måtte endres" ....... Så skjedde det. Kamera slo seg av... SÅ KLART! Og der står jeg å holder et langt foredrag om at jeg måtte være ego. Gjøre det som var rett for meg selv. 


EPISODE #6
Gi det er forsøk. Starten er å prøve. I det du prøver så vil du gagne kroppen din på en positiv måte! 
La oss bare LEWLE!

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits