Himmel på boks!

  • 16.06.2017, 13:56

Så pigg så pigg! Det har nemlig vært en lang natt på meg! I går var jeg på release party av, Carinas nye musikkvideo - you on me! FOR EN FANTASTISK KVELD! Herlighet, jeg koste meg gløgg ihjel igjennom heeele festen! Møtt mange nye fantastiske mennesker, det er ikke nokk å bare si det - vil heller si at jeg har fått meg venner i byen! Den første uka i Oslo har gitt meg så utrolig mye! Mye mer enn hva jeg noen gang kunne drømt om! Det overgår alt jeg hadde av forventninger. Alt med livet smiler liksom om dagen. Det er helt ellevilt! Jeg har alltid fortalt meg selv at "etter en nedtur kommer det ALLTID en opptur" og det er så sant, så sant! Vet ikke hva eller når sist nedtur var, men det er i alle fall utrolig hvor fort og langt det skyter til værs akkurat nå! 

Siden jeg kom meg til byen har jeg hatt hendene fulle med utpakking, Lewel-lansering og planlegging av alskens! Jeg er nå i en fase hvor alt holder på å stabilisere seg og ..... JEG HAR FÅTT MITT EGET HJEM!! Halleluja! Hjemmet mitt fylles daglig opp med herlige vibber. Nå har også "himmel på boks" blitt et fast inventar! Snakker selvfølgelig om MAKROBOKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makroboks leverer mat på døra di. Siden første lass med disse herligheter kom inn døra, så har jeg ikke brukt et rødt øre på butikken. Ikke hatt noe som helst oppvask, sluppet å tenkt tanken "hva skal jeg ha til middag i dag", ikke brukt tid på å LAGE mat ..... Det forenkler hverdagen noe så til de grader! Hver onsdag og søndag ringer telefonen og de står utenfor med en papp-pose, just for you! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med at selve konseptet er genialt, så har de også lagt inn alle måltidene sine i "My fitnesspal" for de som er kjent med å tracke matinntaket sitt. Da er det bare å ta bilde av strekkoden på boksen og vipps så er alt av makroer lagt inn! Så verd det! Tenk bare en oppkjøreing med de boksene her da! Herremin, jeg kommer stadig nærmere og nærmere lysten til å stille igjen!!! WOW! 

Nå skal jeg hive i meg en boks, for så å gå en god og lang tur med Arnold gullet mitt! Håper dere har en fantastisk dag, kjære lesere! 


 

elisebr

16.06.2017 kl. 16:54
Så godt det så ut! :)

Thomas Frydenberg

16.06.2017 kl. 19:42
Dette ser veldig kjekt og godt ut. Flott at du har funnet deg godt til rette i ditt nye hjem!
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits