hits

TEAM LEWEL UTTAK

  • 05.11.2017, 18:12

Okei okei okei! Selv leker jeg med tanken om å skulle konkurrere igjen nå på nyåret. Men så tenker jeg at dersom jeg skal det, så vil jeg gjerne dele den reisen med flere, og dermed coache et team . Så, har du et ønske om å konkurrere i bikinifitness, ta del i Team Lewel's uttak ved å fylle ut dette skjema: https://goo.gl/forms/eZ2cebrueFRE4kQg1

Jeg husker selv min første konkurranseoppkjøring. Jeg hadde store vansker for å forstå at dette var en sport som skulle passe for meg. Meg og kroppen min. Bare det å skulle stå alene på en scene skremte meg. Men jeg bestemte meg for å gi det et forsøk. Overvinne frykten før jeg kunne bestemme meg for om det var noe for meg eller ikke. Om det var noe jeg kom til å fortsette med, eller bare et engangstilfelle.

Uttaket ble hold på kaliber gym, hvor vi sto i kø utenfor kontoret. Jeg var driiiiit nervøs. Men så var det ikke spesielt skummelt, når man først var inne. Akkurat denne nervøsiteten slipper de av dere som søker her, da dette uttaket foregår elektronisk og det eneste vi krever er et helkroppsbilde sammen med noen spørsmål om deg selv. 

Den dag i dag angrer jeg ikke et sekund på reisen jeg har vært igjennom siden jeg ble innblandet i fitnessverden! Det har ført utrolig mye bra med seg, alt fra kunnskap om kost og egen kropp til titler, reiser og unike muligheter! 

Nå trenger vi en ny stjerne! Er det deg? 

Opptakskravene for å bli plukket ut til vårt konkurranseteam er:
1. Du må ha et brennende ønske om å konkurrere i bikinifitness.
2. Du må være villig til å følge coachens instrukser mot konkurransen.
3. Du må ha tid og mulighet for å trene opp til 5 økter i uka.
4. Du må følge et skreddersydd kosthold-oppsett.

SØKNADSSKJEMA FINNER DU HER: https://goo.gl/forms/eZ2cebrueFRE4kQg1

LEWEL.NO

Kristine

06.11.2017 kl. 13:18
Hei Sandra!

Jeg har bare noen spørsmål vedrørende dette. Er veldig fristet til å søke, da jeg har hatt lyst til å stille i konkurranse i flere år. Men, det jeg lurte på er hvor mye dette kommer til å koste? Med tanke på coaching, siden vi blir fulgt opp i flere måneder. Hva er månedlig pris? Så lurer jeg på hvilket utgangspunkt dere ønsker man må ha? Da tenker jeg fettprosent. Har en god del muskelmasse, men en god del fett og. Og vet det er hvertfall 10 kg som må av. Om ikke mer. Er det for mye til å kunne stille til våren? Har vært på streng diett med suksess før, og gikk ned flere kg, men har dessverre lagt på meg en del av de kg igjen grunnet mye stress i en periode. Jeg vet at jeg kan klare det, og har veldig lyst! Men skulle gjerne hatt litt mer info vedrørende dette :-) Er student, så budsjettet er litt stramt, hehe. Men med rette prioriteringer kan det gå :-)

Sandra Jokic

08.11.2017 kl. 23:48
Kristine: Hei Kristine! :D Uansett hva så synes jeg du bør søke! Er vanskelig å si noe nøyaktig ifth hva vi søker etter da det er mye enklere å se på bilder enn å si enn gitt fettprosent eller muskelmasse :) Men det er klart det bør være mulig å komme seg i sceneform for å skulle bli tatt ut. Alle som blir tatt ut vil få tilbud om en pakke som inkluderer kost og treningsprogram, nøye oppfølging i teamet, poseringstreninger og samlinger - hvor prisene vil variere ut i fra hva hver enkelt har behov for. :) Skulle du bli tatt ut vil du få nærmere info vedrørende dette :) Og, jeg håper du søker!!!! :D

Kristine

09.11.2017 kl. 15:56
Hei igjen Sandra, og tusen takk for svar :-) Slang inn en søknad da, så får vi se. Skjønner det er stor pågang og mange som ønsker å stille, men kommer hvertfall ingen vei hvis man ikke søker :-)

Sandra Jokic

26.11.2017 kl. 12:31
Kristine: Hei Kristine! Det har du SÅÅÅ RETT I! <3
Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no