Park-livet

 • 14.06.2017, 16:52

Sist jeg forsøkte å legge meg ned i parken begynte det akkurat å regne! Denne gang steker sola, mexico-pleddet er utbredt og jeg har tatt med meg sommerkroppen min ut for å nyte tilværelsen!

Her ligger jeg å skriver på et kommende mat-hefte vi skal dele med våre lewel-medlemmer så snart det er klart, og nei; det er ikke en diett. Men basic kunnskap om mat, hva sunn mat er, hvorfor det er sunt, ulike måter å spise på - som ulike dietter, lavkarbo, ketose, 5:2 - alt man behøver å vite for å spise etter sitt eget behov. Visdom som gjør du selv skjønner hvordan å spise sunt!

Det er mange tips og triks som skal inn i heftet, så det skal bli spennende å se hvordan sluttresultatet blir!

Ønsker du å holde deg i aktivitet gjennom sommeren, få sprettrumpe og forbrenne litt mer enn hva du ellers ville gjort? Se LEWEL.NO/sommerkroppen2017

Siste fest i byen min

 • 04.06.2017, 17:51

Nå er det duket for Bubbles And brunch - en siste feiring i Trondheim by!

Gleder meg som faen! Nå sitter vi en liten gjeng å varmer opp, før kvelden går videre til Søstrene Karlsen og en kjempe fest, årets sommerfest, tross drittvær! GIRA! Får endelig sett carinafina igjen også! Dette blir nok en fantastisk aften. Siste helg i Trondheim by!

4 dager til flytting

 • 04.06.2017, 17:40

Fredag til lørdag = hyttetur med boysa

Lørdag - søndag = rolig tacokveld

Søndag til mandag = bubbles And brunch

Mandag - tirsdag = pakk, besøk venner og familie, hente dyne,

Tirsdag - onsdag = laste bila....... flytte til Oslo!!!!

Ønskeliste

 • 19.05.2017, 19:07

Mai du mille, skjønne, fine, eller noe slikt. Blir så gla av å se knopper poppe ut på trærne, snart klar til å spire, etter bare biiitte litt mer sol! Nå går det fort mot sommertider, sol og varme - OGSÅ HER I NORGE DA GITT! Dette har jeg ventet lenge på!

Nå sitter jeg på toget, på vei til Oslo. En aldri så liten spontantur! Der skal jeg møte David (han jeg var med i Mexico) før han igjen reiser nedover! Han har nemlig kjøpt seg leilighet, PÅ STRANDA, I TULUM!!!! Der sitter Siriana, as we speak, å finjusterer på hjemmesiden for å få den 100% klargjort for lansering!

Det klør i fingrene etter å lansere vårt første lewel-program! Nå har vi allerede brukt et halvt år på å lage produkter og videoer vi idag føler oss nokså sikre på at kommer til å ta deg til NEXT LEVEL!

Jeg har alltid vært fan av sammarbeid og gruppearbeid. Det å skape noe sammen. Den siste tiden har jeg også blitt veldig opptatt av setningen "mennesker trenger mennesker" og alt den innebærer. Smak på den, la det synke inn... MENNESKER TRENGER MENNESKER!!

PR dags dato består LEWEL som kjent av Siriana og meg. Men allerede nå drømmer vi om den dagen vi sitter der, et digert team på takterrassen i Mexico - med "spesialister" innenfor hvert sitt felt, et lewel-crew, som sammen kan utvikle firmaet til å bli den "bevegelsen" vi i drømmene ser for oss det kan bli. Hvor arbeidsdagen består av å hjelpe andre, spre glede, kjærlighet og visdom, råd og guideing. Alt dette mens vi på veien knytter nye kontakter, lærer av andre, leker og har det gøy, sammen.

I løpet av den nærmeste fremtid skal jeg huke av dette fra min personlige ønskeliste;

1. Lansere LEWEL.

2. Finne leilighet i Oslo.

3. Bli kjent med en kul person som kan henge med meg å handtere både kamera og editing.

4. Skaffe en manager.

5. Bli kjent med 100 lewel-monkeys.

6. Starte en oppkjøring.

7. Ha et solid crew.

Mennesker trenger mennesker, og jeg treger kanskje deg?

Har du lyst til å joine min reise, nøl ikke med å foreslå hva du kan bidra med!
Ta gjerne kontakt på sandra@lewel.no så skal du ikke se bort ifra at du er med på å danne drømmecrewet!

La meg presentere: TEAM LEWEL

 • 15.05.2017, 16:12

Vårt mål er å gjøre verden til et bedre sted.
Det ved å dis-connecte og re-connecte med deg selv, og connecte med andre - på et dypere nivå enn via en skjerm, kan vi sammen skape magi. Men alt starter med deg selv. Kunsten er å våge å lytte til seg selv og egen kropp. Lystre, føle, drømme, kjenne.. Vårt mål er å bidra til at du når drømmene dine. Vi ønsker å inspirere og bli inspirert av mennesker som tør å følge drømmene sine og skape et drømmeliv. En bekymringsfri fremtid.
Sammen er vi sterkere, sammen vil vi lære av hverandre og utvikle oss selv til å bli en bedre utgave av oss selv. 

LEWELS OPPRINNELSE 
Det hele startet da jeg etter 6 måneder som sykmeldt grunnet depresjon - måtte gjøre en endring med livet mitt. Kroppen hadde for lengst sagt i fra om at ting ikke var som de skulle, i form av: oppblåst mage, stramme og vonde muskler, null overskudd eller energi, et trist ansikt og en holdning som bare datt mer og mer sammen. Jeg hadde heller ingen følelse av glede.... Jeg følte meg helt alene, møtte ingen forståelse, for utenpå hadde jeg tilsynelatende "det perfekte liv" og ingenting å deppe over. Dagene gikk, jeg måtte prestere. Prestere, prestere, prestere. Jeg grublet meg nesten ihjel, i et forsøkte på å finne ut hva meningen med livet er. Jeg nektet å tru at det var slik livet mitt skulle være... Tilslutt var jeg så ulykkelig, at jeg bestemte meg for å drite i alt og alle andre enn meg selv. Nå skulle jeg gjøre det jeg ville. Jeg hadde ett ønske, som bunnet i meg selv. JEG VILLE DRA TIL MEXICO. Det skulle vise seg å bli det beste jeg kunne gjort - å lytte til seg selv. LEWEL ble til, og selv om jeg enda ikke har funnet "meningen med livet", så er jeg på vei til å skape meningen. Nå som jeg har mulighet til å hjelpe/inspirere deg til å nå dine drømmer og mål, kjenner jeg lykken bruse i meg. Har du et stort nok ønske, vil allting gå!

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

Med kroppsforståelse, kommer også styrke. Forståelse. Kunnskap. Følelser. Tanker og hormoner.
Dermed også kost. Hva vi spiser har har stor påvirkning på hvordan vi føler det med oss selv. Derfor har vi en "holistic nutritionist" med på laget.
"Holistic nutrition focuses on a natural approach to a healthy diet and considers the individual as a whole, including all aspects of his lifestyle. This natural approach incorporates emotional, spiritual and physical health to create a state of well-being for optimum health." Siriana og jeg er grundere av TEAM LEWEL AS. En bevegelse, der vi ønsker å inkludere flest mulig individer med på en reise.
En reise mot et bedre liv. Vi vet at det å trives med seg selv er viktig for å ha det bra. Derfor velger vi å først sette fokus på trening. Ved å opparbeide seg gode rutiner, med trening som er GØY - vil du også bruke kroppen mere i det hverdagslige å minke i fettprosent. Ved å starte ett sted, og tidlig se/merke resultater vil det også være enklere å opprettholde den "nye livsstilen", samt koble inn flere faktorer som påvirker hvordan du har det - som for eksempel matinntak.

En lyst og trang til å mestre vil vokse og gro, både fysiskt og mentalt - utvikle deg selv og de rundt deg. 
TRIVSEL ER VÅRE BASELINE. Vårt mål er at du skal ha det bra med deg selv, på alle mulige plan! Av erfaring vet jeg at "misnøye" med ett eller annet, er en av hovedgrunnene til at folk ikke har det bra med seg selv. Det kan også være en av grunnene til at folk binder vann og ser "pløsete ut", eller grunn til at muskler står i spenn, dårlig holdning, oppblåst mage, smerter osv osv. Kroppen sier nemlig i fra! Gjennom min reise fra da jeg var sykemeldt til nå, har jeg forstått (og lært) at kroppen min fungerer som en direkte indikator på hvordan jeg har det, at den har alt å fortelle meg, bare jeg tar meg tid til å lytte på den. Anser jorden som vår lekeplass. PLAYGROUND.
Vi er allerede i gang med å planlegge årets begivenhet, PLAYGROUND, der vi vil invitere alle våre kunder med på tur, der vi møtes for videre utvikling, dype samtaler, læring, aktivitet og samhold, seminar og foredrag. For å bli kjent med hverandre, likesinnede, der vi fritt kan være oss selv og dele kunnskap og erfaringer med hverandre.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

WWW.LEWEL.NO
TEAMLEWEL INSTAGRAM
LEWEL FACEBOOKSIDE
info@lewel.no

I have an announcement to make

 • 05.05.2017, 14:35

Jeg er på leit etter leilighet - det plinger stadig fra Finn-appen, og jeg skvetter til i håp om å finne noe som passer meg. Meg og Arnold. For jeg har nemlig bestemt meg for å flytte til OSLO!!!! Skulle helst flytta i går, så lyst jeg har til å komme meg nedover, men så vet jeg at alt blir å skje til rett tid, når det først blir å skje! Å flytte dit er noe jeg har tenkt på helt siden jeg kom hjem fra mexico-turen min. Jeg har behov for nye impulser og utfordringer.  

Det er utrolig hvor mye det har tynget meg å ikke ha et eget hjem. Nå skal det ta slutt. Jeg skal finne MIN PLASS, i Oslo! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er nå på utkikk etter et 1-2 roms i nærheten av Vika, Frogner, Majorsuen eller Grunerløkka - hvor det er tillat med dyreopphold.
Vet du av noen som leier ut, eller kanskje du skal leie selv, så rop ut! Jeg er åpen for forslag, kanskje kan vi til og med bli roomies?!?
Det hadde vært noe det!  

 

Lufter hodet

 • 02.05.2017, 20:46

Istede for å prioritere blogg, Internett og alt jeg burde delt på sosiale medier kjente jeg heller behov for å gå meg en tur i det fri og lufte hodet istede, idag.

Den fantastiske oslohelga tok på, det er utrolig hvor mye krefter det tar å bli tatt bilder av! Fikk endelig sovet ut i dag, og satser på å være rask å pigg i fra og med i morgen av. Det er aldri for seint å starte på ny! Enten det er mandag eller bare en ny dag! Håper dere har det fint!

Mobiloppdatering mellom slagene

 • 29.04.2017, 11:45

Hele gymshark-crewet sitter nå samlet på operaen, ti atleter, tre fotografer og mange bakmenn.

Jeg har som vanlig blitt svensk iløpet av helga, da ingen skjønner bæra av trøndersken min... men det går jetta bra! Jag har nemligen blivit hur bra som helst på ock tala svenska!! Det på grunn av at jeg alltid deler rom med Johanna, som er jetta mysigt! Idag våknet vi kl 7, var klar til 9 og begynte shootingen like etter på, nok en gang på den fantastiske operaen!

Nå skal vi videre til tjuvholmen, men først: spise, skifte og slappe av i typ to sek før vi GØNNER PÅ!

Oslo here I come

 • 26.04.2017, 18:32

Da sitter jeg på flyet, på vei til Oslo! Gleder meg som vanlig til å besøke storbyen og hva den byr på denne gang! Funderer også på hvor mange reisedøgn jeg har i løpet av et år..? Hmm

Multitasker med å forsøke å laste opp en video før macen blekker, noe jeg sikkert ikke rekker før jeg må klappende den sammen før avgang. Typisk. Ellers har jeg brukt dagen på å pakke baggen og spise grandis.

Letter! Hade Trondheim!

Planlegging

 • 22.04.2017, 16:42

Lørdag og topp stemning, selv etter å ha vært ute på en aldri så liten luftetur på byen i går. Var flink og kom meg hjem tidlig, våknet uthvilt og glad, klar for dagen i dag - og klar for den kommende uka! På onsdag går turen til OSLO IGJEN! Jippi! Det er jeg så glad for! Da skal jeg på gymshark shoot med crewet jeg ikke har møtt på evigheter! 

Mimrer tilbake til sist jeg var i Oslo og trente med landslaget! Martin og Emilie skal representere Norge i EM neste helg, og med den formen det er på disse to akkurat nå, kan det risikere å gå meget bra! Kjempegøy å slenge seg med på andres trening en gang i blant, i alle fall når musklene sjokkeres med litt Heede-inspirert massakrering! 


Vi trente skuldre, alle varianter: fremside, bakside, side... Her kan du se litt av økten Martin har klippet sammen av oss.

wXt2Qs61rZ4

Gymshark

 • 05.04.2017, 13:04

Oslo oslo oslo, i love you! DET ER JO SÅ MYE GØY Å GJØRE HER!!!! I går stakk Carina og jeg innom gymshark-lagret for en sniktitt på alle de nye produktene som straks kommer ut for salg! SHIT altså - det er så mye lekkert å velge i! I morgen er det reestock og ny release av alle FLEX leggings! Jeg vet det lenge har vært stor etterspørsel av de fantastiske thightsene, som blir utsolgt øyeblikkelig når de legges ut, så vil anbefale aller som ikke har et par om å være kjapp i avtrekkeren når de først lanseres!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her prøver jeg Jersey leggings for første gang! Så utrolig digg på, de også! Den er "glattstoffet" og stretchy, med en solid kant i midja, som gjør at den sitter som et skudd! Nok en ny gymsharkfavoritt!

Det var så stas å møte gutta boys igjen! Sykt lenge siden sist, har vell godt et helt halvt år, minst! Alltid god stemning - for ikke å snakke om store smil! Det liker vi! Kjekkasen Kris er alltid glad! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Også Johan da, gladgutt han også, selv om han ikke fikk forberedt seg på bildet da jeg bare kommer busende opp i tryne på han!

Gymshark vokser fort som faen! Lager-gutta har måttet bytte lokale allerede tre ganger, da de behøver mere plass - nå skal de flytte igjen! Er så kult hvordan de har fått det til. Det hele startet med at Johan og Kris ville ha gymshark til Norge. Først fikk de et nei, men pågangsmotet skal det ikke stå på, for de dro nedover til UK - troppet opp på hovedkvarteret. De skulle ha gymshark til Norge... Nå har de ansvar for hele Skandinavia! Det viser bare nok en gang at ALT GÅR AN! Som Slagordet taler for seg: be a visionary!!!

Følg med HER for nye oppdateringer fra gymshark! 

Her bor jeg!

 • 31.03.2017, 16:39

Heeerlighet så fantastisk! Jeg er innlosjert i et søtt og intimt penthouse, midt i sentrum av OSLO! I stede for å booke meg inn på hotell ville jeg heller bo i et hus. Litt for å få feelingen på hvordan det er å bo i Oslo, for det kan jo være et alternativ for fremtiden? Nå kan jeg nesten ikke vente med å pakke ut sakene mine. Det er alltid det første jeg pleier å gjøre når jeg flytter inn noe sted, for følelsen av å bo i bag har jeg drevet på med siden jeg ble et skillsmissebarn, og det er ikke noe gøy! 

Jeg kontaktet Kenneth, som kunne fikse meg losji for helga, det igjennom Easylet! Og det passet jo helt perfekt! Easylet har mange fine leiligheter for utleie, igjennom Airbnb - enten det er for en helg, uke eller måned(er) både i Trondheim, Oslo sentrum, Stavanger, Bergen eller Tromsø! Ønsker du å bo fint i en av disse byene kan jeg på det varmeste anbefale å leie via dem. Et fullt innredet hus, klart til bruk. Myyye bedre enn å gå igjennom en kjip resepsjon, inn i en heis for så å kort-åpne seg inn i... rommet sitt... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så er det nok en Gymshark-release idag! Kommer enormt mye nytt nå den neste tiden! Ta en titt på www.gymshark.no
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dersom du vil leie ut leiligheten din via Airbnb kan de også hjelpe deg med hele prosessen! Du finner mer informasjon på Easylet.no og på facebooksiden deres! 
Dette skal bli et herlig opphold! 

Ute med ny youtube video

 • 30.03.2017, 19:41

I går var jeg i turnhallen igjen! Så utrooooolig morsomt! Der trener jeg med Axel, han som var guttetrener da jeg holdt på, for ti år siden........ Nå er han blitt jentetrener også - og de er sååå heldige som får bli trent av ham! Måten han forklarer på, og tryggheten jeg vet å finne i han gjør alt til lek! 

Sist gang jeg var der, så mestret jeg å skru for aller første gang. EVER! Jeg har aldri skjønt hvordan å få til det, kastet meg bakover i all hast og ikke ant hva som var opp eller ned på meg selv. Denne gang hadde jeg full kontroll! Så fikk jeg testet ut kameraet for filming også - fortsatt meget fornøyd! Strevd i hele dag med å finne en sang som var lang nok og passende for videoen. Utrolig hva man bruker tid på som blogger - for å selv bli fornøyd med produktet, å det ble jeg akkurat nå. Så nå er den allerede lastet opp på YouTube-kanalen min! 
wgJiu5mQ_Fc
Stikk innom å subscribe, så blir du en av de første til å se hva jeg pøser ut med neste gang! Følg også gjerne sida mi på Facebook HER 


 

Pakket og klar!

 • 30.03.2017, 17:13

Så pakker jeg ned i kofferten, igjen! Men denne gang går turen til Oslo! Det er jo Grand Prix i helga - sesongens største konkurransebegivenhet for fitnessnorge - WIIIIHU! Jeg klarer ikke holde meg unna... Må, bare mååå stikke innom, lukte på sprytan og misunne psyko-shreddede kropper! JEG GLEDER MEG! 

I den anledning har jeg vært å fikset vippene mine - denne gang hos Select Beauty på Sirkus, her i Trondheim! Har jo kjøpt et så bra kamera at her ser man jo virkelig nærbilde av hver en buble jeg har i trynet! Jøss for et kamera (utrolig fornøyd). 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resultatet ble slik: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syyykt uvant å ha noe så svart å stort i trynet igjen - skulle nesten tro jeg skal konkurrere selv, men neii, ikke denne gang. Selv om det virkelig klør i fingra når jeg ser jentene skinne i bikiniene sine på poseringstreningene! Var innom Kaliber Gym i dag, hvor jentene sto å glitra foran speilet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så skjønne! Etter sist helgs kaliber-prestasjoner er det nok mange av jentene som går inn i denne helga med hodet høyt heva og selvtilliten på topp! Ingen følelse er bedre enn det når en skal gå ut på scena å kjempe om gullet!!! 

Med det sagt slenger jeg også med link til påmelding til Kalibers uttak mot HØSTENS konkurranser. Da er det NM - deretter VM og en ny verdensmester vil bli født! Skal absolutt ikke se bort i fra at Norge stikker av med den igjen, så ufattelig gode vi er! Kanskje er det til og med DU som sitter igjen med tittelen, VERDENSMESTER?!?! Hiv deg med! I verste fall får du hjelp til å utvikle deg videre til neste uttak - ikke værre enn som så! (klikk på bildet for å komme til facebook-arrangemanget)

 

Følg gjerne sida mi SandraJokic på Facebook for oppdateringer! 
 

Mexico - del 2

 • 29.03.2017, 15:44

Jeg kom meg videre. Fikk meg egne venner - da vi hadde hvert vårt liv, selv om vi var 4 stk som reiste sammen på tur. For første gang i historien følte jeg også på at jeg TRENGTE alenetid. Det hadde jeg aldri følt på før, men enkelte dager så måtte jeg bare tilbringe tid for meg selv. Det skulle ikke bare være lett det heller. Jeg hadde snakka om å dra alene til stranden i flere uker før det en dag ble. På vei nedover kommer det en fyr som nettopp har kjøpt seg frokost å tar følge..... 
I løpet av oppholdet frem til da har jeg lært meg at jeg aldri skal gå med på ting jeg ikke vil lengre. Øvd meg på å si NEI. Mannen som uønskelig tok følge bablet i ett sett. Lurte på om det var ok han tok følge til stranden. Joda, kunne ikke nekte han det, men ga klar beskjed på at jeg skulle legge meg til å sove, å nyte det å være alene FOR EN GANG SKYLD. Vi kom til stranden og han skulle så klart hjelpe meg å legge utover teppet mitt... Faen, tenker jeg. Nok en gang sier jeg "I just want to be alone" mens jeg utstråler mer kulde enn Hufsa. Takk for hjelpen, ha det bra. Men neida. Han forlater ikke åstedet, jeg reiser meg, tar med meg teppet å går oppgitt hjemover. Han følger etter. 15 minutter etter jeg forlot huset kommer jeg inn igjen. Den påtrengende var dratt, jeg benker meg irritert ned for å sove på verandaen og plutselig står han oppå kanten, like ved terrassen vår. Trodde han skulle få nummeret mitt. Jeg som hadde vært SÅ FLINK å avvist han på en tydelig, men noe hyggelig måte... Lærte at i enkelte tilfeller er det greit å være driiiit streng fra start. Noen tar virkelig ikke et hint, to, tre, nitti!! Dagene gikk, huset var preget av å ha bodd oppe på hverandre i en mnd. Humørsvigninger fra alle kanter, tankene gikk daglig til flammen, hva han gjorde, hvordan han hadde det.. Så kom det nytt blod i leiern, norgesbesøk, og vi fikk en omrokkering i gruppa.

Janis flytta inn med Hesam og søskenbarnet - Siriana hang med de mexicanske vennene sine, og jeg fikk ha den alenetiden jeg trengte, sammen med David som også har behov for alenetid.


Vi flyttet bosted for noen dager, der jeg først fikk opp øynene for denne hengekøya! Et søtt lite hus i calle 28, avenida 40, med egen hage og denne maaagiske hengekøyen! NOE SÅ GENIALT!!! Har lært det, at det finnes mange ulike typer hengekøyer. Jo tettere vevd, jo bedre håndarbeid. Mayane, de levde i hengekøyer. Vevd så tett at ikke en gang maur kunne trenge igjennom stoffet. Dermed kunne de sove hvor som helst i "manglaren", (jungelen) uten å bli oppspist av dyr. Hengekøyer er også geniaaaale for å tøye og for å nullstille kroppen. Vektløsheten gjør noe med hvordan musklene fungerer i samspill med hverandre, når man beveger seg i den.

Så kom det enda flere tilreisende! Venner av David fra USA, Joshua, Jacob og Kylie. FANTASTISKE MENNESKER! De er forfattere, alkemister, semi-grundere, forskere, sosial entrepenør, musiker, DJ... Ja, multimennesker fulle av visdom og erfaring! Det er så fantastisk hvordan mennesker kan introdusere deg for nye mennesker og du bare vet at det er folk som kommer til å påvirke deg i positiv retning, gjøre deg noe godt! Slik var det med denne gjengen. Det ble mange lange samtaler på meg og Joshua, da han kunne utfordre tankegangen min, stille meg kritiske spørsmål som satt hjernen min i gang - som har fått meg til å vokse som menneske. Viktigste jeg tar med meg fra samtalene med Joshua er at livet vårt er som en drøm, der ALT går an. Selv har han planer om å en dag skjønne hvordan man flyr, av seg selv.. Elsker ambisiøse mennesker! Etter å ha innsett at jeg er alene gikk det opp for meg at slik vil det/bør det alltid være, uavhengig av om man er sammen med noen eller ikke, så ligger ikke gleden i det man deler, men i seg selv. Det er heller ingen andre som noen gang kommer til å forstå meg, min glede eller mitt syn på livet, da det bare fins en av meg, med det perspektivet jeg har. Familie og seg selv er det eneste man for sikkert har hele livet ut (kanskje ikke familie livet ut). Alt annet kommer og går. I det jeg følte meg ensom og forlatt skjønte jeg plutselig viktigheten av familien min også. Jeg har aldri vært stor på å ha hjemlengsel, men denne jula var pyton da jeg satt på stranda og ikke hadde mulighet til å være sammen med de. Meeen, alt i alt ble også det en positiv opplevelse å ta med seg videre!

Dagene gikk, jeg hadde fortsatt kink i ryggen, fikk ikke trent eller spist som jeg hadde sett for meg at jeg skulle. Hadde jo også en konkurranse i April jeg hadde lovt å delta på, som jeg dog ikke stresset noe med. Klare ikke bestemme meg for OM jeg hadde lyst til å stille eller ikke. Følte på at jeg først å fremst måtte fokusere på å "bli frisk". Lå og spiste kake istedet.Formen min synes jeg har holdt seg uforskamma bra i forhold til hva jeg har spist, og at jeg ikke har fått trent. Har nok mistet noe masse i løpet av oppholdet, men det er helt ok, jeg har lært meg å akseptere. Og jeg vet at det kommer raskt tilbake når jeg bare kommer igang igjen! Og det er det ene og alene en grunn til. Jeg har prossesert, funnet ro og kvittet meg med problemer. Jeg har lært å trives. Med meg selv, omgivelsene og folkene jeg hadde rundt meg. Shiiit som jeg savner sol å varme altså! Det gjør alene noe med kropp å sinn! For ikke å snakke om D-vitaminboosten for hud, hår og negler! Drømmer allerede om å dra tilbake, snart! Men før den tid, må jeg finne meg et hjem! 

Alt skjedde så fort!

 • 28.03.2017, 14:59

Dette er del 1 av innleggene jeg kommer til å skrive om Mexicoturen, i og med at det er ganske mye kommer jeg til å gjøre det sånn. Usikker på om det blir to eller tre deler, så det får du ta som en överraskning ;))

I det vi landet fikk jeg kink i ryggen. Nå er det med tiden blitt en kjent sak at kroppen min sier i fra når ting ikke er som de skal. (Det gjør garantert din også, om du bare tillater deg å kjenne etter. Man skal ikke gå rundt med vondter) En av hovedgrunnene for at det gikk i lås tror jeg er fordi Siriana og jeg endte opp med å dra en dag tidligere enn først antatt (fra Trondheim), for å svippe innom familiehuset hennes i Oslo før avreise. Dette medførte at det ikke ble noen familiemiddag på meg og min familie, og at jeg så alt for brått ble revet bort fra både familie og flammen jeg hadde her i byen. Plutselig var jeg på vei til Mexico på ubestemt tid. Det kunne være et helt halvt år til jeg skulle se de igjen. Det var så ille at jeg verken klarte gå eller puste som normalt, et rent smertehelvete. 

Med oss på tur var David og Janis. Janis var bekjent av meg fra før, via kaliber, da han er en "fitnessgutt" himself, samt at vi har mange felles venner. Blant de, David og Siriana, anser seg selv som "soulmates" - en fantastisk ting å være for hverandre, samtidig som de er to uavhengige enkeltindivider. Møtte de for første gang på et nach, 4 måneder før vi landet i Mexico.


Siriana har bodd flere år i Mexico tidligere, playa del carmen, dit vi dro. Hun har lenge vist at hun skulle tilbake, og inviterte meg (og mange andre) med på tur. Fra første gang jeg hørte om Mexico, viste jeg at dette var et sted jeg ønsket å oppleve. "Jeg er med," sa jeg klokka fire på natta, den 4. august 2016. Etter den dagen var det ikke slik at vi tilbrakte spesielt mye tid med hverandre, men vi er såppas like i væremåte, at det føles ut som at vi har kjent hverandre i hundrede år. Samme med David, som tidlig sa at "hun sandra der, hun tror jeg faktisk kommer til å bli med oss! Ikke bare svada-prat"....
 Han hadde så rett så rett, for den 4. desember landet vi i Mexico, fire måneder etter forslaget ble lagt fram.Første møtet med "det brutale Mexico" startet allerede da vi skulle finne taxi på flyplassen. En småshabby, meget mexicansk-looking kar kom bort til oss og mente han var selveste taxi-tjenesten... Han skulle ha oss med i en liten rød bil, som ikke så særlig taxi ut. Tøffa sjøl, Siriana havner rett i Mexico-modus å diskuterer høylytt på flytende, (rasende) spansk med fyren. Vi skulle ikke ta den taxien.. 


Istedenfor valgte vi å kjøre selv... kødda! Her er jeg på tur i jungelen!

I starten bodde vi hjemme hos eksen til Siriana, da det er umulig å bestille hus på forhånd. Mexicanere er ikke er de enkleste å forhandle med. Det er liksom ingenting som spiller noen rolle der borte. Alle både går og jobber i slow motion. Vi brukte den første uka på å gå i gatene, ringte til  de husene vi så det hang plakat om utleie på - sanket telefonnummer og ringte og ringte. Til slutt fant vi en leilighet, midt i mellom by-gata (5 avenida) og "Mamitas", stranden. Det skulle bli det stede vi leide lengst på samme sted, en måned. Byen er delt opp i avenida'er (langs strandlinjen) og calle'r (mot stranda), så veldig enkelt å finne frem og forklare hvor en er. 

Jeg hadde et mål med Mexico-turen min. Som tidligere skrevet har jeg jo vært "på leting etter lykke", en lykke jeg viste jeg måtte finne i meg selv. Da flammen jeg så plutselig hadde blitt revet bort i fra her hjemme, ikke taklet å kommunisere med meg lengre, skulle jeg plutselig føle meg mer "ensom" enn noen gang før, der nede. Senere skulle det vise seg å være helt perfekt "å bli forlatt" på den måten - å være alene var noe jeg hadde sett for meg turen skulle lære meg å takle og håndtere - for det har jeg ikke være de seneste årene. Men det var en tanke jeg hadde før jeg møtte denne...flammen. Uansett. Fra å være overlykkelig, kjenne på savn, hjemmelengsel og det å lengte hjem -  måtte jeg starte å jobbe med meg selv.

Reflektere, akseptere, gå videre.

Jeg er stolt

 • 28.03.2017, 11:29

Dag tre med blogging - og jeg ligger allerede på topp 50. plass på topplista! Det er så utrolig gøy å se hvor mange av dere som kommer innom bloggen, og som til og med gleder seg over at jeg er tilbake! Å få tilbakemeldinger som dette varmer utrolig mye! Kanskje litt ekstra, da jeg selv tenkte at jeg sikkert var glemt til nå!Tenkte bare stikke innom å si dette. Dere gjør meg så kry! Senere i dag kommer første innlegg om Mexicoturen, jeg kommer til å dele det opp siden det er ganske mye å få med på et innlegg!

En ny start

 • 27.03.2017, 12:08

Back to scratch - ja, da starter jeg min fjerde blogg, jeg bare elsker en fresh start. Hver blogg har vært en fase i livet mitt, hvor det hele startet med "fitnessandra".
Jeg var 18 år og skulle stille i fitnesskonkurranse. Måtte så klart ha en blogg! Det gikk kjempe bra, lenge! Bloggen vokste, jeg tok hjem gull etter gull og var plutselig blitt en "offentlig person". Etter å ha blitt verdensmester og vært i "fitnessbobla" i så og si 3 år ville jeg ikke bli assosiert med å "bare være fitnessandra" lengre, følte meg så mye mer enn det - følte meg som Sandra Jokic. "Måtte" derfor lage en ny blogg.Sandrajokic.com - et eget domene på wordpress, for å virke litt proffere. Men så ble jeg aldri fornøyd med selve blogg-utseende, så jeg "måtte" bytte blogg, igjen. Her fikk jeg ikke blogget fra mobilen, og dere måtte klikke på "les mer" for å se hele innlegget. HÆLVETTES IRRITERENDE og mye unødvendig styr! Så nå er jeg her igjen, tilbake til scratch på blogg.no! Tvinger meg frem og ut igjennom internettet, med et mål om å skulle dele erfaringer, tanker og hendelser fra mitt liv som kanskje kan være behjelpelig for andre. Det har nemlig vært mange ulike opplevelser oppigjennom. Det har vært en tøff tid de seneste årene, da jeg har vært preget av en form for depresjon uten å egentlig være klar over det selv, før i ettertid. Og det tror jeg ikke at jeg er alene om!

Nå har jeg nylig kommet "hjem" etter å ha "bodd" i Mexico i 4 måneder. Men føler jeg ikke at jeg har noe eget "hjem" her i Trønderlag. Før Mexico flytta jeg sammen med to herligheter i et magiskt hus på Byåsen her i Trondheim - det rakk ikke bli skikkelig "hjemmefølslse" der heller, før jeg stakk. Nå har jeg alle tingene mine hos mamma på bygda, som heller ikke føles ut som "hjem". Så hvor jeg ender med å slå meg til ro, det får tiden vise! Jeg har vært på søken etter "glede". En livsgnist som ikke har vært tilstede i løpet av den tiden jeg konkurrerte og jobba på macen fra kjøkkenbenken. Jeg trodde lenge det var dietten som gjorde meg sliten og nedfor - men skjønte at det var mer enn som så, da det vedvarte selv etter konkurransesesongen. Ble sykemeldt og etter flere måneder liggende i fosterstilling, uten å vite hvor jeg skulle starte - måtte jeg tilslutt ta grep. Jeg trengte en ny start, finne ut hva det var jeg hadde LYST til å gjøre. Mexico var det eneste jeg kunne tenke meg. Oppleve, leve, se, høre, smake, kjenne, utforske! Turen gjorde sitt - nå sitter jeg her, full av nye målsetninger, sterkere enn noen gang, klar for både opp og nedturer med en baseline i bunn. Trivsel. 

Jeg har laget meg en regel, og det er at jeg bare skal gjøre ting jeg trives med. Livet er alt for kort til å mistrives! 

Dette er meg

 • 26.03.2017, 18:45

Oppveksten
Jeg er Sandra Kjøsnes Jokic, 22 år og halvt serbisk, men er en brei-trønder oppvokst på Kattem i Trondheim. Ansett som "sør-siden" (ghettoen). Der bodde jeg på samme sted i 19 år, i det beste nabolaget av dem alle! Da jeg var seks år startet jeg på turn, det var det jeg stort sett brukte tiden min på frem til jeg var tretten. Etter skolen dro jeg innom frisørsalongen til mamma, fikk 11 kr til bussen, spiste mat i statens hus, trente i 3 timer for å så ta bussen hjem igjen. På bussholdeplassen sto vennene mine klare og ventet på meg, for så å se på at jeg spiste middag og henge noen timer før det var natta, så repeat. 

Har alltid vært ei "gutte-jente" med saggebukse og skatesko. Hatet rosa og hang mest med gutta. Aldri skjønt meg på de typiske jenteproblemene og misliker fortsatt shopping. I tillegg har jeg elendige sminkeferdigheter og mangel på interesse for det.


Trassalderen
En ny fase i livet kom som slengt på meg, trassalder delux! Mamma og pappa skulle skille seg. Det var en forferdelig tid da jeg brukte mere tid på å grine i gropa enn å turne. Ikke hadde jeg utviklet meg noe særlig i turnhallen heller de seneste årene, da jeg ble pinglete, fikk sperrer og ikke turte. Jeg var "teknisk perfekt" i det jeg kunne, men ikke mer enn det. Vennene på utsiden av turnhallen ble mer interessant, og jeg bestemte meg omsider for å slutte på turn. Deretter var jeg innom dansing (hip hop ofc), testet fotball en snartur før jeg startet på cheerleading. Likte ikke at jeg var tvunget til å møte opp bestemte dager i uka, og var heller ikke fan av gulv uten sprett, da det er noe helt annet enn hva jeg har turnet på i utallige år tidligere - så da slutta jeg der og.

Formet i tidlig barndom
I 6. klasse var alle jentene samlet hos helsesøster som spurte om det var noen av oss som var fornøyd med seg selv. Av tjue jenter var jeg den eneste som rakk opp hånda. Jeg hadde jo ti fingre, ti tær, to hender og to føtter - jeg var frisk og dermed fornøyd med meg selv. Selv om jeg på dette tidspunktet betraktet meg selv som en "firkant". Jeg hadde ikke midje, men en firkantet mage med pack, generelt mer muskuløs enn andre på min alder, rare føtter og konstant svette hender - det var såklart ting jeg kunne tenkt meg var annerledes - men mamma har alltid sagt at: EN MÅ VÆRRA SOM EN E NÅR EN ITJ VART SOM EN SKU. Og det har jeg med livet blitt en forkjemper for! 

Fra barn til kvinne
Like før jeg fylte 15 fikk jeg min første kjæreste, starta på p-piller og hormonene skjøt fart. To stk digre pupper ble til. 65E faktisk (den gang da). Det må belyses da det ofte har vært et tema blant folk, om jeg har silikon eller ikke svaret er nei, jeg har aldri fikset på utseende mitt. (Annet enn fake hår, vipper og negler)

Satte meg mål om å bli "fit som få"
Jeg hadde blitt gamlere og måtte jo ha noe å drive med, derfor starta jeg på Kaliber Gym med et ønske om å trene seriøst. Jeg ville bli fit som få. Fikk selveste Gunnar Strand Jacobsen som coach, og sammen startet vi reisen på det som skulle bli "livet mitt" de neste 3 årene. 

Utdanning
Skolemessig har jeg alltid vært en gullunge med toppkarakterer i alle fag. Hadde 5,2 i snitt i løpet av et år på ungdomsskolen! Startet på helse og sosialfag på Tiller VGS, (ble utvist i løpet av første uke, da de trodde jeg var "høy" på bli-kjent-skoletur. Argumentet var at jeg var "blidere enn 770 elever", ikke bare lett å være seg selv... ) Fikk omsider komme tilbake igjen og fullførte 2 år med helsefag og ett med påbygg, før jeg tok PT utdanningen (som jeg vant under utdanningsmessa da venninna mi fikk meg til å delta på en konkurranse AFPT holdte ved standen sin) og deretter et år på NTNU, bevegelsesvitenskap. Etter et år på NTNU (som etter tre år med skole ga utdanning som personlig trener, noe jeg da allerede var sertifisert) hoppet jeg av studiet da Gunnar tilbød meg jobb som coach i det som da var "Coach Gunnar". Senere dannet vi Strongbody hvor jeg jobbet som coach samtidig som jeg selv konkurrerte i fitness. Bikinifitness
Jeg stilte i min første bikinifitnesskonkurranse høsten 2013. Smidde mens jernet var varmt og var med hver sesong frem til jeg høsten 2015 ble verdensmester
Det hele startet med en 2. plass i NM bak Lone Norås (regjerende norgesmester). Deretter har jeg tatt med meg blant annet:
1 plass og vinner av overall i Oslo Grand Prix 2014
2 plass i junior EM (9'ende i senior) 2014
1 plass i NM (2 plass i overall) 2014
1 plass i VM 2014
Så ble jeg proff og deltok i i løpet av 2015 på 7 proff-konkurranser. 

En tøff tid
2015 ble et tøft år. Jeg hadde blitt en offentlig person da mange fulgte med på fitnessreisen min. Jeg hadde frem til da hatt mange ting å blogge om, hadde en godt betalt jobb - men 8 måneder med diett og kun fokus på trening, jobb og blogging tærte på kropp og ikke minst hode. Livet mitt ble så ensformig at jeg ikke hadde noe å blogge om heller. Dette medførte en enda større påkjenning med følelser som "å ikke strekke til." Jeg endte med å gruse meg selv langt langt nede. Jeg fikk problemer med å løfte hendene, sovna akutt på sofaen, jeg hadde rett og slett ingen drive. Ingen livsglede. Jeg trente dårlig, hadde forstyrret forbrenningen min som medførte at jeg la på meg mer enn ønskelig etter konkurranse - som igjen gjorde at jeg ikke følte meg bra nok til å ta bilder av meg selv på verken blogg eller instagram. Det og flere andre hendelser medførte at jeg tilslutt ble sykemeldt fra Strongbody og lå igjen som et tomt skall på sofaen, fortvilet og rådløs.

På leting
Jeg måtte opp, starte på nytt og kvitte meg med ting som tynget meg. Når jeg ser tilbake føles det som livet mitt har gått i ett, at jeg bare har blitt ført dit jeg er uten å ha tatt noen særlige valg for meg selv. Jeg har forsøkt å please alle andre. Derfor bestemte jeg meg i slutten av fjoråret for å "flytte" til Mexico for en periode for å oppleve verden og få nye impulser. Jeg bestemte selv. Jeg vil, jeg kan, jeg skal.  

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits