Takk for at du er du

  • 25.04.2017, 18:36

Her kommer en hederspost, til en av mine få bestevenner, Malin. Vi ble først kjent med hverandre da hun ble sammen med kompisen til den første kjæresten min. Selv om det tok slutt for begge, holdt vi kontakten og siden den gang har hun vært min bestevenn.
Er ikke vi bare ubersjamerende?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til at vi begge er usedvanlig søte, så har vi også en usedvanlig bra humor. Det finnes ikke et kjedelig sekund med Malin, faktisk så finner jeg henne hysterisk morsom. Kanskje derfor jeg har det så artig rundt henne. Hun vet det ikke selv, men alt hun sier og gjør er så komisk at jeg går med smilet på og bare venter på å le i det hun åpner kjeften. Behøver egentlig ikke være i nærheten av henne engang, i går fikk jeg dette tilsendt:

FATTER DU ELLER?? HAHAHA, HYSTERISKT MORSOMT! Her kommer enda et morsomt bilde jeg fant i arkivet. Det var ikke bare en knekt seng, men også litt alkohol inn i bildet: 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eller omvendt? Litt alkohol og en seng med i bildet...? Malin har den siste tiden vært min høyre hånd når det kommer til bloggen. Hun har lest over innleggene mine å rettet dysleksien min før posting og hjulpet meg med å sette tanker og innlegg i system. Hadde ikke klart meg så bra som jeg gjør i dag, hadde det ikke vært for henne. Min vakre, flotte, fantastiske Malin! I dag har vi vært på parkour-tour.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fjor sommer dro vi til Fosen, der Malin opprinnelig kommer fra. Jeg hadde behov for å stikke av fra omverden, som jeg har hatt en tendens til å gjøre en gang i blandt (men det var før jeg skjønte at jeg hadde behov for alenetid). Vi hadde det som vanlig supert sammen, her kan dere se en video hun har laget fra turen:

PkjO1inA6Xs

Jeg er så evig takknemlig for å ha så mange fantastiske folk rundt meg. Uten vennene mine hadde jeg aldri vært der jeg er i dag.
En ekstra stor takk til deg Malin, for å daglig lette på hverdagen min, for at jeg er en del av livet ditt og du mitt <3 ilu 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits