hits

HALLA! Hva jeg driver med? Se video

 • 27.11.2017, 22:03

Det går mot slutten på dette serbia-oppholdet! Om tre dager er det avreise til Sverige for Fitnessfestivalen!
Jeg er stoka, savner å se folk!

Jeg har nemlig vært travelt opptatt med to ting siden sist:

8Dab1XA_Tfw

NÅ ER DET BARE EN TIME IGJEN AV SUPERSALGET PÅ
LEWEL.NO

 


 

Fikk du det ikke med deg?

 • 25.11.2017, 19:31

No stress, her er rabattkoder som fortsatt er gjeldene og tilbud du ikke kan gå glipp av! 

Lewel.no
Gjøre tidens kupp, å få kostholdsguide og et valgfritt treningsprogram for kr 995!!!

Her kan du velge i mellom et 3 dagers, 4 dagers eller 5 dagers treningsprogram! Men ikke vær for snar i valget ditt! Det er ikke alltid slik at det med flest dager er det beste for deg! Vær sann mot seg selv, og velg et ut i fra ditt nivå. Dersom du ikke har grunnstyrken allerede, vil du ha mye større utbytte av å bygge opp den først, før du begir deg ut på et treningsprogram med flere dager. Er målet å minke i fettprosent kan du da heller sette av "dag fire" på å gå en lengre tur! Kroppen behøver også hvile for å bygge!! 


Gymshark.no
Opp til 50% rabatt - til det er TOMT!!
Idag slippes også en limited edition ribbon crop top, anledning black friday! 

Gymshar har så å si aldri salg, men når de har, da har de det SKIKKELIG!!! Her kan du finne dine favoritter til halv pris! Men vær rask, for når det er tomt, da er det faktisk HELT TOMT! 

Freddystore.no
Her kan dere bruke rabattkoden "sandra30" å få 30% på hele butikken frem til mandag! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA En freddybukse burde alle hatt! 

Makroboks.no
Bruk kode "sandra10" for 10% avslag på første levering eller første abonnement! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Believe you me, livet ditt vil ikke være det samme etter å fått de skjønnhetene her i hus! 

Håper dere får en fin søndag, og at dere har gjort noen røverkjøp i løpet av denne crazy-helga! 

TEAM LEWEL UTTAK

 • 05.11.2017, 18:12

Okei okei okei! Selv leker jeg med tanken om å skulle konkurrere igjen nå på nyåret. Men så tenker jeg at dersom jeg skal det, så vil jeg gjerne dele den reisen med flere, og dermed coache et team . Så, har du et ønske om å konkurrere i bikinifitness, ta del i Team Lewel's uttak ved å fylle ut dette skjema: https://goo.gl/forms/eZ2cebrueFRE4kQg1

Jeg husker selv min første konkurranseoppkjøring. Jeg hadde store vansker for å forstå at dette var en sport som skulle passe for meg. Meg og kroppen min. Bare det å skulle stå alene på en scene skremte meg. Men jeg bestemte meg for å gi det et forsøk. Overvinne frykten før jeg kunne bestemme meg for om det var noe for meg eller ikke. Om det var noe jeg kom til å fortsette med, eller bare et engangstilfelle.

Uttaket ble hold på kaliber gym, hvor vi sto i kø utenfor kontoret. Jeg var driiiiit nervøs. Men så var det ikke spesielt skummelt, når man først var inne. Akkurat denne nervøsiteten slipper de av dere som søker her, da dette uttaket foregår elektronisk og det eneste vi krever er et helkroppsbilde sammen med noen spørsmål om deg selv. 

Den dag i dag angrer jeg ikke et sekund på reisen jeg har vært igjennom siden jeg ble innblandet i fitnessverden! Det har ført utrolig mye bra med seg, alt fra kunnskap om kost og egen kropp til titler, reiser og unike muligheter! 

Nå trenger vi en ny stjerne! Er det deg? 

Opptakskravene for å bli plukket ut til vårt konkurranseteam er:
1. Du må ha et brennende ønske om å konkurrere i bikinifitness.
2. Du må være villig til å følge coachens instrukser mot konkurransen.
3. Du må ha tid og mulighet for å trene opp til 5 økter i uka.
4. Du må følge et skreddersydd kosthold-oppsett.

SØKNADSSKJEMA FINNER DU HER: https://goo.gl/forms/eZ2cebrueFRE4kQg1

LEWEL.NO

Flex on em

 • 03.10.2017, 16:22

FLEX har alltid vært min gymsharkfavoritt! Nå har de kommet med enda flere farger med tilhørende topp! Jeg var på shoot med Lars Erik Bakken her om dagen, her er noen bilder fra shooten! 


Shop dine favoritter på www.gymshark.no 

Jeg bruker XS i underdel, S i overdel 

Hei og hade!

 • 28.09.2017, 19:24

God ettermiddag til folket! Det virker som skumrings tiden akkurat har begynt, da stua mi fylles med gulere og gulere lys nå! Flaks jeg i dag allerede har skrudd på lyset ellers hadde det vært mørkt! KNIS. Jeg er i så rasende godt humør om dagen! Er kanskje ikke så rart, for det skjer jo så utrolig mye gøy rundt meg! Jeg har egentlig ikke tid til å skrive, da oppgavene står i kø! Så jeg har i stede tatt en aldri så liten video, hvor jeg forteller litt om hva som skjer og skal skje dagene fremover! 


Om du ikke er en av de som har fått mail fra oss i Team Lewel, så kan du sjekke ut hjemmesiden vår, for å se de nye produktene våre! Skulle du se noe som frister, så kan du bruke rabattkoden "BLOGG500", ettersom du er så skjønn og nok en gang titter innom bloggen min! 

TEAM LEWEL - la drømmen bli virkelig!

UTE MED NYTT PRODUKT!

 • 03.07.2017, 22:16

NYHET!!

Et helt nytt prosjekter i ferd med å starte opp: PROSJEKT STERK!

Form kroppen ved å bygge muskler og forbrenne fett! 
Dette er for deg som ikke har trent styrke før eller for deg som har hatt et lengre opphold fra treninga. I løpet av 6 uker trener du 3 dager i uka. Med fokus på å bygge opp hele kroppen tar dette programmet deg gjennom alt du trenger å vite, steg-for-steg. Du får et solid grunnlag og mer muskler og energi som styrker deg i det daglige! 
Du velger selv når du ønsker å starte opp på programmet - Uansett når du velger å starte så har du hele Team Lewel i ryggen.For å sikre deg suksess har vi lagt til masse BONUSmateriale som komplimenterer selve programmet:

- Guiden til Sprettrumpa
- Mental awarness
- En perfekt start
- Optimal Restitusjon
- Dynamisk Oppvarming

I tillegg til dette inkluderer vi 2 måneder medlemskap i den eksklusive medlemsgruppen, Team Lewel! 
Her inne deler vi erfaringer, opplevelser, tips og triks. Alle Lewels coacher finner du her inne, sammen med alle medlemmene.

Din kropp - Ditt valg!

Er du med på prosjektet?

LES MER PÅ VÅR NYE HJEMMESIDE, www.lewel.no

GIRLPOWER TIL SJØS

 • 20.06.2017, 22:36

I dag har jeg fått være med på nok en magisk opplevelse! Carina og hennes klassevenninner har i dag hatt siste og avsluttende eksamen og har dermed fått bachelorgraden sin! Det måtte jo feires, det også - denne gang på båten! Vi samlet inn litt snack, frukt, sol og vin for de som ønsket det og dro ut i fjorden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SE PÅ DENNE DIAMANTEN HER DA! Er så ufattelig heldig som får omgås mennesker som tørr være seg selv, som ikke vet om noe annet - som ler og gjør noe utav seg. Jeg har sagt det før men må si det igjen: det er få som inspirerer meg mer enn denne dama! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JENTENE SOM KAN Å KOSE SEG!! + Kasper, Anders og Marcus :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok en magisk dag er over! Nå sitter jeg å chatter med jentene i TEAM LEWEL gruppen, forbereder til en ny lansering, ser dokumentar om snåsamannen og kurer meg selv med c-vitamin og te - ALT PÅ EN GANG, før jeg tar tidlig kveld å håper på å være friskere i morgen, da jeg skal være med på koreografi-øving til et kommende, forrykende DAHL-SHOW! 

Ønsker du å føle deg vell i egen kropp - se lewel.no å velg den pakken som passer best for deg! 

Himmel på boks!

 • 16.06.2017, 13:56

Så pigg så pigg! Det har nemlig vært en lang natt på meg! I går var jeg på release party av, Carinas nye musikkvideo - you on me! FOR EN FANTASTISK KVELD! Herlighet, jeg koste meg gløgg ihjel igjennom heeele festen! Møtt mange nye fantastiske mennesker, det er ikke nokk å bare si det - vil heller si at jeg har fått meg venner i byen! Den første uka i Oslo har gitt meg så utrolig mye! Mye mer enn hva jeg noen gang kunne drømt om! Det overgår alt jeg hadde av forventninger. Alt med livet smiler liksom om dagen. Det er helt ellevilt! Jeg har alltid fortalt meg selv at "etter en nedtur kommer det ALLTID en opptur" og det er så sant, så sant! Vet ikke hva eller når sist nedtur var, men det er i alle fall utrolig hvor fort og langt det skyter til værs akkurat nå! 

Siden jeg kom meg til byen har jeg hatt hendene fulle med utpakking, Lewel-lansering og planlegging av alskens! Jeg er nå i en fase hvor alt holder på å stabilisere seg og ..... JEG HAR FÅTT MITT EGET HJEM!! Halleluja! Hjemmet mitt fylles daglig opp med herlige vibber. Nå har også "himmel på boks" blitt et fast inventar! Snakker selvfølgelig om MAKROBOKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makroboks leverer mat på døra di. Siden første lass med disse herligheter kom inn døra, så har jeg ikke brukt et rødt øre på butikken. Ikke hatt noe som helst oppvask, sluppet å tenkt tanken "hva skal jeg ha til middag i dag", ikke brukt tid på å LAGE mat ..... Det forenkler hverdagen noe så til de grader! Hver onsdag og søndag ringer telefonen og de står utenfor med en papp-pose, just for you! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med at selve konseptet er genialt, så har de også lagt inn alle måltidene sine i "My fitnesspal" for de som er kjent med å tracke matinntaket sitt. Da er det bare å ta bilde av strekkoden på boksen og vipps så er alt av makroer lagt inn! Så verd det! Tenk bare en oppkjøreing med de boksene her da! Herremin, jeg kommer stadig nærmere og nærmere lysten til å stille igjen!!! WOW! 

Nå skal jeg hive i meg en boks, for så å gå en god og lang tur med Arnold gullet mitt! Håper dere har en fantastisk dag, kjære lesere! 


 

Ommøblering og mere til

 • 13.06.2017, 17:58

I går kveld kom jeg plutselig på en magisk løsning som kunne gi meg mere plass i stua mi! "Dette måtte filmes", tenkte jeg - så, da gjorde jeg det! Plutselig så sto jeg der, å prata meg meg selv. Fikk sagt maaaasse av ting som opptar meg, ting jeg allerede har laget et "produkt" av og ting som om kort til kommer til å bli et produkt. Et produkt som er ment å gagne deg i positiv retning, et produkt av mine tanker og samtaler jeg har med andre. "Ting" menneskeheten har "glemt på veien", ting vi må lære på ny. Ting som trenger å komme frem i lyset. Istede for å dele en lang film, har jeg laget 6 korte - hvor starten på neste episode er slutten fra den forrige. Råmaterialet! Kanskje finner du noe av det interessant! 

Nå skal jeg på trening, starte dag 1 av SOMMERKROPPEN selv! Gleder meg noe enormt, for selv har jeg ikke trent på flere uker grunnet lanseringer og forberedelser som har vært viktigere for meg - men NÅ, nå er det endelig tid for trening igjen! SOMMERKROPPEN er et gøyalt program, med rumpe og rygg på menyen i dag! 


EPISODE #1
FAEN. Nok en gang står jeg for nærme kamera, ende jeg står såååå langt ifra det - får det ikke med hele meg. Gigantiske meg .... Dette blir å prege de kommende videoene også. Just so u know it. Men så er det ikke trynet mitt som er det viktigste - heller budskapet jeg har å gi: 

All bevegelse er bra bevegelse - måten du bruker kroppen din på er avgrørende for hvor mye du forbrenner i løpet av en dag. Det er avgjørende for hvor smidig du er i muskler og ledd - det påvirker holdningen din og går utover humøret ditt! EPISODE #2
Kjenn! Vi er nødt til å lære å bruke kroppen vår igjen! Hip hinge, en av tre øvelser i bonusmaterialet vårt, "en perfekt start" som skal lære deg å restarte kroppen din. finne balansen, både på bakken og i livet. For kroppen din påvirker sinnet, tankene, ALT! Det er så lett å starte en endring, når man kan starte med kroppen og derifra slå rot videre. Så frø. KJENN ETTER!!! FØL!!!


EPISODE #3
Det er rart for meg å stå å snakke høyt i et tomt rom, til et kamera. Alt jeg kommer opp med, skjer i mitt eget hodet, i samtaler med andre - når jeg får være kreativ "der å da". Men det er ikke nok. Etter å først ha tenkt tanken eller kommet opp med en "løsning" eller et produkt" så må jeg reskape det på ny, på en formiddlingsbar måte. Jeg har 1948579 ting jeg ønsker og som jeg SKAL formiddle til dere.

Lewel handler om å tre ut av internett, om å connecte med andre, om å tørre å drømme og følge drømmene sine, om å lytte til seg selv, hva en selv ønsker og har lyst til. Det handler om å LEV VEL. 


EPISODE #4
RÅMATERIALET. Digger det! Istede for å la denne totale 40 min video havne på harddisken, ikke publisert, som en million andre saker jeg tidligere har filmet. Så har jeg rett å slett bestemt meg for å publisere det. 6 episoder har det blitt - så kan de som vil velge å se alt eller ingenting! 

Playground. Lewels neste drøm som skal gå i oppfyllelse. En dag skal vi arrangere et event, en eller annet sted i verden. Der alle lewel-monkeys kan samles, være seg selv, dis-connecte fra omverden, re-connecte med seg selv og connecte med andre. Shit, den dag da - as! 

Jeg snakker stadig om en reise. Reisen av forståelse, både av seg selv og sin egen kropp. Fordi det er en reise. En reise det ikke går an å bli utlært i!


EPISODE #5 
Typisk at teknologien rundt meg går til hjelvjette. Alltid. x) 
All bevegelse er bra bevegelse! Kroppen bruker masse krefter på å forsøke å dra kroppen din i rett positur, mens du av gammel vane har lagt til deg "feil bevegelsesmønster". Dette STJELER krefter, å gjør at du føler deg sliten og slapp! 

Visste at "noe måtte endres" ....... Så skjedde det. Kamera slo seg av... SÅ KLART! Og der står jeg å holder et langt foredrag om at jeg måtte være ego. Gjøre det som var rett for meg selv. 


EPISODE #6
Gi det er forsøk. Starten er å prøve. I det du prøver så vil du gagne kroppen din på en positiv måte! 
La oss bare LEWLE!

Inviterer til fellestrening!

 • 12.06.2017, 17:53

Ikke en gang 24 timer er gått siden lansering av SOMMERKROPPEN og allerede har dere kastet dere med! HERREGUUUUD! Det er så gøy å se Team Lewel vokse, at jeg bokstavelig talt ikke klarer holde meg i ro! Det vil dere se og forstå når jeg nå laster opp en ny video til dere. HAHA, jeg må bare le! For joda, jeg ønsker å dele livet mitt med dere så ærlig og oppriktig jeg bare kan. Planlegger ingenting av hva en video skal inneholde eller hvordan det skal bli gjort - annet enn at jeg omtrentlig vet hva jeg ønsker å formidle. Å ta mange opptak å si samme ting flere ganger, det synes jeg er pyton, for jeg er ingen skuespillerinne. Bare det å snakke til et kamera ligger ikke i min natur, men gjør så godt jeg kan og det blir som det blir! Håper å bli så god tilslutt at jeg i alle fall får hele meg inn i linsa, det er en unødvenndig bommert! Så, her kommer råfila! Ingen klipping eller omtakninger, just pure me: 
 

HmHgK0_aGF4
SÅ!! Har du kjøpt programmet SOMMERKROPPEN, bor i oslo-området og har lyst til å være med på en felles oppstart av planen, mandag den 19.06.17, klokken 18.00? Send meg en mail for påmelding på sandra@lewel.no

Ønsker du et komplett treningsprogram som fremhever dine former og gjør deg spretten og glad - da er sommerkroppen programmet for deg!
Les mer her på www.lewel.no/sommerkroppen2017

Det beste jeg har hørt!

 • 30.05.2017, 23:04

Gooood kveld!! Vet ikke hvor mange ganger jeg skal skrive dette på bloggen, men fyfaen som klokka går! Har forsåvidt vært produktiv i dag, med å besvare kundemails, produsere et skriv om mat - det å tenke sunt, fikset på en kommende lanseringen, vært i kontakt med produsenter, og nå senest - vært i byen å spist med Nini! Dro på Sushi Bar å fikk påspandert middag! Må si det var særdeles utsøkt service å få, på det nyåpnede, koselige stedet like ved Olav Tryggvason.
MEN IKKE BARE DET! Idag har jeg flere gladnyheter å slamre rundt med!
1. Dere tar virkelig del i LEWEL! Noe så vanvittig gøy! Jeg kunne ikke drømt om en bedre start! At så mange er nysgjerrige og ønsker å ta del i det, er bare heeelt fantastisk, helt vanvittig gøy! 
2. Jeg har funnet meg plass å bo i Oslo og flytter til uka!! 
3. Nå er jeg en dag nærmere å snart, (om bare biiiitte litt) møte Siriana igjen!! Herlighet, det er så mye å glede seg over.

Livet, det kan snu på et blunk, det har jeg erfart mange ganger før. I det siste nok så ofte, da hele tiden til det bedre, det har liksom bare gått oppover! Jeg har "lewla" i meg selv - allting begynner å løsne på et vis, til og med spenningen som har sittet siden jeg landa i Mexico har sluppet litt mer tak!! Ikke gitt seg helt, MEN den er løsere enn på lenge! Rart med det, hvordan ALT i kroppen henger sammen, til og med kroppen er en del av "lewlinga"! 

Så må jeg fortelle om en artig episode fra helga mi! HAH! Jeg ble spontant bedt med ut på konsert, sørsia med gutta boys! Hadde det fantastisk gøy, og best av alt, en herlig venn presterte å melde: "jeg har mange venninner, men ingen brødre med vagina!" ENN NOE SÅ VAKKERT! :D :D :D må være det vakreste noen kan si til meg! En mindre artig episode er at jeg har mistet nøklene mine. Noe må det jo alltid være!! Men jaja, en siste sjans til å miste alt jeg eier å har nå i helga, da jeg skal ha en siste avskjedsfest med mine nære & kjære i Trondheim før det er byebye!

Feirer med trening

 • 29.05.2017, 18:56

Herlighet så deilig!!!! Etter flere uker med opphold grunnet jobbing kom jeg meg idag endelig på trening igjen! En aldri så liten gjennomgang av hele kroppen og det var så godt! Rett å slett en feiring av å endelig ha lansert LEWEL!

Strålende sol er det også vett! En gledens mandag! Det bruser faktisk av meg så glad jeg er! Håper du også har sol rundt deg og kan sprudle av deg litt energi i sola! Husk at all bevegelse er bra bevegelse - skru opp volumet å shake it

For en magisk dag!

 • 27.05.2017, 20:24

Hadde det på følelsen når jeg i dag våknet i dag - uthvilt for første gang på lenge!! Jeg la meg faktisk før klokken 01.00 også, å det er ikke akkurat hverdags for meg å være. I alle fall ikke disse dager, da vi bokstavelig talt sitter oppe dag inn og dag ut, med å perfeksjonere så godt vi kan etter egne ferdigheter, nå med å få hjemmesiden til å fungere optimalt før lansering. Selve produktet har vært klart en god stund allerede.

Det er Siriana som har fått (eller tatt på seg oppgaven) med å lage hjemmesiden denne gang - da jeg ikke kunne fordra tanken av å nok engang skulle knote, klikke av frustrasjon, når jeg ikke får det til slik som jeg ser det for meg. Sirr har på kort tid blitt en jævel på koding, CSS og alt som hører med OG I DETTE SEKUND får jeg beskjeden om at vi kan si oss fornøyd! FERDIG!!!! (har henne nemlig på tråden her skjønner du)

DETTE ER SÅ FANTASTISK GØY! Kan nesten ikke tru at det vi nå har jobbet så lenge med endelig har tatt form, blitt et produkt og nå er klart for deling! Det første produktet heter "Level Up" - et 3 dagers styrkeprogram med masse spennende ekstramateriell - for at du skal få den beste opplevelse og mest mulig ut av deg selv! 

Om få sekunder er vi klare for å sende ut en PRE LAUNCH av vårt første produkt, systemet som vil gi deg de resultatene du ønsker! Det, til de som allerede har registrert seg på hjemmesiden vår, www.lewel.no

Det er ikke får seint å slenge seg med, vi sender ut til alle som registrerer seg i løpet av dagen - før den store lanseringsfesten starter i morgen!!! WHOP WHOP - endelig er vi i gang! Det er nå reisen starter! Har du hatt ett lengre opphold fra treninga, eller lenge tenkt på å komme i gang? Da er dette den perfekte startpakke for deg! Ønsker du å lese mer om programmet, klikk deg inn på www.lewel.no, meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg en mail! Fy faen. Jeg er så stolt. 

Den anonyme psykologen

 • 25.05.2017, 21:53

Etter å ha publisert videoen om hvordan min personlige reise har vært, fra å være deprimert til mitt lykkerigere jeg idag - så har det tikket inn ett par kommentarer på bloggen. Den ene fra "psykologen", og den har jeg tenkt å dele med dere. Han eller hun sier følgende:

"Fint budskap, men det blir så feil at du/dere gir inntrykk av at dette er noe dere har den minste kompetanse til å faktisk hjelpe folk med. Hadde du visst hva depresjon innebærer og hvor uendelig individuell den er - hadde du forstått hvor dumt alt dette ser ut for oss som jobber daglig med å fortsatt prøve å forstå."

Denne kommentaren ga meg en vekker, for nei, jeg har ingen utdanning innen psykologi. Jeg vil benytte denne sjansen, til å påpeke at på min blogg deler jeg mine erfaringer og opplevelser. Ikke fasit. Jeg påstår ikke at det som har hjulpet for meg, er det som hjelper for alle andre. Men kanskje kan det sette i gang en prossess. Tanker. Følelser. Ett eller annet nytt, som får deg til å tenke annerledes, som i beste tilfelle er med på å lette situasjonen for den som har det tungt. Bare ved å vite at vi er flere. Alt jeg ønsker er å bidra der jeg kan, om det er via samtale, en god klem - eller å si: derifra går det bare oppover! Det kreves heldigvis ingen utdanning å være et medmenneske! 

Mitt svar ble slik:

At det finnes folk der ute, utdanning for å hjelpe er helt fantastisk! Selv om jeg gikk sykemeldt i nesten 6 måneder, ble jeg aldri tilbudt slik hjelp. Jeg skjønte ikke at jeg kunne hatt behov for det heller og tenkte vell også at "jeg var sterk nok" til å klare meg uten, ettersom jeg ikke kom på å etterspørre det - men så innser jeg i ettertid at jeg helt sikkert hadde hatt behov for det. 

I går, da jeg satt på kjøkkenet med mamma og ventet på at videoen skulle laste seg opp, så knakk jeg sammen, brøt ut i tårer. En blanding av lettelse og frustrasjon, da det å nå se tilbake på hvordan jeg faktisk hadde det vekte sterke gamle minner, en følelse av tomhet og frustrasjon. JEG VAR SÅ FRUSTRERT!!!! Frustrert over nettopp det å ikke bli forstått, som psykologen også nevner. Hvor ensomt og tungt det var... Nå, på terassen i Mexico så innså jeg at jeg aldri vil bli forstått. Det er ingen som kommer til å skjønne hvordan jeg tenker, hva jeg føler, hvordan jeg oppfatter verden rundt meg. For det finnes bare en meg, med mitt perspektiv.

Vet ikke hva jeg skal si om hjelpen jeg fikk fra legen, eller mottagelsen jeg fikk fra NAV... Skal gruble litt på det, å finne frem et dokument NAV sendte meg like før jeg dro på tur - å komme tilbake til saken. I mellomtiden... VÆR STERK! 

gymshark.no

Endelig er videoen lastet opp! 

 • 24.05.2017, 03:54

 

Mennesker trenger mennesker, vi er sterkere sammen
Vi kan oppnå hva vi vil på denne runde kloden, lekeplassen, verden, jorden, tellus
Med litt pågangsmot og masse kjærlighet kan ingenting stoppe oss
Regler er til for å brytes og drømmer til for å nås

Det er bare de som er gale nok til å tro at de kan forandre verden som faktisk gjør det. 
Det har Steve Jobs en gang sagt. 

Jeg sier: "Just because i rock doesn't mean i am made of stone"
Siriana sier: "Dette har jeg aldri gjort før, så jeg er sikker på at jeg å klarer det!"

Vi i TEAM LEWEL er for utvikling.
Både fysiskt og mentalt.
Vi støtter hverandre.
Drar hverandre opp.
Vi sprer kunnskap.
Kjærlighet.
Medmenneskelighet.
Styrke.

Lewel, er bygd opp av to ord; lev vel - levvel - Lewel.
Vi inviterer til en eventyrlig reise av selvutvikling, kroppsforståelse og trivsel.
Akkurat slik livet skal leves.


Følg oss på facebook (klikk på bildet)


Hva skal til, for at ditt liv blir enda bedre?
Legg igjen en kommentar, jeg er meget nyskjerrig!! 

Fra å være deprimert til å bli lykkelig på et år

 • 23.05.2017, 22:32

Vet at mange av dere allerede har sett videoen jeg lagde for nesten nøyaktig ett år siden - og oppmuntret meg med varme ord, forståelse, gjenkjenning og ros. "HVOR FAEN SKAL JEG BEGYNNE" heter videoen som ble spilt inn i Serbia - klokken sju om morgningen, etter atter en søvløs natt..
Den gang dro jeg til min bestemors hjemland for å lufte hode...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden den gang, har jeg gått igjennom en lang prossess fra å være deprimert, til å idag endelig ha funnet gleden i meg selv igjen. Ved depresjon kan man føle seg irritabel, ute av stand til å sove, ikke klare å spise, føle seg tappet for energi og klarer ikke å ta beslutninger. Du kan også føle deg mislykket, skyldig, håpløs og hjelpeløs, og du kan ha lyst til å gråte hele tiden. Men verst av alt, du klarer ikke å komme deg ut av det! Vi i TEAM LEWEL ønsker å invitere deg til å bli en del av oss - hvor vi sammen kan dele erfaringer, støtte hverandre, gi råd og åpne for samtaler - løfte hverandre opp... #lewelup
FØLG OSS HER: TEAM LEWEL


På denne ett års reisen, har jeg gjort meg noen erfaringer jeg ønsker å dele med dere. Fra å leve i det som føltes som en "tokelagt verden", helt på bunn, så MÅTTE det skje en endring. Jeg måtte:

1. AKSEPTERE at ting var som de var.
2. FORSTÅ at det var kun jeg som kunne gjøre om på situasjonen
3. BLI BEVIST på hva problemet mitt / problemene mine faktisk var
4. GJØRE EN ENDRING


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min endring var at jeg sa opp jobben, ga blaffen i NAV som uansett ikke kunne hjelpe meg og reiste til Mexico. 

Der fant jeg fort ut av at:
- At jeg aldri igjen skal utsette meg selv med å gjøre ting jeg egentlig ikke har noe lyst til.
- At ingen kan bestemme over meg.
- At det å si NEI, er helt greit.
- At jeg ikke behøver bruke krefter på å prate med folk jeg ikke har noen interesse av å prate med.

Jeg holder nå på å laste opp en video vedrørende dette, men hælvettes internett og elektronikken generelt jobber stadig i mot meg. YouTube videoen hat nå tenkt å bruke hele 1 time og nå 38 minutter på å laste opp 12 minutters film. I Mexico sitter Siriana uten strøm, da hele halvøya, TRE STATER er uten støm! HAHA - det er vell ikke meningen vi skal få til å lansere i dag heller! Nesten komisk, bare nesten - men så har vi hele livet fremfor oss! 

For deg som er våken like lenge som meg; videoen slippes ut på bloggen så snart den er opplastet.

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no