Mobiloppdatering mellom slagene

 • 29.04.2017, 11:45

Hele gymshark-crewet sitter nå samlet på operaen, ti atleter, tre fotografer og mange bakmenn.

Jeg har som vanlig blitt svensk iløpet av helga, da ingen skjønner bæra av trøndersken min... men det går jetta bra! Jag har nemligen blivit hur bra som helst på ock tala svenska!! Det på grunn av at jeg alltid deler rom med Johanna, som er jetta mysigt! Idag våknet vi kl 7, var klar til 9 og begynte shootingen like etter på, nok en gang på den fantastiske operaen!

Nå skal vi videre til tjuvholmen, men først: spise, skifte og slappe av i typ to sek før vi GØNNER PÅ!

One down - three to go

 • 27.04.2017, 20:12

Første dag med shooting er unnagjort, tre dager til i vente! Dagen i dag har gått som smurt, det er så herlig! Med en flink fotograf, Lars Erik Bakken, og athleter som står i kø for å shootes så går det fort i svingene! Det kjennes i alle fall ut som at det går fort, selv om det har vært en full arbeidsdag i timer, og vell så det! Vi har i dag rukket å vært på tre ulike locations. Opera taket, tjuvholmen og Løren trikkestasjon. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her med verdens herligste Christina Strøm Fjære <3 Se så flott hun er! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er da den nye thightsen Gymshark kommer med! HEEELT FANTASTISK. Det er faktisk nok en ny favoritt hos meg, sammen med flex, fit og jersy.. Oi, det ble mange favoritter, men slik er det bare når de skaper så mye herlig tøy å gå i! Flere har allerede rukket å spørre om størrelsen, jeg bruker en XS, samme som jeg gjør i flex leggings og jersy (S i fit leggings) - Denne Seamless tightsen er super høy i livet, og fungerer vell egentlig på samme måte som en "hold in" over magen - noe som er heeeelt supert og mega comfy! Se den i butikk HER <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens vi kjører fra sted til sted sitter jeg å følger med på kartet, for å forsøke å skjønne hvor jeg er i forhold til Oslo S, som er det eneste jeg har å forholde meg til, HAHA. Har med årene funnet ut at retningssans, det har jeg ikke! Men alt blir bedre når man øver! Jeg skal lære meg Oslo by! 

Før vi startet var vi på gymshark-lagret, hvor entusiastiske gutter lekte seg med dronen vi senere tok med på en luftetur. Sykt at vi har teknologi som det der!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg hvile, da det virkelig tar på å posere ute i kulda! Akkurat bestillt meg room-scervise, er skrubb sulten, så nå må lagrene fylles opp, før det er lagt opp til felles Gymsharktrening på Haralds gym, kl 21.00 - for de som ønsker å komme innom! :D BOOM!

God morgen

 • 27.04.2017, 10:52

God morgen Norge! Vet ikke med dere, men i dag er jeg i fyr og flamme! Igår kveld landet jeg på gardemoen, ble plukket opp av Martin, som tok oss direkte til gymmet. Hadde spart på treninga hele dagen for å ta økta med han da jeg kom frem, alt gikk etter planen! Det ble en deilig skulder-økt, og hele 15 minutter cardio! Var ikke på hotellet før i 23 tiden, da skulle jeg så klart begynne med selvbruning.... Sykt skummelt da man aldri vet hvordan det blir, men tok sjansen, da resten av jentene her er så sykt flink til å preppe seg selv før shoot måtte jeg gjøre det samme. Selv om jeg glemte å smøre hendene mine, så må jeg si det funka kjempe bra! Jeg er gylden og fin.... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble heldig vis ikke så gyldens om på det bildet over her da jeg fikk våkna, dusja og ordnet meg litt! Brukte St.Tropes, selftan express.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har allerede rukket å bombandert rommet, før min vakre kjære Johanna fron Sverige sjekker inn i morgen å deler rom med meg <3 Det blir så stas! Sist jeg var med henne var under en gymshark shoot i fjor, da tok vi disse bildene i garderoben mellom slagene:

Skjønner dere hvorfor jeg har tæna meg eller?!? ehe.. x) Kom nettopp opp fra frokost. Det ble en rassert brødskive med leverpostei, og skinke med knekkebrød, ost, phiadelphia ost og stæsj på. Elsker hotelfrokoster, men er nødt til å begrense meg da sandra + ubegrenset med mat = bad idea.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg sykt sugen på å møte folk kjenner jeg, må bare vente i 1,5 timer til! Perfekt å skvise inn litt bloggings i mellomtiden! I dag er det bare oss norske som skal shoote, Alexander Myrvold, Martin Heede og Christina Strøm Fjære. LITT AV EN BUKETT kan man si. KJØØØØR!!!! 

Gymshark lanserte nylig noen nye produkter. Alt ble utsolgt på 1-3 minutter..... DAMN as, her gjelder det å være rask i avtrekkeren! Finn dine favoritter på GYMSHARK.NO

Oslo here I come

 • 26.04.2017, 18:32

Da sitter jeg på flyet, på vei til Oslo! Gleder meg som vanlig til å besøke storbyen og hva den byr på denne gang! Funderer også på hvor mange reisedøgn jeg har i løpet av et år..? Hmm

Multitasker med å forsøke å laste opp en video før macen blekker, noe jeg sikkert ikke rekker før jeg må klappende den sammen før avgang. Typisk. Ellers har jeg brukt dagen på å pakke baggen og spise grandis.

Letter! Hade Trondheim!

Takk for at du er du

 • 25.04.2017, 18:36

Her kommer en hederspost, til en av mine få bestevenner, Malin. Vi ble først kjent med hverandre da hun ble sammen med kompisen til den første kjæresten min. Selv om det tok slutt for begge, holdt vi kontakten og siden den gang har hun vært min bestevenn.
Er ikke vi bare ubersjamerende?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til at vi begge er usedvanlig søte, så har vi også en usedvanlig bra humor. Det finnes ikke et kjedelig sekund med Malin, faktisk så finner jeg henne hysterisk morsom. Kanskje derfor jeg har det så artig rundt henne. Hun vet det ikke selv, men alt hun sier og gjør er så komisk at jeg går med smilet på og bare venter på å le i det hun åpner kjeften. Behøver egentlig ikke være i nærheten av henne engang, i går fikk jeg dette tilsendt:

FATTER DU ELLER?? HAHAHA, HYSTERISKT MORSOMT! Her kommer enda et morsomt bilde jeg fant i arkivet. Det var ikke bare en knekt seng, men også litt alkohol inn i bildet: 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eller omvendt? Litt alkohol og en seng med i bildet...? Malin har den siste tiden vært min høyre hånd når det kommer til bloggen. Hun har lest over innleggene mine å rettet dysleksien min før posting og hjulpet meg med å sette tanker og innlegg i system. Hadde ikke klart meg så bra som jeg gjør i dag, hadde det ikke vært for henne. Min vakre, flotte, fantastiske Malin! I dag har vi vært på parkour-tour.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fjor sommer dro vi til Fosen, der Malin opprinnelig kommer fra. Jeg hadde behov for å stikke av fra omverden, som jeg har hatt en tendens til å gjøre en gang i blandt (men det var før jeg skjønte at jeg hadde behov for alenetid). Vi hadde det som vanlig supert sammen, her kan dere se en video hun har laget fra turen:

PkjO1inA6Xs

Jeg er så evig takknemlig for å ha så mange fantastiske folk rundt meg. Uten vennene mine hadde jeg aldri vært der jeg er i dag.
En ekstra stor takk til deg Malin, for å daglig lette på hverdagen min, for at jeg er en del av livet ditt og du mitt <3 ilu 

Konkurrere igjen?

 • 24.04.2017, 19:00

Nesten daglig får jeg spørsmål om når jeg skal konkurrere igjen. Jeg hadde jo egentlig satt meg et mål for lenge siden om å stille i en konkurranse nå i april, neste helg. Men skulle det skjedd, så hadde jeg måttet startet oppkjøringen min mens jeg var i Mexico. Jeg brukte mye tid og krefter på å ikke få til å bestemme meg for om det var noe jeg hadde lyst til å gjøre eller ikke. Innerst inne viste jeg, at slik skal det ikke være. En konkurranse er noe man er nødt til å ha lyst til å gjennomføre! Det jeg hadde lyst til, var å være 100% på mexicotur, og slik ble det, da jeg plutselig en mandags morgen kunne meddele at: Konkurranse, det er det ikke tid for nå.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er ikke klar for påkjenningen det er å skulle være på en diett akkurat nå. Skrev for litt siden innlegget "dette må du vite om det å stille i fitness". Jeg har mer enn nok med å starte opp for meg selv, bygge firma, finne sted å bo og slå meg til ro. Jeg har ikke de grunnleggende behovene på plass for å kunne begi meg ut på noe slikt, enda. Men lysten er der! Det er ikke slik at jeg ikke ønsker å konkurrere igjen i alle fall! Spørsmålet er bare NÅR!

Planlegging

 • 22.04.2017, 16:42

Lørdag og topp stemning, selv etter å ha vært ute på en aldri så liten luftetur på byen i går. Var flink og kom meg hjem tidlig, våknet uthvilt og glad, klar for dagen i dag - og klar for den kommende uka! På onsdag går turen til OSLO IGJEN! Jippi! Det er jeg så glad for! Da skal jeg på gymshark shoot med crewet jeg ikke har møtt på evigheter! 

Mimrer tilbake til sist jeg var i Oslo og trente med landslaget! Martin og Emilie skal representere Norge i EM neste helg, og med den formen det er på disse to akkurat nå, kan det risikere å gå meget bra! Kjempegøy å slenge seg med på andres trening en gang i blant, i alle fall når musklene sjokkeres med litt Heede-inspirert massakrering! 


Vi trente skuldre, alle varianter: fremside, bakside, side... Her kan du se litt av økten Martin har klippet sammen av oss.

wXt2Qs61rZ4

Systemet må videre

 • 21.04.2017, 12:45

Med mine endeløste tanker har jeg tenkt igjennom mange ulike tema i løpet av de årene jeg har levd på denne jordkloden. I min relativt korte levetid har vi gått fra kasse-TV til flatskjerm, fra dataMASKIN til macbook air. Telefon som måtte bæres som en sekk på ryggen - trykktelefon - smarttelefon. En enorm teknologisk utvikling. Men når skal alt det andre utvikles? Som for eksempel skolesystemet? Mange ler av Harald Eia og hans frustrasjon over læreboka. Det er ikke humor. Men heller helt uforståelig. Som om det er meningen å forstyrre læringen med kodet teksting.

Nå som det var påske hadde jeg en samtale med mamma angående hva alle påskedagene betyr, der ingen av oss kunne fullføre regla med sikkerhet. Jeg tenker tilbake på skolegangen min, hvor frustrert jeg var over å ikke skjønne bæra av de lange vanskelige setningene deres. Hvorfor det i helvete ikke finnes en simpel forklaring som dette:

Rekkefølge på dagene er: 
Palmesøndag = jesus ankommer jeruslaem 
Skjærtorsdag = siste måltid med disipplene
Langfredag = jesus korsfestes
Påskeaften/første påskedag = jesus oppstandelse (borte fra korset)
Andre påskedag = viser seg for disiplene etter død

YNw-oE0VGXA

Hadde jeg noen gang sett en slik liste i boka, fremfor en lang, uforståelig tekst som man gjerne må lese fem ganger for å få med seg innholdet i så hadde jeg kanskje lært noe. Men slik er det ikke. Hvorfor?
Elsker Haralds iver etter å opplyse oss! Synes dette er noe som bør bli tatt på alvor, selv om det er vanskelig nå, når vi er ferdige med skole er det mange, yngre, som den dag i dag må slite seg igjennom uforståelig, unødvendig, dritt. Når de egentlig kunne likt å lære og lært. 

Selv husker jeg etterspørselen i klassen etter å ha en "nyhets-time", hvor man kunne lære og reflektert over verden den dag i dag, ikke bare om historien og hvem som skrev tørr litteratur før i tiden. Det burde også vært en eller flere timer der det er snakk om følelser, selvutvikling, medmenneskelighet, tanker, kreativitet, utdanningsvalg, psykisk helse osv. Mye av dette finnes kanskje allerede, men dessverre i en alt for liten skala. Ting må fram i lyset og ting må endres!

Q: Er det flere som kjenner seg fra da dere gikk skole? hva er dine synspunkter på dette? 

Løft rævva

 • 20.04.2017, 13:50

Ja, så simpelt er det! LØFT RÆVVA! Jeg har en lett tendens til å bli dødslat, når jeg bare sitter her å klikker på macen min. Klokka går så sykt fort om dagen, så fort at det plutselig har blitt mørkt ute før jeg har kommet meg på trening. SLIK BLIR DET IKKE I DAG, får nå løfter jeg på rævva!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokosten er inntatt, jeg føler meg uthvilt rask og pigg. I dag tok jeg med i å regne et overslag på hva jeg spiste til frokost, det for å sikre at jeg i løpet av dagen blir å få i meg nok mat, slik at forbrenningen min opprettholdes, og for at jeg skal ha nok energi til dagens legdayyyyyy! Følger ingen diett eller noe slikt nå, men synes det er gøy å kunne regne på hva en pakker i seg, i alle fall når jeg vet hva de ulike matvarene inneholder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag ble det hele to egg og 3 knekkebrød + pålegg. Mitt regneoverskudd ser da slik ut: et egg tilsvarer ca 80 kcal. et knekkebrød tilsvarer ca 50 kcal. 
2 x 80 + 3 x 50 = 310 + pålegg som majones, kaviar, ost og honning = 400 kcal til frokost. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp, dagens trening blir topp! 

Tiden flyr i godt lag

 • 19.04.2017, 19:52

Dagen i dag har plutselig forsvunnet! Men så er det virkelig noe med det, at tiden flyt i godt lag! Jeg har hatt overnattinsgbesøk av Nini - aldri for gammel for et aldri så lite "sleepoverparty" skal jeg fortelle deg! Vi lagde mat, så paradise og første episode av SKAM, noe vi heller ikke er for gammel for! Etter å nå ha bodd en uke hos pappa har jeg forflyttet meg til broren min hvor jeg passer katten hans mens han er på ferie. Den lille detaljen om at jeg faktisk passer katten hadde jeg glemt å si ifra om til Nini, som såklart er superalergisk mot alt av pels.... Dumme meg.. Men løsningsorientert som vi er tok vi turen til apoteket, for et par allergitabletter - vips så var det problemet "løst"..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens Nini fant sin plass i sofaen, trives jeg som alltid best på gulvet. Der kan jeg bevege meg fritt, tøye, stå på hender og rulle rundt som en annen gærning. Katta Samba og meg! I dag tidlig kjørte jeg Nini i hast til jobb - før jeg startet dagen min med knekkebrød, egg, jobb og en herlig gåtur i nytt selskap, sammen med Malin. Deilig å omringes av så herlige venninner! MEN SÅ VAR DET DENNE KLOKKEN DA! Hele dagen har plutselig fløyet forbi og her sitter jeg her å manner meg opp til LEGDAY! Nå stikker jeg! 

Det handler om å akseptere

 • 18.04.2017, 13:37

Jeg er vel ikke alene om å ha kost meg alt for mye igjennom... hele påska? Her har det ikke blitt med bare eeeen kose-dag, for å si det sånn! Har spist så mye godis at jeg antagelig fikk tatt igjen for julen jeg ikke hadde tilgang på smågodt også! Det er nok mange der ute som nå sitter der, angrende, dårlig samvittighet for å pakka i seg alt de har iløpet av ferien.... Men selv om man iløpet av påska "plages" med dårlig samvittghet ovenfor seg selv så påvirker det ikke stort annet enn en dårlig følelse ved noe som kunne vært kos... For selv om enkelte har dårlig samvittighet så fortsetter de likevel med påske-kosen.
Hva er da poenget med å utsette seg selv for dårlig samvittighet? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitt triks er; vi er nødt til å akseptere! Kanskje har du gått opp noen kg i løpet av påska, men hva gjør no det? I løpet av de neste dagene, nå som hverdagen er tilbake igjen, og du går tilbake til gamle vaner fremfor påskeegget, vil nok kiloene raskt forsvinne igjen. Selv påvirkes jeg umiddelbart av å ha spist mere, blir vannete i ansiktet og pløsete i huden, men så vet jeg at det varer i omtrent fire dager før jeg er tilbake til normalen igjen - å det gjelder nok dere der ute også! 

Mye av vekta man går opp ved et påskeinnfall, (altså et plutselig kalorioveskudd) medfører at kroppen binder til seg mengder med væske som gjør at man veier mere. Dette vannet "slipper" igjen, så snart det ikke er noe overflødig med karbs i kroppen å binde seg til lengre. La oss derfor komme oss tilbake til hverdagen igjen, uten dårlig samvittighet for det en har spist og kost seg med i påska, men heller akseptere det som har vært og fokusere på det gode man kan oppnå fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal i alle fall jeg og mamma kaste påskeeggene og bytte det ut med sunn god mat! Idag, en kyllingsalat-lunsj, uten karbs - da jeg har lært å tenke smart å kan ta inn litt på sukkeret jeg spiste i går, BOOM! 

3 enkle ting som gjør at jeg holder meg i form

 • 17.04.2017, 16:33

Jeg fikk spørsmål på bloggen her om dagen, om hva jeg gjorde for å holde formen så godt som jeg gjør. Det er tre enkle punkter som jeg er mye mer bevist på nå enn før, som påvirker at jeg ser ut som jeg gjør nå om dagen. Trening har jeg ikke fokusert på i det hele tatt i det siste. Trener når det passer meg og hva som passer meg der og da. Men satser på å komme igang med et selvlaget treningsprogram fra og med i morgen - for påskeferie, det har det jammen meg vært! 1. Bruker kroppen rett og er aktiv i det daglige.
Det å være aktiv i det daglige, er avgjørende for hvor mye en forbrenner i løpet av en dag. Derfor forsøker jeg å være mest mulig aktiv, noe jeg til tider faktisk finner vanskelig da mye av jobben min går ut på å sitte på macen. Jo mere stillesittende jeg er, jo latere blir jeg - og det er ikke noe bra! Min "kur" mot dette er å i det minste bruke mest mulig av kroppen ved alle gjøremål jeg gjør. Enten det er bloggskriving eller matlaging, så er jeg bevist på å bruke kroppen på en spesifikk måte.

2. Lytter til kroppen og tenker smart når det kommer til mat.
Dersom du alltid gjør det du har lyst til, så er det på det tidspunkt rett for deg å gjøre AKKURAT det. Er kroppen sulten så rumler det i magen å du fyller den snart med mat. Det er akkurat det jeg har begynt å gjøre. Istede for å spise etter noen klokke eller etter en viss diett så spiser jeg når jeg er sulten og velger smart. Nå om dagen stresser jeg overhode ikke med verken form eller trening  - vekta går automatisk nedover, jeg er noe svakere men best av alt: JEG FØLER MEG AMAZIIIING.

3. Trivsel. Rett og slett.
Jeg trives om dagen. Jeg har ingen ting jeg "frykyer" ingen innvendige, mentale "sperrer eller forhindringer" som påvirker kroppen min, holdningen min, energien min, utstrålingen min. 

GOD PÅSKE

 • 13.04.2017, 16:39

Etter gjentatte forsøk på å få dratt med opp på ett eller annet fjell har jeg ikke fått meg selv til å pakke sekken å dra bort på påsketur. Jeg har lovt meg selv å ALDRI gjøre noe jeg ikke har lyst til - så når jeg nå har vært så ubesluttsom på om å dra eller ikke har jeg kommet frem til at det ikke blir å skje, i og med at jeg ikke har kjempe lyst, selv om det sikekrt hadde vært gøy å dratt på en tur. Er ingen fan av alkohol heller, så ikke noe om å gjøre å drikke seg drita for å rølpe rundt med andre dritingse mennesker! ISTEDE sitter jeg på hytta, som er rett ved der jeg holder til på Byneset. Storkoser meg med påskeegg, familie og verdens beste Arnold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIgår lagde vi pizza, igjen - jeg er nemlig blitt utnevt pizzamester i familien, da jeg lager så syyykt god og sunn bunn. "Tantepizza" har det fått navnet, da søstersen min (krølltoppen i bildet) har fått ut hele fire stk, som da blir mine elskbare tantebarn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I påsken skal jeg ta det helt med ro, være hjemme for en gang skyld. Eneste planlagte er at jeg på lørdag skal være med en gjeng venninner på vinkveld, så lenge siden å ha møtt dem, at det er noe jeg gleder meg MASSE til! I dag skal jeg komme meg på trening i "rett tid", altså før natta, så får vi se hva kvelden bringer videre. En fin dag er det i alle fall! Håper dere koser dere der dere er - om det er på fjellet eller i by'n!

Fasadefall

 • 11.04.2017, 14:17

Jeg vet ikke når jeg skal se det hele startet. Jeg trodde lenge det var dietten som gjorde meg sliten. Det kan nok være at det å være på et underskudd mesteparten av året i tre år har vært medvirkende til at det tilsutt ble nok, men ikke ene og alene. Samtidig som jeg konkurrerte og hadde 100% jobb som coach hadde jeg også opparbeidet meg et navn, en blogg og en voksende instagram.

SAMSUNG CSC

Jeg følte konstant at jeg måtte prestere. I jobb, på scenen, daglig på diett, på blogg, på instagram. Være tilstede for venner, familie, kjæreste på den tiden. Jeg strakk ikke til - noen plass. Mens jeg var på diett å ble slappere og slappere mot at det nærmet seg konkurranse hadde jeg mindre å mindre ork til å gjøre noe. Jeg måtte konsentrere meg om å gjøre det jeg MÅTTE gjøre. Jobben min. En del av jobben min var også å blogge. Men hva faen skulle jeg blogge om - når hver dag kun dreide seg om mat, trening og jobb? Jeg husker det som om det var i går - da jeg satt på kjøkkenet hjemme hos mamma å kikket i veggen. Dag inn og dag ut, satt jeg der, besvarte mail - og forsøkte å holde maska til de jeg skulle hjelpe. Det tror jeg at jeg mestret på den best mulig måte jeg kunne. Enkelte utvalgte kunder fikk også høre hvordan jeg hadde det. Som Malin Hemer (hun jeg møtte for første gang på ordentlig, nå i helgen) og Jeanette Risberget, som nå i senere tid har blitt Reebook modell, som har vokst masse i seg selv siden den gang. Jeg kunne gi og ta, støtten og forståelsen jeg fikk betydde alt for meg der å da. Flere ganger, har jeg mimret tilbake på hvordan jeg var å følte meg og tenkt: shit, jeg må jo ha vært deprimert! Når man selv sitter i det er det vanskelig å forstå hva det er som egentlig feiler enselv. Jeg forsøkte jo daglig å gjøre mitt beste - men like vell strakk jeg aldri til. I mitt hode gjorde jeg en for dårlig jobb. Dagen min forsvant på det kjøkkenet, fra morgen til kveld. Det var så vidt jeg mestret å kjøre til trening - å det skulle bli den ene gangen jeg kom meg ut av huset. Dårlig økt hadde jeg også. Og nok en dag gikk, og jeg hadde ingenting å meddele på bloggen. Enda jeg hele tiden har hatt seertall - som jeg ønsket å please ved å dele noe. Jeg forsøkte der også - startet å skrive, men det endte alltid opp med å bli et eller annet sutrete, negativ, dritt, som jeg ikke ville dele. Jeg er jo ikke den negative, triste... Jeg kjente ikke meg selv igjen.

Jobben spiste meg opp. Det tok meg så lang tid å bli ferdig - noe jeg heller aldri ble, for det var alltids en ny innkommende mail å svare på. Ikke var det noe arbeidsmiljø heller - jeg var ene og alene. Jeg hadde ikke mulighet til å sondere tanker og følelser. Det var ikke tid for det, jeg måtte jobbe. Jobb jobb jobb.

Kroppen begynte å gi tydelige tegn på at noe var som det ikke skulle være. Jeg ble oppblåst av alt jeg spiste. Fulgte IBS plan (irritable bowel syndrom) noe jeg trodde jeg hadde pådratt meg etter å ha spist det samme og "for lite" i så lang tid. Men uansett hva, var jeg oppblåst og vannete i formen. Hadde en stram muskel på siden av magen, som den dag idag spenner seg dersom jeg utsetter meg selv for stress. Muskelen har utspring i ribbeinene mine, og fester i bekkenet. Når den spenner seg - så lurer den kroppen til å tru at magemusklene ikke behøver å gjøre en jobb, så de bare slo seg av de, noe som medførte at det spriket mellom de (slik som det gjør når magemusklene deles, hos gravide). Underarmene var også steinharde. Jeg lurte en vending på om det var noe med at alle fleksorer i kroppen min hadde bestemt seg for å kontrahere seg. (fleksor er muskler som forkorter vinkelen mellom to ledd, som biceps, hamstrings, hofteleddsbøyere osv) 

SONY DSC

En periode jeg også husker ekstremt godt, like før alt gikk til hælvette var i den perioden like før jeg kom meg til legen å fikk sykemelding. Jeg å lå på sofan hjemme hos Paul. Dagen startet med godt mot, jeg tok til meg macen, forsøkte å løfte armene mine som så ut som to krøplinger da underarmene mine hadde trukket seg sammen å jeg så vidt fikk til å bruke fingrene mine på tastaturet. De føltes som bly - å før jeg viste ordet av det hadde jeg sovna på sofan. Jeg var utmattet, voknet til i det Paul kom hjem fra jobb. Nok en dag hadde gått uten at jeg hadde fått til en dritt. Jeg måtte jobbe. Jeg klarte ikke tenke. AlLT VAR DRITT. Dro til legen som kunne skrive ut 2 uker med sykemelding til meg. Det var det jeg fikk i første omgang. Jeg fikk ikke flere kunder, men hadde fortsatt gamle kunder å besvarte mail fra. Hver dag måtte jeg "skyndte meg å bli frisk" - men alt jeg egentlig gjorde var å telle dager til sykemeldingen gikk ut å jeg måtte ut i arbeid igjen. Jeg klarte overhode ikke slappe av. 

Jeg er ferdig

 • 10.04.2017, 20:23

"Søndag kjære søndag. I dag vil jeg bare ha godis, hjemmelaget pizza, venner og kos. Sikker på at jeg blir å få viljen min også - for jeg er nok ikke alene om å føle det slik i dag!" Vel, dette ble skrevet i går - startet å blogge, søndag-langt-ut-på-formiddag, men det hadde jo ikke rukket å skjedd en dritt til da, så kom aldri lengre med det blogginnlegget. I helga har jeg vært på en aldri så liten todagers! 


Prestere å tenke ut at et outfit bilde, det kan jeg jo i det minste få unnagjort, etter å ha kommet meg hjem, søndag morgen! Det må jo bare komme med! Se så flink jeg har vært, til å stille meg opp her i stuggu! Senere skulle jeg få besøk av Maija og Jakob, noe som ble en kveld fylt av hjernetrim og dype samtaler om alt og ingenting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maija kjenner jeg fra mine 7 år i turnhallen. Der bodde vi sammen dag inn og dag ut etter skolen. Maija var nerden i turnhallen. Pliktoppfyllende, "ordentlige" Maija. Men etterhvert som vi ble eldre og formet hverandre, kom det til en dag jeg visstnok skal ha sagt: "Maija, du e egentlig ganske kul du!" etter at hun hadde shaket løs med sine lange armer og bein. Sendte nettopp Maija en snap for å høre om hun hadde noe syn på hva jeg var i turnhallen:Når en del av oppveksten din er sammen med en gruppe andre på 6-9ish og flere ulike trenere som hele tiden er i fysisk kontakt med deg, eller studerer deg - tre timer i løpet av dagen, hver dag. Og alt er basert på nærkontakt, kroppsbeherskelse, prestasjon, muskel aktivitet, stabilitet, konsentrasjon, fokus. Vi står i kø og følger med på hverandre. Er med på hverandres opp og nedturer - "klarer ikke", "tørr ikke", mentale sperrer, feil. Fall. Forsøke på ny. Feile. Mestre. Da gjør det noe med en. Vi har bygget sterke bånd til hverandre, man blir godt kjent med hverandre - og hatt det masse gøy med hverandre! 

Jeg var redd som barn, for at jeg skulle tenke tilbake på om jeg kom til å angre på å ha brukt så mange timer på å slite meg ut i turnhallen, for å bare være halvgod på Norgesbasis. Det samme har jeg tenkt om fitnessen. Da jeg har vært i bobla har jeg tenkt "kommer jeg noen gang til å oppleve vanlig ungdomstid? festivaler, fester, turer osv?". Har en tendens til å bli "all inn" når jeg først begir meg på noe. Enten så har det "tatt over livet mitt" eller bitt en del av meg, formet meg. Men hadde jeg ikke gått på turn, eller tilbrakt alle timene der nede, så hadde jeg ikke løst verdensproblemer med Maija, eller bakt kilosvis med brownies oppigjennom på utallige overnattingsbesøk. Hadde ikke livet mitt vært akkurat slik som det har vært, så hadde jeg tvilsomt sittet her med noen verdensmestertittel heller! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler meg så sterk i dag! POWERFULL, ikke styrkemessig, men kanskje mentalt, maktfull. Det gikk akkurat opp for meg at jeg nå kan si at jeg endelig er ferdig landa med å ha blitt verdensmester også. Plassert i skuff "gamledager", og det er sykt digg å kunne se tilbake på det! Jeg har også lært at det aldri er for sent til å gjøre noen verdens ting. Jeg har ikke gått glipp av noen ting, for alt ligger fortsatt foran meg. Jeg er stolt over å ha blitt til den jeg har blitt, ved å oppleve alt jeg har gjort i oppveksten min. Kry over det nettverket jeg i dag inkuderer meg i. Det føles ut som at jeg har funnet en feit sti, en sti full av overraskelser, en som ikke har noen alternativer - fremtiden er liksom spikret, umulig å gå seg vill, men hvor den ender, det er det jo ingen som veit! 

Mens jeg går veien, så skal jeg absolutt ikke "vente"! Det er den største feilen folk gjør, mener jeg. Jeg skal hver eneste dag bevist forsøke å nyte hvert sekund av det. Jeg kjenner det bygger seg opp endorfiner i brystet mitt bare jeg tenker det, "sier det" høyt i mitt eget hode, før jeg trykker tastene ned i macen og får det ut. Som om alt humør er et valg! Et valg om hvor "tilstede" en ønsker å være. Jeg kunne gått rundt i gatene her en hel dag, sett på natur, bygninger, mennesker - vært helt i ekstase/facinert/glad over alt og alle jeg har fått øye på, som en annen weirdo. Men weirdo er bra. En dag skal jeg selge en overdel hvor det står "be weird - it's awesome" på, det ble akkurat et mål. 

Jeg er så glad for at jeg er den jeg er. For at Maija en gang har vært med på å gjøre meg til den jeg er i dag. Til at det finnes folk der ute, som tørr å være seg selv, som tørr å være kritisk, å tenke, stille spørsmål, drømme. 

YOU ON ME, ute nå!

 • 07.04.2017, 22:51

DA ER DAGEN HER! Nå kan du høre Carinas singel på disse kanalene:

Spotify: http://bit.ly/YouOnMeSpotify 
Tidal: http://bit.ly/YouOnMeTidal 
Apple: http://bit.ly/YouOnMeApple

Vi har hatt det så gøy på sett, enkelte forbrant 10000ner av kalorier og det var topp stemning igjennom hele dagen! Her har jeg satt sammen noen klipp, av hvordan det så ut bak kulissene - alt fra sminking til leking og masse dansing! Den verdige musikkvideoen kommer i slutten av måneden! I mellomtiden er det bare å lære seg dansen her!  Jeg er imponert og stolt over deg Carina! Sangen har brent seg fast på hjernen min siden første gang jeg hørte den og jeg finnes ikke lei, selv etter å ha hørt den utallige ganger! Hva synes dere?? 

Vinn en FLEX leggings

 • 06.04.2017, 14:11

Det stemmer! I dag har det kommet en gigaleveranse med gymshark-produkter til lagergutta på Nydalen! De er klare for å masseprodusere pakker for å sende det rett hjem til deg. Det er dagen for både restock og release av to nye FLEX farger, Light Grey Marl/Sherbet Pink og Blueberry/Marine Blue

I dag har jeg vært å testet ut Jobbsprek, i min freshe nye blueberry FLEX
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg fått æren av å velge ut en vinner som får tilsendt en gratis FLEX LEGGINGS i posten, i den størrelsen du skulle behøve! Selv bruker jeg XS i FELX leggings og jersey thigthsene og S i FIT leggings (for de som lurer på det!) Ord kan faktisk ikke beskrive hvor gode disse thightsene er! De må bare oppleves! Har sagt det før, og sier det igjen: alle fortjener å ha en gymshark-thights i skapet!

Delta ved å "like" den nye facebooksiden min "Sandrajokic.com" (der jeg deler ALLE blogginnlegg som postes slik at du kan holde deg oppdatert), og kommenter en liten setning om hvorfor du skal vinne, i dette innlegget på facebooksiden! Vinneren kåres lørdag klokken 12, på facebook! ER DET DEG? 
Se alle nyhetene på gymshark.no

Musikk videoinnspilling

 • 05.04.2017, 21:18

For en dag det har vært! Nå er det bare to dager til Carina slipper ny singel og i dag har jeg fått være med på selve musikk videoinnspillingen! Dama her tror jeg er den råeste dama jeg vet om. Fy faen for et pågangsmot hun har, Carina jobber virkelig knallhardt for å oppnå det hun vil, noe jeg virkelig finner inspirerende! Å sangen(!!!!) den er så sinnsykt fengende den, at til og med jeg forsøker å synge med bak kulissene her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På studio True Stories, på Mohngård her i Oslo går det i full sving, med dans, latter, sang... og mere dans! Nå er det matpause på crewet som består av en sminkør, en frisør, to dansere, to kameramenn, en regissør og meg... venninne/snapper/blogger/dj.... "Gliset", som jeg ble kalt.. Skjønner ikke det?
Det har vært nok en fabelaktig dag i Oslo hvor jeg har fått blitt kjent med enda flere herlige mennesker - for ikke å snakke om hvor dødsgøy det er å få være med på noe slikt! Singelen YOU ON ME slippes på fredag, (07.04) - det er bare å glede seg!!! 

Gymshark

 • 05.04.2017, 13:04

Oslo oslo oslo, i love you! DET ER JO SÅ MYE GØY Å GJØRE HER!!!! I går stakk Carina og jeg innom gymshark-lagret for en sniktitt på alle de nye produktene som straks kommer ut for salg! SHIT altså - det er så mye lekkert å velge i! I morgen er det reestock og ny release av alle FLEX leggings! Jeg vet det lenge har vært stor etterspørsel av de fantastiske thightsene, som blir utsolgt øyeblikkelig når de legges ut, så vil anbefale aller som ikke har et par om å være kjapp i avtrekkeren når de først lanseres!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her prøver jeg Jersey leggings for første gang! Så utrolig digg på, de også! Den er "glattstoffet" og stretchy, med en solid kant i midja, som gjør at den sitter som et skudd! Nok en ny gymsharkfavoritt!

Det var så stas å møte gutta boys igjen! Sykt lenge siden sist, har vell godt et helt halvt år, minst! Alltid god stemning - for ikke å snakke om store smil! Det liker vi! Kjekkasen Kris er alltid glad! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Også Johan da, gladgutt han også, selv om han ikke fikk forberedt seg på bildet da jeg bare kommer busende opp i tryne på han!

Gymshark vokser fort som faen! Lager-gutta har måttet bytte lokale allerede tre ganger, da de behøver mere plass - nå skal de flytte igjen! Er så kult hvordan de har fått det til. Det hele startet med at Johan og Kris ville ha gymshark til Norge. Først fikk de et nei, men pågangsmotet skal det ikke stå på, for de dro nedover til UK - troppet opp på hovedkvarteret. De skulle ha gymshark til Norge... Nå har de ansvar for hele Skandinavia! Det viser bare nok en gang at ALT GÅR AN! Som Slagordet taler for seg: be a visionary!!!

Følg med HER for nye oppdateringer fra gymshark! 

Dette må du vite om det å konkurrere i fitness. 

 • 04.04.2017, 15:35

Fitness er fortsatt i vinden, nok et år var det rekordpåmelding til Oslo GP og mange slenger seg på bølgen å tenker at «dette er ingen sak.» Uten å ane hva de går eller hvordan det er å ha en oppkjøring mot konkurranse, starter de på en diett og får et treningsprogram av en eller annen coach. Med de erfaringene jeg har, ønsker jeg å belyse sider jeg mener du bør vite om, som KAN oppstå, dersom du ønsker å stille i fitness. Nå sier jeg ikke at det er likt for alle eller at alt, alltid er pyton, men med den erfaringen jeg har ønsker jeg i alle fall å meddele mine tanker rundt det å stille i fitness konkurranser.

Jeg har allerede fått spørsmål om hvordan å velge klubb, coach osv - her finnes det ingen fasit på hva som er best. Det viktigste er at man kommer godt overens med coachen. For mellom deg og coach må det være full tillit, dere må kunne snakke om ALT og coachen må se deg i helhet. Det er coachens ansvar å lage et oppsett du mestrer å gjennomføre på en best og mest forsvarlig måte, gjennom hele oppkjøringen. Det finnes mange gode coacher og team der ute, så hvem du velger er mer smak og behag, hvem du ønsker å stille for og hvem du tror du passer best med. Det er ofte lurt å velge coach i nærheten av deg - som du blir å møte in real life, slik at han eller hun får et reelt bilde av hvordan du ser ut og hvordan kroppen din forandrer seg i løpet av oppkjøringen.

Folk er forskjellige og reagerer ulikt på ulik type mat og treningsoppsett. Enkelte kan spise variert igjennom hele dietten, ikke bare bestå av kylling, ris og brokkoli. Men felles for alle er at de er på et underskudd av kalorier. Det vil si at man spiser mindre enn hva man forbrenner i løpet av en dag. Det igjen fører til at det lagrede fettet som alt er på kroppen, brukes som energi (forbrennes). Det er dette som gjør at huden blir tynnere, så tynn at du tilslutt blir sceneklar. Høres ut som en enkel sak, men veien mot å bli så tynn betyr også at man blir slappere, får konsentrasjonsvansker og fokuserer dårligere. Man blir svakere, har dårlige treninger, er mer utsatt for skade, sover dårligere, det forstyrrer hormoner, kortere lunte, slepphendt... Alt dette, i tillegg til at man ikke orker å være sosial eller gjøre andre ting enn det en må gjøre. Hodet begynner å tenke negative tanker om egen form, man tviler på seg selv, osv osv! Alt dette er ting som hører med i en oppkjøring. Jeg har i vært fall hatt det slik, noe jeg vet gjelder flere.

Man når ikke mål med mindre man er seriøs med det man driver med. Man havner i en slags «fitnessboble», fordi alt dreie seg om deg, ene og alene. Du er nødt til å være egoist, sette mat, trening og søvn først får å nå mål.

Jeg er sikker på at en oppkjøring som gjøres på rettest mulig måte for akkurat deg (eller meg) ikke behøver å være slik. Det er nok mulig å ha en oppkjøring der man føler seg pigg igjennom hele løpet, hvor hodet er med og positivt, men isåfall må du ha ro og orden på livet rundt deg og starte i rett tid! Slik slipper man å tyne seg selv mot slutten. Jeg har sammenlignet dette med å kjøre bil. Dersom fartsgrensen er 40 hele veien, men du har det travelt, så kjører du fortere - da kan det bli «farlig» eller «usunt». Hadde du hatt god nok tid, kunne du kjørt fartsgrensen hele tiden, i stede for å PLUTSELIG måtte speede opp å gjøre drastiske kutt i dietten, legge inn enda mere cardio når du først er sliten som mest. Ikke heldig!

Å ha alt i orden rundt seg før en konk vil jeg også anbefale dersom man ønsker å konkurrere. Ved å forsøke å prestere på flere områder samtidig som en oppkjøring, vil kroppen mest sannsynlig bli stresset og si i fra i form av å holde på vann, som medfører at du ikke kommer i form. Så still deg selv spørsmålet: har jeg ro nok rundt meg? Har jeg støtte, fast plass å bo, inntekt, noen eksamener i vente? Har du andre ting å fikse først? 
Been there, tried that - didn't work.

En annen faktor du bør tenke over før du starter en oppkjøring, er hvor mye fett og muskelmasse du har ved oppstart, og hvor lenge det er til konkurranse. Mange har urealistiske mål og tenker de blir å rekke det (her er det også coach/teamets ansvar å sette en stopper). Starter man med innstillingen «jeg tror jeg rekker det» er det allerede et feil grunnlag å stille på -  for ikke å snakke om usunt! Å starte en oppkjøring på et kjempe-underskudd kommer ikke til å gjøre deg noe godt. Har du det travelt allerede før start så spør deg selv hvorfor du ønsker å konkurrere. ER det for å kunne legge ut ok bilder på insta - eller for å stille som den beste fitnessversonen av deg selv? Tenk deg godt om, for det kommer flere konkurranser! 

Jo verre en oppkjøring er, jo større smell kan en risikere å gå på senere. Da er det snakk om å fyke opp 20 kg på 1,2,3 - da kroppen trekker til seg alt den får etter konkurranse, og man spiser ekstra mye, etter som man i lang tid har vært på et alt for stort underskudd for å rekke konkurransen. La oss ikke legge noe under teppet: det er klart at det ikke er sunt å tyne seg selv ned i en ekstremt lav fettprosent. Men det usunne starter ikke før noen uker før konkurranse, når man virkelig begynner å bli tynn - og det er noe man frivillig sa ja til å ta del i, idet man startet opp med oppkjøringen. Så må jeg klemme inn det, at selve fitness LIVSSTILEN, med sunn og variert mat, trening som holder kroppen i form, den er det ingenting å si noe på! Det er mye mer usunt å spise burger og dra på fylla flere ganger i uken - som kontrasten gjør, enn å utsette seg selv for å være sliten og slapp noen uker før konkurranse - men som hele innlegget dreier seg om, hvor sliten er det nødvendig å være?

Følg meg på SandraJokic for å få alle oppdateringer fra bloggen! 

Perfekt match?

 • 03.04.2017, 22:33

I dag har jeg pakket sammen bagen min og flyttet ut fra toppetasjen, klar for nye eventyrer i Oslo by! Må virkelig si at jeg hittil stortrives i byen her! Nå blir jeg å oppholde meg hjemme hos Martin noen dager før turen går hjem til Trondheim igjen. Haha, jeg stopper opp og rynker på nesa hver gang jeg skriver hjem! Jeg har "hjem" overalt jeg, Hjem til mamma, hjem til pappa, hjemme i oslo, hjem hos Vilde og nå hjem, hos Carina! I quess home is where hart is.. 

I dag har jeg sittet på cafe med min eks-kjærste Paul, og diskutert i tykt og tynt som vi alltid gjør. Har hatt utallige mange gode samtaler med denne karen, nok en ny en idag. Tema vi stadig kom inn på denne gang var forhold. Hva som skal til for at folk holder sammen, eller hva som må til for at to personer i det hele tatt passer sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det slik i det samfunnet vi lever i at det så og si er umulig å holde sammen? Isåfall, hvorfor er det slik? I gamledager eller i andre land hadde man ofte ikke råd til å flytte i fra hverandre og blir dermed nødt til å holde sammen. Nå til dags er det så enkelt å gi slipp på alt som en gang var bra, uten å "jobbe for det".. Men er det rett igjen da? Mistrives man så bør man jo gå fra hverandre. Men hvorfor ender man med å mistrives i et forhold som en gang var så bra? Går det an å redde et forhold, få det bra igjen - eller har tanken om at "gresset er grønnere på den andre siden" allerede rukket å sådd forhåpningsfulle frø?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finnes det en make for alle som passer helt perfekt? Isåfall, hva må til? Hvor like må en være? Eller må man være lik hverandre i det hele tatt? Hvilke kvaliteter er det du ser etter i en bedre halvdel? Selv ønsker jeg meg en som kan gi meg en positiv sjel, som kan gi et smil hver gang han kommer inn døra, som gir meg elektisk støt ved berøring - en som kan vise med hele seg at det er meg han vil ha, en jeg kan være trygg på. En det går an å ha en dypere samtale med, hvor det er lett å dele hva jeg har på hjertet. Dette er jo ikke krav, når jeg beskriver følelser som oppstår i meg selv... hmm.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aldri er det noen som har fortalt meg i min oppvekst at det ikke er bare-bare å finne den rette. Jeg trodde det var en selvfølge at jeg en dag skulle ha barn - men ingen har fortalt meg at jeg må finne den rette å ha barn med. Nå som jeg er blitt eldre, har jeg mange eldre venner som fortsatt ikke har barn, dersom de har er de ikke sammen med barne-far, så jeg begynner å tvile på om det i det hele tatt er mulig å holde sammen? Selv kunne jeg jo tenkt meg å en dag bli mor, men først må jeg jo finne noen jeg tror jeg kommer til å dele livet med. ER DET MULIG?! Eller velger man forhold basert på penger og hva den kan gi av goder for fremtiden? Det blir jo bare helt feil spør du meg. Har det absolutt ikke travelt, men tanken på at han ikke finns, eller at det en dag kommer til å ta slutt uansett synes jeg er kjip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samtidig er det jo viktig å leve i nuet å gjøre det som føles rett der og da - at det senere ikke skulle være rett å være sammen gjør jo situasjonen annerledes i det man velger å få fra hverandre. Da er jo det plutselig rett igjen. Men hvorfor har det blitt slik? Er det media som lurer oss, det at verden er blitt så liten? At man kjenner og møter så utrolig mange igjennom livet - at man alltid vil oppgradere til en bedre match? 

Bli med backstage

 • 02.04.2017, 23:59

Slik ser det ut bak scenen av Oslo Grand Prix. Sittet i evigheter å ventet på at videoen skulle lastes opp nå, i mellomtiden har jeg glemt det å spist pizza, sett på TV, dusjet og kost meg, hjemme alene i leiligheten her i Oslo. Var sååå godt å låse seg inn her iste etter trening - skikkelig funnet roa i toppetasjen her! Plutselig kom jeg på hva jeg egentlig skulle - så her kommer videoen! 

VcfVAOxrShU


 

Gull er hva vi liker best

 • 02.04.2017, 15:38

Som jeg koser meg! Det er søndags formiddag (ut i fra min klokke i og med at jeg våknet kl 12), jeg er fortsatt mett etter gårsdagens fest-måltid(er), da Martin har lurt meg til å tro det er jeg som er ferdig med konkurranse! Haha! I løpet av dagen ble det så klart noen barer, som alltid på slike stevner! Men så fikk jeg heldigvis lagt inn noe bra mat mellom slagene, da jeg hadde med meg matboks, klar til bruk! Dirkete fra Markoboks.no! Helga hadde påført meg flere kg, hadde de ikke vært for de! Jeg storkoser meg virkelig på slike stevner! Vandrer rundt både foran og bak, på stand og blant publikum som en skikkelig veteran i gamet! Noe jeg har blitt så mange flotte, nye utøvere som stadig joiner fintessverden!! Også får jo møtt og snakket med så utrolig mange kjente fjes også, her Jeanette Elstad, også en veteran, hehe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en lang dag, hvor energien dabbet for både coacher og utøvere på slutten! Men før den tid fikk jeg endelig møtt denne rypa, Malin - tidligere kunde av meg, som bare automatisk har holdt kontakten i etter tid å vært en del av livet mitt siden. Ei så herlig dame! Fantastisk at det er mulig å knytte bånd på en slik måte, jeg gleder meg allerede til vi møtes igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

​Men det jeg HOVEDSAKLIG gjorde under helgas begivenhet var å passe på dette surre hue, Martin Heede. Når han skal farges, spise, salte, drikke, pumpe, på scenen.... Etter mange timer med venting brakte han denne pakken på scenen - stakk han vist faen av med gullet! EEEENDELIG!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Virkelig en velfortjent seier! Han har jo faktisk vært på diett denne gang også! Dere skjønner det, at Martin forbrenner som en gud (ikke menneskelig overhode) og kan spise så mye han vil, av hva som helst uten at det legger seg som fett utenpå kroppen. Skulle gjerne hatt litt av det der! 

Fikk også denne blomsten til å dra ræva si opp, ut og bort til konserthuset i løpet av dagen. Måtte jo ha noen å sanke proteinbarer med! Synne har jeg nemlig konkurrert med tidligere, og vi er mester på å plukke ut det beste av det beste, etter noen runder med prøvesmaking!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Havnet i den typiske "det er jeg som har og eier camera og står for å ta bilder"-situasjonen i går, men klarte faktisk å be om å bli tatt bilde av hele to ganger (1, makroboksbildet... 2, det med Jeanette) MEN så har jeg filmet masse! Så nå skal jeg forsøke å sette sammen en video som viser hvordan det ser ut bak scenen! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits