Det beste jeg har hørt!

 • 30.05.2017, 23:04

Gooood kveld!! Vet ikke hvor mange ganger jeg skal skrive dette på bloggen, men fyfaen som klokka går! Har forsåvidt vært produktiv i dag, med å besvare kundemails, produsere et skriv om mat - det å tenke sunt, fikset på en kommende lanseringen, vært i kontakt med produsenter, og nå senest - vært i byen å spist med Nini! Dro på Sushi Bar å fikk påspandert middag! Må si det var særdeles utsøkt service å få, på det nyåpnede, koselige stedet like ved Olav Tryggvason.
MEN IKKE BARE DET! Idag har jeg flere gladnyheter å slamre rundt med!
1. Dere tar virkelig del i LEWEL! Noe så vanvittig gøy! Jeg kunne ikke drømt om en bedre start! At så mange er nysgjerrige og ønsker å ta del i det, er bare heeelt fantastisk, helt vanvittig gøy! 
2. Jeg har funnet meg plass å bo i Oslo og flytter til uka!! 
3. Nå er jeg en dag nærmere å snart, (om bare biiiitte litt) møte Siriana igjen!! Herlighet, det er så mye å glede seg over.

Livet, det kan snu på et blunk, det har jeg erfart mange ganger før. I det siste nok så ofte, da hele tiden til det bedre, det har liksom bare gått oppover! Jeg har "lewla" i meg selv - allting begynner å løsne på et vis, til og med spenningen som har sittet siden jeg landa i Mexico har sluppet litt mer tak!! Ikke gitt seg helt, MEN den er løsere enn på lenge! Rart med det, hvordan ALT i kroppen henger sammen, til og med kroppen er en del av "lewlinga"! 

Så må jeg fortelle om en artig episode fra helga mi! HAH! Jeg ble spontant bedt med ut på konsert, sørsia med gutta boys! Hadde det fantastisk gøy, og best av alt, en herlig venn presterte å melde: "jeg har mange venninner, men ingen brødre med vagina!" ENN NOE SÅ VAKKERT! :D :D :D må være det vakreste noen kan si til meg! En mindre artig episode er at jeg har mistet nøklene mine. Noe må det jo alltid være!! Men jaja, en siste sjans til å miste alt jeg eier å har nå i helga, da jeg skal ha en siste avskjedsfest med mine nære & kjære i Trondheim før det er byebye!

Feirer med trening

 • 29.05.2017, 18:56

Herlighet så deilig!!!! Etter flere uker med opphold grunnet jobbing kom jeg meg idag endelig på trening igjen! En aldri så liten gjennomgang av hele kroppen og det var så godt! Rett å slett en feiring av å endelig ha lansert LEWEL!

Strålende sol er det også vett! En gledens mandag! Det bruser faktisk av meg så glad jeg er! Håper du også har sol rundt deg og kan sprudle av deg litt energi i sola! Husk at all bevegelse er bra bevegelse - skru opp volumet å shake it

For en magisk dag!

 • 27.05.2017, 20:24

Hadde det på følelsen når jeg i dag våknet i dag - uthvilt for første gang på lenge!! Jeg la meg faktisk før klokken 01.00 også, å det er ikke akkurat hverdags for meg å være. I alle fall ikke disse dager, da vi bokstavelig talt sitter oppe dag inn og dag ut, med å perfeksjonere så godt vi kan etter egne ferdigheter, nå med å få hjemmesiden til å fungere optimalt før lansering. Selve produktet har vært klart en god stund allerede.

Det er Siriana som har fått (eller tatt på seg oppgaven) med å lage hjemmesiden denne gang - da jeg ikke kunne fordra tanken av å nok engang skulle knote, klikke av frustrasjon, når jeg ikke får det til slik som jeg ser det for meg. Sirr har på kort tid blitt en jævel på koding, CSS og alt som hører med OG I DETTE SEKUND får jeg beskjeden om at vi kan si oss fornøyd! FERDIG!!!! (har henne nemlig på tråden her skjønner du)

DETTE ER SÅ FANTASTISK GØY! Kan nesten ikke tru at det vi nå har jobbet så lenge med endelig har tatt form, blitt et produkt og nå er klart for deling! Det første produktet heter "Level Up" - et 3 dagers styrkeprogram med masse spennende ekstramateriell - for at du skal få den beste opplevelse og mest mulig ut av deg selv! 

Om få sekunder er vi klare for å sende ut en PRE LAUNCH av vårt første produkt, systemet som vil gi deg de resultatene du ønsker! Det, til de som allerede har registrert seg på hjemmesiden vår, www.lewel.no

Det er ikke får seint å slenge seg med, vi sender ut til alle som registrerer seg i løpet av dagen - før den store lanseringsfesten starter i morgen!!! WHOP WHOP - endelig er vi i gang! Det er nå reisen starter! Har du hatt ett lengre opphold fra treninga, eller lenge tenkt på å komme i gang? Da er dette den perfekte startpakke for deg! Ønsker du å lese mer om programmet, klikk deg inn på www.lewel.no, meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg en mail! Fy faen. Jeg er så stolt. 

Den anonyme psykologen

 • 25.05.2017, 21:53

Etter å ha publisert videoen om hvordan min personlige reise har vært, fra å være deprimert til mitt lykkerigere jeg idag - så har det tikket inn ett par kommentarer på bloggen. Den ene fra "psykologen", og den har jeg tenkt å dele med dere. Han eller hun sier følgende:

"Fint budskap, men det blir så feil at du/dere gir inntrykk av at dette er noe dere har den minste kompetanse til å faktisk hjelpe folk med. Hadde du visst hva depresjon innebærer og hvor uendelig individuell den er - hadde du forstått hvor dumt alt dette ser ut for oss som jobber daglig med å fortsatt prøve å forstå."

Denne kommentaren ga meg en vekker, for nei, jeg har ingen utdanning innen psykologi. Jeg vil benytte denne sjansen, til å påpeke at på min blogg deler jeg mine erfaringer og opplevelser. Ikke fasit. Jeg påstår ikke at det som har hjulpet for meg, er det som hjelper for alle andre. Men kanskje kan det sette i gang en prossess. Tanker. Følelser. Ett eller annet nytt, som får deg til å tenke annerledes, som i beste tilfelle er med på å lette situasjonen for den som har det tungt. Bare ved å vite at vi er flere. Alt jeg ønsker er å bidra der jeg kan, om det er via samtale, en god klem - eller å si: derifra går det bare oppover! Det kreves heldigvis ingen utdanning å være et medmenneske! 

Mitt svar ble slik:

At det finnes folk der ute, utdanning for å hjelpe er helt fantastisk! Selv om jeg gikk sykemeldt i nesten 6 måneder, ble jeg aldri tilbudt slik hjelp. Jeg skjønte ikke at jeg kunne hatt behov for det heller og tenkte vell også at "jeg var sterk nok" til å klare meg uten, ettersom jeg ikke kom på å etterspørre det - men så innser jeg i ettertid at jeg helt sikkert hadde hatt behov for det. 

I går, da jeg satt på kjøkkenet med mamma og ventet på at videoen skulle laste seg opp, så knakk jeg sammen, brøt ut i tårer. En blanding av lettelse og frustrasjon, da det å nå se tilbake på hvordan jeg faktisk hadde det vekte sterke gamle minner, en følelse av tomhet og frustrasjon. JEG VAR SÅ FRUSTRERT!!!! Frustrert over nettopp det å ikke bli forstått, som psykologen også nevner. Hvor ensomt og tungt det var... Nå, på terassen i Mexico så innså jeg at jeg aldri vil bli forstått. Det er ingen som kommer til å skjønne hvordan jeg tenker, hva jeg føler, hvordan jeg oppfatter verden rundt meg. For det finnes bare en meg, med mitt perspektiv.

Vet ikke hva jeg skal si om hjelpen jeg fikk fra legen, eller mottagelsen jeg fikk fra NAV... Skal gruble litt på det, å finne frem et dokument NAV sendte meg like før jeg dro på tur - å komme tilbake til saken. I mellomtiden... VÆR STERK! 

gymshark.no

Endelig er videoen lastet opp! 

 • 24.05.2017, 03:54

 

Mennesker trenger mennesker, vi er sterkere sammen
Vi kan oppnå hva vi vil på denne runde kloden, lekeplassen, verden, jorden, tellus
Med litt pågangsmot og masse kjærlighet kan ingenting stoppe oss
Regler er til for å brytes og drømmer til for å nås

Det er bare de som er gale nok til å tro at de kan forandre verden som faktisk gjør det. 
Det har Steve Jobs en gang sagt. 

Jeg sier: "Just because i rock doesn't mean i am made of stone"
Siriana sier: "Dette har jeg aldri gjort før, så jeg er sikker på at jeg å klarer det!"

Vi i TEAM LEWEL er for utvikling.
Både fysiskt og mentalt.
Vi støtter hverandre.
Drar hverandre opp.
Vi sprer kunnskap.
Kjærlighet.
Medmenneskelighet.
Styrke.

Lewel, er bygd opp av to ord; lev vel - levvel - Lewel.
Vi inviterer til en eventyrlig reise av selvutvikling, kroppsforståelse og trivsel.
Akkurat slik livet skal leves.


Følg oss på facebook (klikk på bildet)


Hva skal til, for at ditt liv blir enda bedre?
Legg igjen en kommentar, jeg er meget nyskjerrig!! 

Fra å være deprimert til å bli lykkelig på et år

 • 23.05.2017, 22:32

Vet at mange av dere allerede har sett videoen jeg lagde for nesten nøyaktig ett år siden - og oppmuntret meg med varme ord, forståelse, gjenkjenning og ros. "HVOR FAEN SKAL JEG BEGYNNE" heter videoen som ble spilt inn i Serbia - klokken sju om morgningen, etter atter en søvløs natt..
Den gang dro jeg til min bestemors hjemland for å lufte hode...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden den gang, har jeg gått igjennom en lang prossess fra å være deprimert, til å idag endelig ha funnet gleden i meg selv igjen. Ved depresjon kan man føle seg irritabel, ute av stand til å sove, ikke klare å spise, føle seg tappet for energi og klarer ikke å ta beslutninger. Du kan også føle deg mislykket, skyldig, håpløs og hjelpeløs, og du kan ha lyst til å gråte hele tiden. Men verst av alt, du klarer ikke å komme deg ut av det! Vi i TEAM LEWEL ønsker å invitere deg til å bli en del av oss - hvor vi sammen kan dele erfaringer, støtte hverandre, gi råd og åpne for samtaler - løfte hverandre opp... #lewelup
FØLG OSS HER: TEAM LEWEL


På denne ett års reisen, har jeg gjort meg noen erfaringer jeg ønsker å dele med dere. Fra å leve i det som føltes som en "tokelagt verden", helt på bunn, så MÅTTE det skje en endring. Jeg måtte:

1. AKSEPTERE at ting var som de var.
2. FORSTÅ at det var kun jeg som kunne gjøre om på situasjonen
3. BLI BEVIST på hva problemet mitt / problemene mine faktisk var
4. GJØRE EN ENDRING


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min endring var at jeg sa opp jobben, ga blaffen i NAV som uansett ikke kunne hjelpe meg og reiste til Mexico. 

Der fant jeg fort ut av at:
- At jeg aldri igjen skal utsette meg selv med å gjøre ting jeg egentlig ikke har noe lyst til.
- At ingen kan bestemme over meg.
- At det å si NEI, er helt greit.
- At jeg ikke behøver bruke krefter på å prate med folk jeg ikke har noen interesse av å prate med.

Jeg holder nå på å laste opp en video vedrørende dette, men hælvettes internett og elektronikken generelt jobber stadig i mot meg. YouTube videoen hat nå tenkt å bruke hele 1 time og nå 38 minutter på å laste opp 12 minutters film. I Mexico sitter Siriana uten strøm, da hele halvøya, TRE STATER er uten støm! HAHA - det er vell ikke meningen vi skal få til å lansere i dag heller! Nesten komisk, bare nesten - men så har vi hele livet fremfor oss! 

For deg som er våken like lenge som meg; videoen slippes ut på bloggen så snart den er opplastet.

Ønskeliste

 • 19.05.2017, 19:07

Mai du mille, skjønne, fine, eller noe slikt. Blir så gla av å se knopper poppe ut på trærne, snart klar til å spire, etter bare biiitte litt mer sol! Nå går det fort mot sommertider, sol og varme - OGSÅ HER I NORGE DA GITT! Dette har jeg ventet lenge på!

Nå sitter jeg på toget, på vei til Oslo. En aldri så liten spontantur! Der skal jeg møte David (han jeg var med i Mexico) før han igjen reiser nedover! Han har nemlig kjøpt seg leilighet, PÅ STRANDA, I TULUM!!!! Der sitter Siriana, as we speak, å finjusterer på hjemmesiden for å få den 100% klargjort for lansering!

Det klør i fingrene etter å lansere vårt første lewel-program! Nå har vi allerede brukt et halvt år på å lage produkter og videoer vi idag føler oss nokså sikre på at kommer til å ta deg til NEXT LEVEL!

Jeg har alltid vært fan av sammarbeid og gruppearbeid. Det å skape noe sammen. Den siste tiden har jeg også blitt veldig opptatt av setningen "mennesker trenger mennesker" og alt den innebærer. Smak på den, la det synke inn... MENNESKER TRENGER MENNESKER!!

PR dags dato består LEWEL som kjent av Siriana og meg. Men allerede nå drømmer vi om den dagen vi sitter der, et digert team på takterrassen i Mexico - med "spesialister" innenfor hvert sitt felt, et lewel-crew, som sammen kan utvikle firmaet til å bli den "bevegelsen" vi i drømmene ser for oss det kan bli. Hvor arbeidsdagen består av å hjelpe andre, spre glede, kjærlighet og visdom, råd og guideing. Alt dette mens vi på veien knytter nye kontakter, lærer av andre, leker og har det gøy, sammen.

I løpet av den nærmeste fremtid skal jeg huke av dette fra min personlige ønskeliste;

1. Lansere LEWEL.

2. Finne leilighet i Oslo.

3. Bli kjent med en kul person som kan henge med meg å handtere både kamera og editing.

4. Skaffe en manager.

5. Bli kjent med 100 lewel-monkeys.

6. Starte en oppkjøring.

7. Ha et solid crew.

Mennesker trenger mennesker, og jeg treger kanskje deg?

Har du lyst til å joine min reise, nøl ikke med å foreslå hva du kan bidra med!
Ta gjerne kontakt på sandra@lewel.no så skal du ikke se bort ifra at du er med på å danne drømmecrewet!

La meg presentere: TEAM LEWEL

 • 15.05.2017, 16:12

Vårt mål er å gjøre verden til et bedre sted.
Det ved å dis-connecte og re-connecte med deg selv, og connecte med andre - på et dypere nivå enn via en skjerm, kan vi sammen skape magi. Men alt starter med deg selv. Kunsten er å våge å lytte til seg selv og egen kropp. Lystre, føle, drømme, kjenne.. Vårt mål er å bidra til at du når drømmene dine. Vi ønsker å inspirere og bli inspirert av mennesker som tør å følge drømmene sine og skape et drømmeliv. En bekymringsfri fremtid.
Sammen er vi sterkere, sammen vil vi lære av hverandre og utvikle oss selv til å bli en bedre utgave av oss selv. 

LEWELS OPPRINNELSE 
Det hele startet da jeg etter 6 måneder som sykmeldt grunnet depresjon - måtte gjøre en endring med livet mitt. Kroppen hadde for lengst sagt i fra om at ting ikke var som de skulle, i form av: oppblåst mage, stramme og vonde muskler, null overskudd eller energi, et trist ansikt og en holdning som bare datt mer og mer sammen. Jeg hadde heller ingen følelse av glede.... Jeg følte meg helt alene, møtte ingen forståelse, for utenpå hadde jeg tilsynelatende "det perfekte liv" og ingenting å deppe over. Dagene gikk, jeg måtte prestere. Prestere, prestere, prestere. Jeg grublet meg nesten ihjel, i et forsøkte på å finne ut hva meningen med livet er. Jeg nektet å tru at det var slik livet mitt skulle være... Tilslutt var jeg så ulykkelig, at jeg bestemte meg for å drite i alt og alle andre enn meg selv. Nå skulle jeg gjøre det jeg ville. Jeg hadde ett ønske, som bunnet i meg selv. JEG VILLE DRA TIL MEXICO. Det skulle vise seg å bli det beste jeg kunne gjort - å lytte til seg selv. LEWEL ble til, og selv om jeg enda ikke har funnet "meningen med livet", så er jeg på vei til å skape meningen. Nå som jeg har mulighet til å hjelpe/inspirere deg til å nå dine drømmer og mål, kjenner jeg lykken bruse i meg. Har du et stort nok ønske, vil allting gå!

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

Med kroppsforståelse, kommer også styrke. Forståelse. Kunnskap. Følelser. Tanker og hormoner.
Dermed også kost. Hva vi spiser har har stor påvirkning på hvordan vi føler det med oss selv. Derfor har vi en "holistic nutritionist" med på laget.
"Holistic nutrition focuses on a natural approach to a healthy diet and considers the individual as a whole, including all aspects of his lifestyle. This natural approach incorporates emotional, spiritual and physical health to create a state of well-being for optimum health." Siriana og jeg er grundere av TEAM LEWEL AS. En bevegelse, der vi ønsker å inkludere flest mulig individer med på en reise.
En reise mot et bedre liv. Vi vet at det å trives med seg selv er viktig for å ha det bra. Derfor velger vi å først sette fokus på trening. Ved å opparbeide seg gode rutiner, med trening som er GØY - vil du også bruke kroppen mere i det hverdagslige å minke i fettprosent. Ved å starte ett sted, og tidlig se/merke resultater vil det også være enklere å opprettholde den "nye livsstilen", samt koble inn flere faktorer som påvirker hvordan du har det - som for eksempel matinntak.

En lyst og trang til å mestre vil vokse og gro, både fysiskt og mentalt - utvikle deg selv og de rundt deg. 
TRIVSEL ER VÅRE BASELINE. Vårt mål er at du skal ha det bra med deg selv, på alle mulige plan! Av erfaring vet jeg at "misnøye" med ett eller annet, er en av hovedgrunnene til at folk ikke har det bra med seg selv. Det kan også være en av grunnene til at folk binder vann og ser "pløsete ut", eller grunn til at muskler står i spenn, dårlig holdning, oppblåst mage, smerter osv osv. Kroppen sier nemlig i fra! Gjennom min reise fra da jeg var sykemeldt til nå, har jeg forstått (og lært) at kroppen min fungerer som en direkte indikator på hvordan jeg har det, at den har alt å fortelle meg, bare jeg tar meg tid til å lytte på den. Anser jorden som vår lekeplass. PLAYGROUND.
Vi er allerede i gang med å planlegge årets begivenhet, PLAYGROUND, der vi vil invitere alle våre kunder med på tur, der vi møtes for videre utvikling, dype samtaler, læring, aktivitet og samhold, seminar og foredrag. For å bli kjent med hverandre, likesinnede, der vi fritt kan være oss selv og dele kunnskap og erfaringer med hverandre.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg, høre om ditt perspektiv, knytte bånd til deg og sammen gjennomgå endring som bidrar til at din fremtiden blir slik du ønsker den skal være. Det er VI som er fremtiden, vit at du har påvirkning på hvordan den blir.

WWW.LEWEL.NO
TEAMLEWEL INSTAGRAM
LEWEL FACEBOOKSIDE
info@lewel.no

Den berømte pizzabunn

 • 12.05.2017, 19:34

God helg mine kjære lesere! Her kommer den etterspurte oppskriften av "tantepizza" eller sunn pizza, da bunnen består av havregryn, egg, kesam. Pluss en dasj søtningsmiddel. Her er det du trenger:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskrift: 
1) Sett ovnen på 220 grader
2) Vei opp 170-200 ish gram havregryn
3) Tilsett 1 egg og 2 eggehviter (eller bare ett egg) + 1 boks mager kesam og en sprut med søtningsmiddel. (Jeg foretrekker natreen i flytende form.)
4) Rør rundt og smør den utover bakepapiret. Skal være en seig men "smøreaktid" blanding.
5) Forstekes i ca 10 min (mens du steker kjøttet)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deigen skal være smørbar, fordel den til en tynn, jevn smurning på brettet. Etter for-steking i ca 10 min vil deigen være gylden og fast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smør på hvilken som helst pizza-saus... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordel kjøttet.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta på hva du måtte ønske:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MIDDAG! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det morsomme med denne pizzaen er at samme hvordan blandingsforholdene dine blir, så vil det kunne bli en pizzabunn! Og så er det så utrolig mange varianter, i de ulike hjem, med hva som er mulig å ha på! Lek deg og nyt! God helg! 

Skjønnhetssøvn, hva er det?

 • 11.05.2017, 10:36

Det er ikke en ukjent sak, selv om jeg ikke husker når det sist skjedde - men i natt har jeg ikke sovet et eneste sekund. Tror ikke jeg lyver om jeg sier jeg ikke har fått hvilt engang! Og det helt uten grunn. Vet ikke hva jeg har tenkt på heller, som har holdt meg så våken gjennom hele natta, enda jeg var døds trøtt i går ettermiddag. Ganske så irriterende egentlig, da dagen i dag sikkert ikke blir full av krutt! Men jaja, jeg får legge meg ned å lukke øynene når søvnen kryper inn på meg, i løpet av dagen. Da klokka ble 7 orket jeg ikke ligge å stirre i taket lengre. Gikk da ned til kjøkkenet for å nyte en rolig morgenstund.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så overrasket jeg mamma med et dekket frokostbord. Det var hyggelig, akkurat som det pleier å være. Skulle nesten tro det var onsdag! Mamma har nemlig fri hver onsdag, å da er det beste som finns å våkne til lyden av teskjea som klirrer i te-glasset. Mamma ble så glad at hun nesten "seip" sa hun ... hehe, herlige mamma <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spiste to knekkebrød, ett egg, pålegg og en kornmo med smør og en epleskive på - det har jeg ikke spist siden jeg var ei lita jente, typisk på nettopp onsdager, da mamma og jeg kan sitte rundt bordet i evigheter å skravle. Kvalitetstid. Men slik ble det ikke i dag, today is workday! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg ha i meg litt koffein i håp om å kvikkne litt mer enn tilstanden akkurat nå, for så å dra å ta ei koseøkt på Kaliber! Iført denne nye, behagelige  gymshark-thigtsen løftes treningsmotivasjonen plutselig ett par hakk også! Etter treningsøkta tenkte jeg meg på en liiiiiten runde shopping, for så å spise middag med fine-Line etter det. Sola skinner og tross ingen søvn skal jeg nok få dette til å bli en kanonbra dag!

The glute guide

 • 10.05.2017, 21:27

I dag har jeg lagt siste hånd på verket "rumpeaktiverings-guide" som vi blir å sende ut som et gratis-skriv til de første 100 som kjøper treningsprogrammer i fra oss i Lewel. Jeg har igjennom mine år med trening blitt ekstremt fascinert over hvordan kroppen vår fungerer. Hvordan tyngdekraften påvirker oss, og hva som må til for at mine muskler skal aktiveres mest mulig - for best mulig resultat.

"For å lære kunsten med å aktivere rumpa kreves en viss kroppsforståelse. Rumpeaktiveringen vi nå skal gjennomgå, bygger på en korrekt kroppsstilling, det for best mulig utvikling av deg og din kropp. I denne sammenheng: Rumpa"Her er en liten smakebit på hva dokumentet inneholder og hvordan det ser ut. Jeg er strålende forøyd og vi er en dag nærmere mål med å lansere! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selv kjenner jeg godt til at min rumpe-kontakt ikke er like bra som den har vært før, i og med at jeg har trent mindre og ikke aktivert stussen på leeeeenge! Men det er inget nederlag, faktisk så gjør det at det er mye morsommere å jobbe med saken, i alle fall når akkurat rumpemuskulaturen er noe som kommer seg, raskt! Dersom du ønsker å få med deg akkurat når vi lanserer, sign up på www.lewel.no eller på våre facebooksider - this is so fun! 

PT sandra?

 • 08.05.2017, 20:51

Mandag mandag mandag - i love mandag! Det er alltid en så forfriskende start. I dag har jeg vært i møte med impulse treningssenter, som lurte på om jeg ikke kunne tenkt meg å vært personlig trener.. Det har jeg egentlig aldri vært, annet enn noen "igangsettingstimer" på kaliber, nylig etter utdannelsen. Men nå som jeg først fikk en forespørsel så tenker jeg: Hvorfor ikke?!? På impulse grillstad, her i Trondheim, så har de en PT-sal også. Jeg tenker å dra i gang gruppetimer med bootybuilding, helkropps økter, håndstående kurs - oooosv! Best av alt, er at alle som vil delta er velkommen! Behøver ikke være medlem, for å bli med på noe slikt. Det samme gjelder PT-timer! Kommer til å lansere hvordan man melder seg på, så snart det er klart. Kjempe spennende, og så moro! 

Det hender så utrolig mye om dagen at jeg knapt henger med! Jeg leter konstant etter en leilighet i Oslo å flytte til, klarer nesten ikke konsentrere meg om annet så lyst jeg har til å komme meg nedover! Samtidlig som det skjer, er det like før vi lanserer LEWEL! "Mitt" eget firma, sammens med min herlige partner, Siriana! Jeg har lenge valgt å holde igjen alt av informasjon vedrørende Lewel, av flere grunner egentlig - men i løpet av mixico-turen startet Siriana og jeg og planlegge gangen i Lewel. Mer info blir jeg å bombandere dere med senere! 

FØLG LEWEL HER
FACEBOOK
INSTRAGRAM
YOUTUBEFør møtet med impulse i dag, rakk jeg å ta en treningsøkt på mitt hjemmekjære-kaliber, med min kjære-kjære Tonje! Det ble en helt ok økt, men så fikk vi tatt mange treningsvideoer - som snart legges ut på Lewels Youtube-kanal! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper deres mandag har vært like bra som min! Nå er det en ny uke med nye muligheter, å det er bare du som velger hva å gripe eller ei! 

I have an announcement to make

 • 05.05.2017, 14:35

Jeg er på leit etter leilighet - det plinger stadig fra Finn-appen, og jeg skvetter til i håp om å finne noe som passer meg. Meg og Arnold. For jeg har nemlig bestemt meg for å flytte til OSLO!!!! Skulle helst flytta i går, så lyst jeg har til å komme meg nedover, men så vet jeg at alt blir å skje til rett tid, når det først blir å skje! Å flytte dit er noe jeg har tenkt på helt siden jeg kom hjem fra mexico-turen min. Jeg har behov for nye impulser og utfordringer.  

Det er utrolig hvor mye det har tynget meg å ikke ha et eget hjem. Nå skal det ta slutt. Jeg skal finne MIN PLASS, i Oslo! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er nå på utkikk etter et 1-2 roms i nærheten av Vika, Frogner, Majorsuen eller Grunerløkka - hvor det er tillat med dyreopphold.
Vet du av noen som leier ut, eller kanskje du skal leie selv, så rop ut! Jeg er åpen for forslag, kanskje kan vi til og med bli roomies?!?
Det hadde vært noe det!  

 

Vær klar!

 • 04.05.2017, 18:01

I morgen lanseres det nok en gang nye produkter hos gymshark.no! Blant annet seamless long sleve, seamless crop tops, vest og sports b-h! 
Lagrene vil også bli fylt opp med Flex leggings V3, Fit legging, Breeze vest og den fantastiske Ark Jersey leggings! 

Ettersom deres forrige lansering forsvant etter 3 minutter er det lurt å være klar, dersom du har bestillingsønsker! Jeg har fått en sneak-peak på bildene tatt av Lars Erik Bakken, og gleder meg til å se resten!I morgen skal jeg i et møte med et treningssenter her i Trondheim, for å mulig starte ett samarbeid. Så har jeg også planer om å meddele en stoooor kunngjøring, jeg for litt siden bestemte meg for - og kanskje behøver hjelp med? Vi får se hva tiden bringer! Nå er det dukert for trening! 

Lufter hodet

 • 02.05.2017, 20:46

Istede for å prioritere blogg, Internett og alt jeg burde delt på sosiale medier kjente jeg heller behov for å gå meg en tur i det fri og lufte hodet istede, idag.

Den fantastiske oslohelga tok på, det er utrolig hvor mye krefter det tar å bli tatt bilder av! Fikk endelig sovet ut i dag, og satser på å være rask å pigg i fra og med i morgen av. Det er aldri for seint å starte på ny! Enten det er mandag eller bare en ny dag! Håper dere har det fint!

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits