Fra mitt perspektiv

 • 22.06.2017, 12:45

For en uke siden hadde Carina release party for singelen "You on Me" og den nye musikkvideoen de har laget til den! Tidligere i år var jeg med på selve innspillingen av videoen og lagde en "behind the scene"-moovie, denne gang en "Release party - the behindmoovie". Hadde aldri trodd eller sett for meg at livet mitt skulle bli så innholdsrikt som det er. Daglig kommer jeg i kontakt med nye mennesker - og hver av en av de er så bra!!! Så bra at jeg kunne ønske det konstant var et kamera på meg som hadde dokumentert de alle sammen, alt fra hvem de er, hvordan de er, samtaler vi har eller opplevelser vi deler.... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Set your life on fire. Seek those who fan your flames" - et sitat hentet fra min partner Siriana's instagram. Og det er akkurat slik det føles. Alle mennesker som kommer inn i mitt liv, for så å bli der, gir meg så ekstremt mye. Om det er nye medlemmer i Team Lewel-gruppa, eller en ny venn så fører det med seg så ekstremt mye godt! Jeg motiveres og driftes av de som får flammen min til å vokse - og her får dere et innblikk fra mitt perspektiv, av den herligste av de herlige: Carina Dahl.

hmIOgLuPJRY

Her er den Offisielle musikkvideoen, glem ikke å legg den til i dine spillelister! 
Klikk her for spotify-link!


Mitt Oslo-opphold hadde ikke vært i nærheten av det samme, hadde ikke Carina tatt så godt vare på meg, å inkludert meg med sine fantastiske venner! Om få dager skal vi på TOUR, da første stopp er Foynhagen og Tropical Tuesday nå den førstkommende tirsdag, og vet dere hva?? Til og med jeg skal være en del av showet hennes! Det blir så gøy!! Ønsker du å ta turen kan man skaffe billetter her: foynhagen.no/tropical

GIRLPOWER TIL SJØS

 • 20.06.2017, 22:36

I dag har jeg fått være med på nok en magisk opplevelse! Carina og hennes klassevenninner har i dag hatt siste og avsluttende eksamen og har dermed fått bachelorgraden sin! Det måtte jo feires, det også - denne gang på båten! Vi samlet inn litt snack, frukt, sol og vin for de som ønsket det og dro ut i fjorden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SE PÅ DENNE DIAMANTEN HER DA! Er så ufattelig heldig som får omgås mennesker som tørr være seg selv, som ikke vet om noe annet - som ler og gjør noe utav seg. Jeg har sagt det før men må si det igjen: det er få som inspirerer meg mer enn denne dama! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JENTENE SOM KAN Å KOSE SEG!! + Kasper, Anders og Marcus :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok en magisk dag er over! Nå sitter jeg å chatter med jentene i TEAM LEWEL gruppen, forbereder til en ny lansering, ser dokumentar om snåsamannen og kurer meg selv med c-vitamin og te - ALT PÅ EN GANG, før jeg tar tidlig kveld å håper på å være friskere i morgen, da jeg skal være med på koreografi-øving til et kommende, forrykende DAHL-SHOW! 

Ønsker du å føle deg vell i egen kropp - se lewel.no å velg den pakken som passer best for deg! 

Bubbles og bursdag

 • 18.06.2017, 12:43

I DAG FYLLER JEG 23 ÅR! Det ble feiret under gårsdagens Bubbles and Brunch! Et fantastisk arrangement, med så mange fantastiske mennesker! Er så heldig som omringes av herligheter!!!! Nå skal jeg bruke formiddagen på å kure meg selv, se gjennom videoene jeg tok i går og lage meg et solid måltid før feiringen fortsetter etter det. Haha, utrolig vanskelig å få fart på hjernen idag merker jeg, alt går i slowmotion og ord vil nesten ikke ut! Her er et lite innblikk fra dagen i går - så får vi se hva det blir utav "backstage-filmingen" da jeg til en forrandring har vært superflink med camera! WOHO! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dagen fantastisk! En ekstra stor takk til de 3 personene jeg møtte da jeg gikk tur med Arnold <3 Nå må jeg ha mat!!!! 

Himmel på boks!

 • 16.06.2017, 13:56

Så pigg så pigg! Det har nemlig vært en lang natt på meg! I går var jeg på release party av, Carinas nye musikkvideo - you on me! FOR EN FANTASTISK KVELD! Herlighet, jeg koste meg gløgg ihjel igjennom heeele festen! Møtt mange nye fantastiske mennesker, det er ikke nokk å bare si det - vil heller si at jeg har fått meg venner i byen! Den første uka i Oslo har gitt meg så utrolig mye! Mye mer enn hva jeg noen gang kunne drømt om! Det overgår alt jeg hadde av forventninger. Alt med livet smiler liksom om dagen. Det er helt ellevilt! Jeg har alltid fortalt meg selv at "etter en nedtur kommer det ALLTID en opptur" og det er så sant, så sant! Vet ikke hva eller når sist nedtur var, men det er i alle fall utrolig hvor fort og langt det skyter til værs akkurat nå! 

Siden jeg kom meg til byen har jeg hatt hendene fulle med utpakking, Lewel-lansering og planlegging av alskens! Jeg er nå i en fase hvor alt holder på å stabilisere seg og ..... JEG HAR FÅTT MITT EGET HJEM!! Halleluja! Hjemmet mitt fylles daglig opp med herlige vibber. Nå har også "himmel på boks" blitt et fast inventar! Snakker selvfølgelig om MAKROBOKS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makroboks leverer mat på døra di. Siden første lass med disse herligheter kom inn døra, så har jeg ikke brukt et rødt øre på butikken. Ikke hatt noe som helst oppvask, sluppet å tenkt tanken "hva skal jeg ha til middag i dag", ikke brukt tid på å LAGE mat ..... Det forenkler hverdagen noe så til de grader! Hver onsdag og søndag ringer telefonen og de står utenfor med en papp-pose, just for you! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med at selve konseptet er genialt, så har de også lagt inn alle måltidene sine i "My fitnesspal" for de som er kjent med å tracke matinntaket sitt. Da er det bare å ta bilde av strekkoden på boksen og vipps så er alt av makroer lagt inn! Så verd det! Tenk bare en oppkjøreing med de boksene her da! Herremin, jeg kommer stadig nærmere og nærmere lysten til å stille igjen!!! WOW! 

Nå skal jeg hive i meg en boks, for så å gå en god og lang tur med Arnold gullet mitt! Håper dere har en fantastisk dag, kjære lesere! 


 

Park-livet

 • 14.06.2017, 16:52

Sist jeg forsøkte å legge meg ned i parken begynte det akkurat å regne! Denne gang steker sola, mexico-pleddet er utbredt og jeg har tatt med meg sommerkroppen min ut for å nyte tilværelsen!

Her ligger jeg å skriver på et kommende mat-hefte vi skal dele med våre lewel-medlemmer så snart det er klart, og nei; det er ikke en diett. Men basic kunnskap om mat, hva sunn mat er, hvorfor det er sunt, ulike måter å spise på - som ulike dietter, lavkarbo, ketose, 5:2 - alt man behøver å vite for å spise etter sitt eget behov. Visdom som gjør du selv skjønner hvordan å spise sunt!

Det er mange tips og triks som skal inn i heftet, så det skal bli spennende å se hvordan sluttresultatet blir!

Ønsker du å holde deg i aktivitet gjennom sommeren, få sprettrumpe og forbrenne litt mer enn hva du ellers ville gjort? Se LEWEL.NO/sommerkroppen2017

Ommøblering og mere til

 • 13.06.2017, 17:58

I går kveld kom jeg plutselig på en magisk løsning som kunne gi meg mere plass i stua mi! "Dette måtte filmes", tenkte jeg - så, da gjorde jeg det! Plutselig så sto jeg der, å prata meg meg selv. Fikk sagt maaaasse av ting som opptar meg, ting jeg allerede har laget et "produkt" av og ting som om kort til kommer til å bli et produkt. Et produkt som er ment å gagne deg i positiv retning, et produkt av mine tanker og samtaler jeg har med andre. "Ting" menneskeheten har "glemt på veien", ting vi må lære på ny. Ting som trenger å komme frem i lyset. Istede for å dele en lang film, har jeg laget 6 korte - hvor starten på neste episode er slutten fra den forrige. Råmaterialet! Kanskje finner du noe av det interessant! 

Nå skal jeg på trening, starte dag 1 av SOMMERKROPPEN selv! Gleder meg noe enormt, for selv har jeg ikke trent på flere uker grunnet lanseringer og forberedelser som har vært viktigere for meg - men NÅ, nå er det endelig tid for trening igjen! SOMMERKROPPEN er et gøyalt program, med rumpe og rygg på menyen i dag! 


EPISODE #1
FAEN. Nok en gang står jeg for nærme kamera, ende jeg står såååå langt ifra det - får det ikke med hele meg. Gigantiske meg .... Dette blir å prege de kommende videoene også. Just so u know it. Men så er det ikke trynet mitt som er det viktigste - heller budskapet jeg har å gi: 

All bevegelse er bra bevegelse - måten du bruker kroppen din på er avgrørende for hvor mye du forbrenner i løpet av en dag. Det er avgjørende for hvor smidig du er i muskler og ledd - det påvirker holdningen din og går utover humøret ditt! EPISODE #2
Kjenn! Vi er nødt til å lære å bruke kroppen vår igjen! Hip hinge, en av tre øvelser i bonusmaterialet vårt, "en perfekt start" som skal lære deg å restarte kroppen din. finne balansen, både på bakken og i livet. For kroppen din påvirker sinnet, tankene, ALT! Det er så lett å starte en endring, når man kan starte med kroppen og derifra slå rot videre. Så frø. KJENN ETTER!!! FØL!!!


EPISODE #3
Det er rart for meg å stå å snakke høyt i et tomt rom, til et kamera. Alt jeg kommer opp med, skjer i mitt eget hodet, i samtaler med andre - når jeg får være kreativ "der å da". Men det er ikke nok. Etter å først ha tenkt tanken eller kommet opp med en "løsning" eller et produkt" så må jeg reskape det på ny, på en formiddlingsbar måte. Jeg har 1948579 ting jeg ønsker og som jeg SKAL formiddle til dere.

Lewel handler om å tre ut av internett, om å connecte med andre, om å tørre å drømme og følge drømmene sine, om å lytte til seg selv, hva en selv ønsker og har lyst til. Det handler om å LEV VEL. 


EPISODE #4
RÅMATERIALET. Digger det! Istede for å la denne totale 40 min video havne på harddisken, ikke publisert, som en million andre saker jeg tidligere har filmet. Så har jeg rett å slett bestemt meg for å publisere det. 6 episoder har det blitt - så kan de som vil velge å se alt eller ingenting! 

Playground. Lewels neste drøm som skal gå i oppfyllelse. En dag skal vi arrangere et event, en eller annet sted i verden. Der alle lewel-monkeys kan samles, være seg selv, dis-connecte fra omverden, re-connecte med seg selv og connecte med andre. Shit, den dag da - as! 

Jeg snakker stadig om en reise. Reisen av forståelse, både av seg selv og sin egen kropp. Fordi det er en reise. En reise det ikke går an å bli utlært i!


EPISODE #5 
Typisk at teknologien rundt meg går til hjelvjette. Alltid. x) 
All bevegelse er bra bevegelse! Kroppen bruker masse krefter på å forsøke å dra kroppen din i rett positur, mens du av gammel vane har lagt til deg "feil bevegelsesmønster". Dette STJELER krefter, å gjør at du føler deg sliten og slapp! 

Visste at "noe måtte endres" ....... Så skjedde det. Kamera slo seg av... SÅ KLART! Og der står jeg å holder et langt foredrag om at jeg måtte være ego. Gjøre det som var rett for meg selv. 


EPISODE #6
Gi det er forsøk. Starten er å prøve. I det du prøver så vil du gagne kroppen din på en positiv måte! 
La oss bare LEWLE!

Inviterer til fellestrening!

 • 12.06.2017, 17:53

Ikke en gang 24 timer er gått siden lansering av SOMMERKROPPEN og allerede har dere kastet dere med! HERREGUUUUD! Det er så gøy å se Team Lewel vokse, at jeg bokstavelig talt ikke klarer holde meg i ro! Det vil dere se og forstå når jeg nå laster opp en ny video til dere. HAHA, jeg må bare le! For joda, jeg ønsker å dele livet mitt med dere så ærlig og oppriktig jeg bare kan. Planlegger ingenting av hva en video skal inneholde eller hvordan det skal bli gjort - annet enn at jeg omtrentlig vet hva jeg ønsker å formidle. Å ta mange opptak å si samme ting flere ganger, det synes jeg er pyton, for jeg er ingen skuespillerinne. Bare det å snakke til et kamera ligger ikke i min natur, men gjør så godt jeg kan og det blir som det blir! Håper å bli så god tilslutt at jeg i alle fall får hele meg inn i linsa, det er en unødvenndig bommert! Så, her kommer råfila! Ingen klipping eller omtakninger, just pure me: 
 

HmHgK0_aGF4
SÅ!! Har du kjøpt programmet SOMMERKROPPEN, bor i oslo-området og har lyst til å være med på en felles oppstart av planen, mandag den 19.06.17, klokken 18.00? Send meg en mail for påmelding på sandra@lewel.no

Ønsker du et komplett treningsprogram som fremhever dine former og gjør deg spretten og glad - da er sommerkroppen programmet for deg!
Les mer her på www.lewel.no/sommerkroppen2017

Oslo update og LANSERINGS DAG!

 • 11.06.2017, 17:36

Dag tre i Oslo å ting har allerede rukket å falle på plass! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ffM6E6WuSrs

Følg med på LEWEL siden - om jeg ikke rekker bombandere deg på andre steder! Mye å glede seg over i alle fall - jeg er så sykt energifull atm! Satser på at lufteturen får roet meg liiiiitt ned! God søndag! 

Hjelp, jeg flytter!

 • 07.06.2017, 13:23

Nå sitter jeg på Elgstua, spiser elg-middag i Elverum - før turen går videre. Nå er det bare to timer til vi kommer frem, jeg mamma, Arnold og alle gjenstandene mine! Gleder meg så sjuuuukt mye til å se hvordan det ser ut, eller hvordan det FØLES å være der, i det som om få strakser skal være MIN EGEN PLASS!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slik så det ut før pikkpakket var stablet inn i bila, som et puslespill! Men det gikk! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ellers fikk jeg endelig kommet meg på trening igjen i går, en siste styrkeøkt i Trondheim. Tror det begynner å nærme seg 4 uker siden jeg trente "skikkelig" sist, grunnet mye jobbing med Lewel og andre prioriteringer enn egentrening. Men slik er det i perioder, var uansett godt å få rørt på seg igjen! Det merkes godt på kroppen at jeg er flinkere til å sondere ut og bort unødig stress, heller AKSEPTERE å ta ting som de er! Veldig deilig og befriende! OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hadde med meg denne baben i går, herligste Helen Mari. Hun har vært mitt hjertegull gjennom hele første del av videregående skole, og er det fortsatt. Alle man møter på veien <3  Helen Mari er godt i gang med Level Up, styrkeprogrammet som hjelper deg i gang med gode rutiner, gjør deg sterk og lærer deg basic pinsipper om det å ta i bruk kroppen sin korrekt! Les mer om programmet, på www.lewel.no! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjernen min føles tom for ord atm. Er sulten, venter på biff og blir nok trolig å sovne i bilen nå den siste etappe! Deretter blir det utlemping så IKEA for å handle møbler! 

Siste fest i byen min

 • 04.06.2017, 17:51

Nå er det duket for Bubbles And brunch - en siste feiring i Trondheim by!

Gleder meg som faen! Nå sitter vi en liten gjeng å varmer opp, før kvelden går videre til Søstrene Karlsen og en kjempe fest, årets sommerfest, tross drittvær! GIRA! Får endelig sett carinafina igjen også! Dette blir nok en fantastisk aften. Siste helg i Trondheim by!

4 dager til flytting

 • 04.06.2017, 17:40

Fredag til lørdag = hyttetur med boysa

Lørdag - søndag = rolig tacokveld

Søndag til mandag = bubbles And brunch

Mandag - tirsdag = pakk, besøk venner og familie, hente dyne,

Tirsdag - onsdag = laste bila....... flytte til Oslo!!!!

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits