UTE MED NYTT PRODUKT!

  • 03.07.2017, 22:16

NYHET!!

Et helt nytt prosjekter i ferd med å starte opp: PROSJEKT STERK!

Form kroppen ved å bygge muskler og forbrenne fett! 
Dette er for deg som ikke har trent styrke før eller for deg som har hatt et lengre opphold fra treninga. I løpet av 6 uker trener du 3 dager i uka. Med fokus på å bygge opp hele kroppen tar dette programmet deg gjennom alt du trenger å vite, steg-for-steg. Du får et solid grunnlag og mer muskler og energi som styrker deg i det daglige! 
Du velger selv når du ønsker å starte opp på programmet - Uansett når du velger å starte så har du hele Team Lewel i ryggen.For å sikre deg suksess har vi lagt til masse BONUSmateriale som komplimenterer selve programmet:

- Guiden til Sprettrumpa
- Mental awarness
- En perfekt start
- Optimal Restitusjon
- Dynamisk Oppvarming

I tillegg til dette inkluderer vi 2 måneder medlemskap i den eksklusive medlemsgruppen, Team Lewel! 
Her inne deler vi erfaringer, opplevelser, tips og triks. Alle Lewels coacher finner du her inne, sammen med alle medlemmene.

Din kropp - Ditt valg!

Er du med på prosjektet?

LES MER PÅ VÅR NYE HJEMMESIDE, www.lewel.no

dagene som går

  • 03.07.2017, 15:03

Her kommer et vilt bildedryss fra alle dagene som har gått. Alt fra pokerkveld, tropical tuesday, grilling i sola - livet mitt de siste dagene. Det er straks gått en måned siden jeg kom til oslo! Jeg stor koser meg å har blitt tatt helt fantastisk godt i mot! Jeg har festet mer på denne mnd enn jeg har gjort noen gang tidligere. Jeg har vært syk. Jeg har ikke trent en eneste gang på godt over 2 mnd. Jeg har fått meg nye venner. Jeg har jobbet masse med lewel og jobber stadig for å forbedre og utvikle firma vårt! Jeg har vært på ikea å fått inn siste rest av møbler i kåken. Jeg har hjulpet Nini med å flytte inn, lært poker! Her i byen skjer det ting HEEEELE TIDEN! Så mye at det er vanskelig å sortere og få tid til alt jeg skulle hatt tid til. Som bloggen. Dagene mine fylles opp med LEWEL og mitt mål fremmover er å produsere saker og ting og bli kjent med alle lewel-medlemmene våre. Derfor kommer jeg til å "pause bloggen" da den nok en gang er et medium jeg ikke rekker over. 

Istede for å hige etter å publiere daglig, som jeg ikke får til, vil jeg heller bruke bloggen for opplysning. Lage noe vettugt når jeg først publiserer noe. Jeg har nemlig en stapp full bok, hvor jeg skriver opp ideer og saker for hånd, da det er via pennen jeg klarer å sette ord på ting. 

Siden sist har jeg blitt en del av NOCCO og BARBELLS som sammen med MAKROBOKS fyller hele kjøleskapet mitt! Ser helt fantastisk ut inni der!!! 

Idag skal jeg prøve meg på en treningsøkt etter å ha vært syk helt uendelig lenge! Gleder meg døds mye til å få tatt i bruk kroppen igjen! Skal bli utrolig deilig! 
Ellers har LEWEL fått opp en ny hjemmeside! Og i løpet av dagen vil vi også lansere et helt nytt prosjekt!! Ta en titt innom siden og følg med på vår facebookside, HER.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Så, det var en brøkdel av livet mitt siden sist! Håper alle dere der ute har det bra og nyter andres nærvær i solen disse dager! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits