Nomade 4 ever

 • 16.10.2017, 15:00

Og vips så var man hjemløs igjen! HVILKET LIV! Fantastisk liv. Jeg storkoser meg i tilværelsen som nomade! I går brukte jeg timesvis på å vaske meg ut av leiligheten min på Grønland. Nå er denne epoken over! Da jeg flyttet til Oslo var det forventet at jeg bare skulle bli til oktober. Plutselig var oktobern her! Og nå står jeg uten leilighet eller sted å bo. Heldigvis har jeg så utallige mange herlige mennesker rundt meg, Martin en av de, som lar meg oppholde meg hjemme hos seg. 

DX7Nmsn5Ptg

Nå skal jeg til verdens beste Malin Hemer å fikse håret mitt hos "På Håret" i Sandvika! :D GLEDER MEG ENORMT til å få farga etterveksten og lysna håret! Før og etterbilder kommer! 

Følg Malin og hennes mesterverk på: @malinhemerhair

dagene som går

 • 03.07.2017, 15:03

Her kommer et vilt bildedryss fra alle dagene som har gått. Alt fra pokerkveld, tropical tuesday, grilling i sola - livet mitt de siste dagene. Det er straks gått en måned siden jeg kom til oslo! Jeg stor koser meg å har blitt tatt helt fantastisk godt i mot! Jeg har festet mer på denne mnd enn jeg har gjort noen gang tidligere. Jeg har vært syk. Jeg har ikke trent en eneste gang på godt over 2 mnd. Jeg har fått meg nye venner. Jeg har jobbet masse med lewel og jobber stadig for å forbedre og utvikle firma vårt! Jeg har vært på ikea å fått inn siste rest av møbler i kåken. Jeg har hjulpet Nini med å flytte inn, lært poker! Her i byen skjer det ting HEEEELE TIDEN! Så mye at det er vanskelig å sortere og få tid til alt jeg skulle hatt tid til. Som bloggen. Dagene mine fylles opp med LEWEL og mitt mål fremmover er å produsere saker og ting og bli kjent med alle lewel-medlemmene våre. Derfor kommer jeg til å "pause bloggen" da den nok en gang er et medium jeg ikke rekker over. 

Istede for å hige etter å publiere daglig, som jeg ikke får til, vil jeg heller bruke bloggen for opplysning. Lage noe vettugt når jeg først publiserer noe. Jeg har nemlig en stapp full bok, hvor jeg skriver opp ideer og saker for hånd, da det er via pennen jeg klarer å sette ord på ting. 

Siden sist har jeg blitt en del av NOCCO og BARBELLS som sammen med MAKROBOKS fyller hele kjøleskapet mitt! Ser helt fantastisk ut inni der!!! 

Idag skal jeg prøve meg på en treningsøkt etter å ha vært syk helt uendelig lenge! Gleder meg døds mye til å få tatt i bruk kroppen igjen! Skal bli utrolig deilig! 
Ellers har LEWEL fått opp en ny hjemmeside! Og i løpet av dagen vil vi også lansere et helt nytt prosjekt!! Ta en titt innom siden og følg med på vår facebookside, HER.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Så, det var en brøkdel av livet mitt siden sist! Håper alle dere der ute har det bra og nyter andres nærvær i solen disse dager! 

Fra mitt perspektiv

 • 22.06.2017, 12:45

For en uke siden hadde Carina release party for singelen "You on Me" og den nye musikkvideoen de har laget til den! Tidligere i år var jeg med på selve innspillingen av videoen og lagde en "behind the scene"-moovie, denne gang en "Release party - the behindmoovie". Hadde aldri trodd eller sett for meg at livet mitt skulle bli så innholdsrikt som det er. Daglig kommer jeg i kontakt med nye mennesker - og hver av en av de er så bra!!! Så bra at jeg kunne ønske det konstant var et kamera på meg som hadde dokumentert de alle sammen, alt fra hvem de er, hvordan de er, samtaler vi har eller opplevelser vi deler.... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Set your life on fire. Seek those who fan your flames" - et sitat hentet fra min partner Siriana's instagram. Og det er akkurat slik det føles. Alle mennesker som kommer inn i mitt liv, for så å bli der, gir meg så ekstremt mye. Om det er nye medlemmer i Team Lewel-gruppa, eller en ny venn så fører det med seg så ekstremt mye godt! Jeg motiveres og driftes av de som får flammen min til å vokse - og her får dere et innblikk fra mitt perspektiv, av den herligste av de herlige: Carina Dahl.

hmIOgLuPJRY

Her er den Offisielle musikkvideoen, glem ikke å legg den til i dine spillelister! 
Klikk her for spotify-link!


Mitt Oslo-opphold hadde ikke vært i nærheten av det samme, hadde ikke Carina tatt så godt vare på meg, å inkludert meg med sine fantastiske venner! Om få dager skal vi på TOUR, da første stopp er Foynhagen og Tropical Tuesday nå den førstkommende tirsdag, og vet dere hva?? Til og med jeg skal være en del av showet hennes! Det blir så gøy!! Ønsker du å ta turen kan man skaffe billetter her: foynhagen.no/tropical

Bubbles og bursdag

 • 18.06.2017, 12:43

I DAG FYLLER JEG 23 ÅR! Det ble feiret under gårsdagens Bubbles and Brunch! Et fantastisk arrangement, med så mange fantastiske mennesker! Er så heldig som omringes av herligheter!!!! Nå skal jeg bruke formiddagen på å kure meg selv, se gjennom videoene jeg tok i går og lage meg et solid måltid før feiringen fortsetter etter det. Haha, utrolig vanskelig å få fart på hjernen idag merker jeg, alt går i slowmotion og ord vil nesten ikke ut! Her er et lite innblikk fra dagen i går - så får vi se hva det blir utav "backstage-filmingen" da jeg til en forrandring har vært superflink med camera! WOHO! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dagen fantastisk! En ekstra stor takk til de 3 personene jeg møtte da jeg gikk tur med Arnold <3 Nå må jeg ha mat!!!! 

Oslo update og LANSERINGS DAG!

 • 11.06.2017, 17:36

Dag tre i Oslo å ting har allerede rukket å falle på plass! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ffM6E6WuSrs

Følg med på LEWEL siden - om jeg ikke rekker bombandere deg på andre steder! Mye å glede seg over i alle fall - jeg er så sykt energifull atm! Satser på at lufteturen får roet meg liiiiitt ned! God søndag! 

Hjelp, jeg flytter!

 • 07.06.2017, 13:23

Nå sitter jeg på Elgstua, spiser elg-middag i Elverum - før turen går videre. Nå er det bare to timer til vi kommer frem, jeg mamma, Arnold og alle gjenstandene mine! Gleder meg så sjuuuukt mye til å se hvordan det ser ut, eller hvordan det FØLES å være der, i det som om få strakser skal være MIN EGEN PLASS!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slik så det ut før pikkpakket var stablet inn i bila, som et puslespill! Men det gikk! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ellers fikk jeg endelig kommet meg på trening igjen i går, en siste styrkeøkt i Trondheim. Tror det begynner å nærme seg 4 uker siden jeg trente "skikkelig" sist, grunnet mye jobbing med Lewel og andre prioriteringer enn egentrening. Men slik er det i perioder, var uansett godt å få rørt på seg igjen! Det merkes godt på kroppen at jeg er flinkere til å sondere ut og bort unødig stress, heller AKSEPTERE å ta ting som de er! Veldig deilig og befriende! OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hadde med meg denne baben i går, herligste Helen Mari. Hun har vært mitt hjertegull gjennom hele første del av videregående skole, og er det fortsatt. Alle man møter på veien <3  Helen Mari er godt i gang med Level Up, styrkeprogrammet som hjelper deg i gang med gode rutiner, gjør deg sterk og lærer deg basic pinsipper om det å ta i bruk kroppen sin korrekt! Les mer om programmet, på www.lewel.no! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjernen min føles tom for ord atm. Er sulten, venter på biff og blir nok trolig å sovne i bilen nå den siste etappe! Deretter blir det utlemping så IKEA for å handle møbler! 

Den berømte pizzabunn

 • 12.05.2017, 19:34

God helg mine kjære lesere! Her kommer den etterspurte oppskriften av "tantepizza" eller sunn pizza, da bunnen består av havregryn, egg, kesam. Pluss en dasj søtningsmiddel. Her er det du trenger:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppskrift: 
1) Sett ovnen på 220 grader
2) Vei opp 170-200 ish gram havregryn
3) Tilsett 1 egg og 2 eggehviter (eller bare ett egg) + 1 boks mager kesam og en sprut med søtningsmiddel. (Jeg foretrekker natreen i flytende form.)
4) Rør rundt og smør den utover bakepapiret. Skal være en seig men "smøreaktid" blanding.
5) Forstekes i ca 10 min (mens du steker kjøttet)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deigen skal være smørbar, fordel den til en tynn, jevn smurning på brettet. Etter for-steking i ca 10 min vil deigen være gylden og fast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smør på hvilken som helst pizza-saus... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordel kjøttet.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta på hva du måtte ønske:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MIDDAG! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det morsomme med denne pizzaen er at samme hvordan blandingsforholdene dine blir, så vil det kunne bli en pizzabunn! Og så er det så utrolig mange varianter, i de ulike hjem, med hva som er mulig å ha på! Lek deg og nyt! God helg! 

Skjønnhetssøvn, hva er det?

 • 11.05.2017, 10:36

Det er ikke en ukjent sak, selv om jeg ikke husker når det sist skjedde - men i natt har jeg ikke sovet et eneste sekund. Tror ikke jeg lyver om jeg sier jeg ikke har fått hvilt engang! Og det helt uten grunn. Vet ikke hva jeg har tenkt på heller, som har holdt meg så våken gjennom hele natta, enda jeg var døds trøtt i går ettermiddag. Ganske så irriterende egentlig, da dagen i dag sikkert ikke blir full av krutt! Men jaja, jeg får legge meg ned å lukke øynene når søvnen kryper inn på meg, i løpet av dagen. Da klokka ble 7 orket jeg ikke ligge å stirre i taket lengre. Gikk da ned til kjøkkenet for å nyte en rolig morgenstund.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så overrasket jeg mamma med et dekket frokostbord. Det var hyggelig, akkurat som det pleier å være. Skulle nesten tro det var onsdag! Mamma har nemlig fri hver onsdag, å da er det beste som finns å våkne til lyden av teskjea som klirrer i te-glasset. Mamma ble så glad at hun nesten "seip" sa hun ... hehe, herlige mamma <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spiste to knekkebrød, ett egg, pålegg og en kornmo med smør og en epleskive på - det har jeg ikke spist siden jeg var ei lita jente, typisk på nettopp onsdager, da mamma og jeg kan sitte rundt bordet i evigheter å skravle. Kvalitetstid. Men slik ble det ikke i dag, today is workday! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg ha i meg litt koffein i håp om å kvikkne litt mer enn tilstanden akkurat nå, for så å dra å ta ei koseøkt på Kaliber! Iført denne nye, behagelige  gymshark-thigtsen løftes treningsmotivasjonen plutselig ett par hakk også! Etter treningsøkta tenkte jeg meg på en liiiiiten runde shopping, for så å spise middag med fine-Line etter det. Sola skinner og tross ingen søvn skal jeg nok få dette til å bli en kanonbra dag!

The glute guide

 • 10.05.2017, 21:27

I dag har jeg lagt siste hånd på verket "rumpeaktiverings-guide" som vi blir å sende ut som et gratis-skriv til de første 100 som kjøper treningsprogrammer i fra oss i Lewel. Jeg har igjennom mine år med trening blitt ekstremt fascinert over hvordan kroppen vår fungerer. Hvordan tyngdekraften påvirker oss, og hva som må til for at mine muskler skal aktiveres mest mulig - for best mulig resultat.

"For å lære kunsten med å aktivere rumpa kreves en viss kroppsforståelse. Rumpeaktiveringen vi nå skal gjennomgå, bygger på en korrekt kroppsstilling, det for best mulig utvikling av deg og din kropp. I denne sammenheng: Rumpa"Her er en liten smakebit på hva dokumentet inneholder og hvordan det ser ut. Jeg er strålende forøyd og vi er en dag nærmere mål med å lansere! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Selv kjenner jeg godt til at min rumpe-kontakt ikke er like bra som den har vært før, i og med at jeg har trent mindre og ikke aktivert stussen på leeeeenge! Men det er inget nederlag, faktisk så gjør det at det er mye morsommere å jobbe med saken, i alle fall når akkurat rumpemuskulaturen er noe som kommer seg, raskt! Dersom du ønsker å få med deg akkurat når vi lanserer, sign up på www.lewel.no eller på våre facebooksider - this is so fun! 

PT sandra?

 • 08.05.2017, 20:51

Mandag mandag mandag - i love mandag! Det er alltid en så forfriskende start. I dag har jeg vært i møte med impulse treningssenter, som lurte på om jeg ikke kunne tenkt meg å vært personlig trener.. Det har jeg egentlig aldri vært, annet enn noen "igangsettingstimer" på kaliber, nylig etter utdannelsen. Men nå som jeg først fikk en forespørsel så tenker jeg: Hvorfor ikke?!? På impulse grillstad, her i Trondheim, så har de en PT-sal også. Jeg tenker å dra i gang gruppetimer med bootybuilding, helkropps økter, håndstående kurs - oooosv! Best av alt, er at alle som vil delta er velkommen! Behøver ikke være medlem, for å bli med på noe slikt. Det samme gjelder PT-timer! Kommer til å lansere hvordan man melder seg på, så snart det er klart. Kjempe spennende, og så moro! 

Det hender så utrolig mye om dagen at jeg knapt henger med! Jeg leter konstant etter en leilighet i Oslo å flytte til, klarer nesten ikke konsentrere meg om annet så lyst jeg har til å komme meg nedover! Samtidlig som det skjer, er det like før vi lanserer LEWEL! "Mitt" eget firma, sammens med min herlige partner, Siriana! Jeg har lenge valgt å holde igjen alt av informasjon vedrørende Lewel, av flere grunner egentlig - men i løpet av mixico-turen startet Siriana og jeg og planlegge gangen i Lewel. Mer info blir jeg å bombandere dere med senere! 

FØLG LEWEL HER
FACEBOOK
INSTRAGRAM
YOUTUBEFør møtet med impulse i dag, rakk jeg å ta en treningsøkt på mitt hjemmekjære-kaliber, med min kjære-kjære Tonje! Det ble en helt ok økt, men så fikk vi tatt mange treningsvideoer - som snart legges ut på Lewels Youtube-kanal! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper deres mandag har vært like bra som min! Nå er det en ny uke med nye muligheter, å det er bare du som velger hva å gripe eller ei! 

God morgen

 • 27.04.2017, 10:52

God morgen Norge! Vet ikke med dere, men i dag er jeg i fyr og flamme! Igår kveld landet jeg på gardemoen, ble plukket opp av Martin, som tok oss direkte til gymmet. Hadde spart på treninga hele dagen for å ta økta med han da jeg kom frem, alt gikk etter planen! Det ble en deilig skulder-økt, og hele 15 minutter cardio! Var ikke på hotellet før i 23 tiden, da skulle jeg så klart begynne med selvbruning.... Sykt skummelt da man aldri vet hvordan det blir, men tok sjansen, da resten av jentene her er så sykt flink til å preppe seg selv før shoot måtte jeg gjøre det samme. Selv om jeg glemte å smøre hendene mine, så må jeg si det funka kjempe bra! Jeg er gylden og fin.... 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble heldig vis ikke så gyldens om på det bildet over her da jeg fikk våkna, dusja og ordnet meg litt! Brukte St.Tropes, selftan express.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har allerede rukket å bombandert rommet, før min vakre kjære Johanna fron Sverige sjekker inn i morgen å deler rom med meg <3 Det blir så stas! Sist jeg var med henne var under en gymshark shoot i fjor, da tok vi disse bildene i garderoben mellom slagene:

Skjønner dere hvorfor jeg har tæna meg eller?!? ehe.. x) Kom nettopp opp fra frokost. Det ble en rassert brødskive med leverpostei, og skinke med knekkebrød, ost, phiadelphia ost og stæsj på. Elsker hotelfrokoster, men er nødt til å begrense meg da sandra + ubegrenset med mat = bad idea.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg sykt sugen på å møte folk kjenner jeg, må bare vente i 1,5 timer til! Perfekt å skvise inn litt bloggings i mellomtiden! I dag er det bare oss norske som skal shoote, Alexander Myrvold, Martin Heede og Christina Strøm Fjære. LITT AV EN BUKETT kan man si. KJØØØØR!!!! 

Gymshark lanserte nylig noen nye produkter. Alt ble utsolgt på 1-3 minutter..... DAMN as, her gjelder det å være rask i avtrekkeren! Finn dine favoritter på GYMSHARK.NO

Løft rævva

 • 20.04.2017, 13:50

Ja, så simpelt er det! LØFT RÆVVA! Jeg har en lett tendens til å bli dødslat, når jeg bare sitter her å klikker på macen min. Klokka går så sykt fort om dagen, så fort at det plutselig har blitt mørkt ute før jeg har kommet meg på trening. SLIK BLIR DET IKKE I DAG, får nå løfter jeg på rævva!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokosten er inntatt, jeg føler meg uthvilt rask og pigg. I dag tok jeg med i å regne et overslag på hva jeg spiste til frokost, det for å sikre at jeg i løpet av dagen blir å få i meg nok mat, slik at forbrenningen min opprettholdes, og for at jeg skal ha nok energi til dagens legdayyyyyy! Følger ingen diett eller noe slikt nå, men synes det er gøy å kunne regne på hva en pakker i seg, i alle fall når jeg vet hva de ulike matvarene inneholder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag ble det hele to egg og 3 knekkebrød + pålegg. Mitt regneoverskudd ser da slik ut: et egg tilsvarer ca 80 kcal. et knekkebrød tilsvarer ca 50 kcal. 
2 x 80 + 3 x 50 = 310 + pålegg som majones, kaviar, ost og honning = 400 kcal til frokost. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp, dagens trening blir topp! 

Tiden flyr i godt lag

 • 19.04.2017, 19:52

Dagen i dag har plutselig forsvunnet! Men så er det virkelig noe med det, at tiden flyt i godt lag! Jeg har hatt overnattinsgbesøk av Nini - aldri for gammel for et aldri så lite "sleepoverparty" skal jeg fortelle deg! Vi lagde mat, så paradise og første episode av SKAM, noe vi heller ikke er for gammel for! Etter å nå ha bodd en uke hos pappa har jeg forflyttet meg til broren min hvor jeg passer katten hans mens han er på ferie. Den lille detaljen om at jeg faktisk passer katten hadde jeg glemt å si ifra om til Nini, som såklart er superalergisk mot alt av pels.... Dumme meg.. Men løsningsorientert som vi er tok vi turen til apoteket, for et par allergitabletter - vips så var det problemet "løst"..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens Nini fant sin plass i sofaen, trives jeg som alltid best på gulvet. Der kan jeg bevege meg fritt, tøye, stå på hender og rulle rundt som en annen gærning. Katta Samba og meg! I dag tidlig kjørte jeg Nini i hast til jobb - før jeg startet dagen min med knekkebrød, egg, jobb og en herlig gåtur i nytt selskap, sammen med Malin. Deilig å omringes av så herlige venninner! MEN SÅ VAR DET DENNE KLOKKEN DA! Hele dagen har plutselig fløyet forbi og her sitter jeg her å manner meg opp til LEGDAY! Nå stikker jeg! 

Det handler om å akseptere

 • 18.04.2017, 13:37

Jeg er vel ikke alene om å ha kost meg alt for mye igjennom... hele påska? Her har det ikke blitt med bare eeeen kose-dag, for å si det sånn! Har spist så mye godis at jeg antagelig fikk tatt igjen for julen jeg ikke hadde tilgang på smågodt også! Det er nok mange der ute som nå sitter der, angrende, dårlig samvittighet for å pakka i seg alt de har iløpet av ferien.... Men selv om man iløpet av påska "plages" med dårlig samvittghet ovenfor seg selv så påvirker det ikke stort annet enn en dårlig følelse ved noe som kunne vært kos... For selv om enkelte har dårlig samvittighet så fortsetter de likevel med påske-kosen.
Hva er da poenget med å utsette seg selv for dårlig samvittighet? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitt triks er; vi er nødt til å akseptere! Kanskje har du gått opp noen kg i løpet av påska, men hva gjør no det? I løpet av de neste dagene, nå som hverdagen er tilbake igjen, og du går tilbake til gamle vaner fremfor påskeegget, vil nok kiloene raskt forsvinne igjen. Selv påvirkes jeg umiddelbart av å ha spist mere, blir vannete i ansiktet og pløsete i huden, men så vet jeg at det varer i omtrent fire dager før jeg er tilbake til normalen igjen - å det gjelder nok dere der ute også! 

Mye av vekta man går opp ved et påskeinnfall, (altså et plutselig kalorioveskudd) medfører at kroppen binder til seg mengder med væske som gjør at man veier mere. Dette vannet "slipper" igjen, så snart det ikke er noe overflødig med karbs i kroppen å binde seg til lengre. La oss derfor komme oss tilbake til hverdagen igjen, uten dårlig samvittighet for det en har spist og kost seg med i påska, men heller akseptere det som har vært og fokusere på det gode man kan oppnå fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal i alle fall jeg og mamma kaste påskeeggene og bytte det ut med sunn god mat! Idag, en kyllingsalat-lunsj, uten karbs - da jeg har lært å tenke smart å kan ta inn litt på sukkeret jeg spiste i går, BOOM! 

3 enkle ting som gjør at jeg holder meg i form

 • 17.04.2017, 16:33

Jeg fikk spørsmål på bloggen her om dagen, om hva jeg gjorde for å holde formen så godt som jeg gjør. Det er tre enkle punkter som jeg er mye mer bevist på nå enn før, som påvirker at jeg ser ut som jeg gjør nå om dagen. Trening har jeg ikke fokusert på i det hele tatt i det siste. Trener når det passer meg og hva som passer meg der og da. Men satser på å komme igang med et selvlaget treningsprogram fra og med i morgen - for påskeferie, det har det jammen meg vært! 1. Bruker kroppen rett og er aktiv i det daglige.
Det å være aktiv i det daglige, er avgjørende for hvor mye en forbrenner i løpet av en dag. Derfor forsøker jeg å være mest mulig aktiv, noe jeg til tider faktisk finner vanskelig da mye av jobben min går ut på å sitte på macen. Jo mere stillesittende jeg er, jo latere blir jeg - og det er ikke noe bra! Min "kur" mot dette er å i det minste bruke mest mulig av kroppen ved alle gjøremål jeg gjør. Enten det er bloggskriving eller matlaging, så er jeg bevist på å bruke kroppen på en spesifikk måte.

2. Lytter til kroppen og tenker smart når det kommer til mat.
Dersom du alltid gjør det du har lyst til, så er det på det tidspunkt rett for deg å gjøre AKKURAT det. Er kroppen sulten så rumler det i magen å du fyller den snart med mat. Det er akkurat det jeg har begynt å gjøre. Istede for å spise etter noen klokke eller etter en viss diett så spiser jeg når jeg er sulten og velger smart. Nå om dagen stresser jeg overhode ikke med verken form eller trening  - vekta går automatisk nedover, jeg er noe svakere men best av alt: JEG FØLER MEG AMAZIIIING.

3. Trivsel. Rett og slett.
Jeg trives om dagen. Jeg har ingen ting jeg "frykyer" ingen innvendige, mentale "sperrer eller forhindringer" som påvirker kroppen min, holdningen min, energien min, utstrålingen min. 

GOD PÅSKE

 • 13.04.2017, 16:39

Etter gjentatte forsøk på å få dratt med opp på ett eller annet fjell har jeg ikke fått meg selv til å pakke sekken å dra bort på påsketur. Jeg har lovt meg selv å ALDRI gjøre noe jeg ikke har lyst til - så når jeg nå har vært så ubesluttsom på om å dra eller ikke har jeg kommet frem til at det ikke blir å skje, i og med at jeg ikke har kjempe lyst, selv om det sikekrt hadde vært gøy å dratt på en tur. Er ingen fan av alkohol heller, så ikke noe om å gjøre å drikke seg drita for å rølpe rundt med andre dritingse mennesker! ISTEDE sitter jeg på hytta, som er rett ved der jeg holder til på Byneset. Storkoser meg med påskeegg, familie og verdens beste Arnold. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIgår lagde vi pizza, igjen - jeg er nemlig blitt utnevt pizzamester i familien, da jeg lager så syyykt god og sunn bunn. "Tantepizza" har det fått navnet, da søstersen min (krølltoppen i bildet) har fått ut hele fire stk, som da blir mine elskbare tantebarn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I påsken skal jeg ta det helt med ro, være hjemme for en gang skyld. Eneste planlagte er at jeg på lørdag skal være med en gjeng venninner på vinkveld, så lenge siden å ha møtt dem, at det er noe jeg gleder meg MASSE til! I dag skal jeg komme meg på trening i "rett tid", altså før natta, så får vi se hva kvelden bringer videre. En fin dag er det i alle fall! Håper dere koser dere der dere er - om det er på fjellet eller i by'n!

Fasadefall

 • 11.04.2017, 14:17

Jeg vet ikke når jeg skal se det hele startet. Jeg trodde lenge det var dietten som gjorde meg sliten. Det kan nok være at det å være på et underskudd mesteparten av året i tre år har vært medvirkende til at det tilsutt ble nok, men ikke ene og alene. Samtidig som jeg konkurrerte og hadde 100% jobb som coach hadde jeg også opparbeidet meg et navn, en blogg og en voksende instagram.

SAMSUNG CSC

Jeg følte konstant at jeg måtte prestere. I jobb, på scenen, daglig på diett, på blogg, på instagram. Være tilstede for venner, familie, kjæreste på den tiden. Jeg strakk ikke til - noen plass. Mens jeg var på diett å ble slappere og slappere mot at det nærmet seg konkurranse hadde jeg mindre å mindre ork til å gjøre noe. Jeg måtte konsentrere meg om å gjøre det jeg MÅTTE gjøre. Jobben min. En del av jobben min var også å blogge. Men hva faen skulle jeg blogge om - når hver dag kun dreide seg om mat, trening og jobb? Jeg husker det som om det var i går - da jeg satt på kjøkkenet hjemme hos mamma å kikket i veggen. Dag inn og dag ut, satt jeg der, besvarte mail - og forsøkte å holde maska til de jeg skulle hjelpe. Det tror jeg at jeg mestret på den best mulig måte jeg kunne. Enkelte utvalgte kunder fikk også høre hvordan jeg hadde det. Som Malin Hemer (hun jeg møtte for første gang på ordentlig, nå i helgen) og Jeanette Risberget, som nå i senere tid har blitt Reebook modell, som har vokst masse i seg selv siden den gang. Jeg kunne gi og ta, støtten og forståelsen jeg fikk betydde alt for meg der å da. Flere ganger, har jeg mimret tilbake på hvordan jeg var å følte meg og tenkt: shit, jeg må jo ha vært deprimert! Når man selv sitter i det er det vanskelig å forstå hva det er som egentlig feiler enselv. Jeg forsøkte jo daglig å gjøre mitt beste - men like vell strakk jeg aldri til. I mitt hode gjorde jeg en for dårlig jobb. Dagen min forsvant på det kjøkkenet, fra morgen til kveld. Det var så vidt jeg mestret å kjøre til trening - å det skulle bli den ene gangen jeg kom meg ut av huset. Dårlig økt hadde jeg også. Og nok en dag gikk, og jeg hadde ingenting å meddele på bloggen. Enda jeg hele tiden har hatt seertall - som jeg ønsket å please ved å dele noe. Jeg forsøkte der også - startet å skrive, men det endte alltid opp med å bli et eller annet sutrete, negativ, dritt, som jeg ikke ville dele. Jeg er jo ikke den negative, triste... Jeg kjente ikke meg selv igjen.

Jobben spiste meg opp. Det tok meg så lang tid å bli ferdig - noe jeg heller aldri ble, for det var alltids en ny innkommende mail å svare på. Ikke var det noe arbeidsmiljø heller - jeg var ene og alene. Jeg hadde ikke mulighet til å sondere tanker og følelser. Det var ikke tid for det, jeg måtte jobbe. Jobb jobb jobb.

Kroppen begynte å gi tydelige tegn på at noe var som det ikke skulle være. Jeg ble oppblåst av alt jeg spiste. Fulgte IBS plan (irritable bowel syndrom) noe jeg trodde jeg hadde pådratt meg etter å ha spist det samme og "for lite" i så lang tid. Men uansett hva, var jeg oppblåst og vannete i formen. Hadde en stram muskel på siden av magen, som den dag idag spenner seg dersom jeg utsetter meg selv for stress. Muskelen har utspring i ribbeinene mine, og fester i bekkenet. Når den spenner seg - så lurer den kroppen til å tru at magemusklene ikke behøver å gjøre en jobb, så de bare slo seg av de, noe som medførte at det spriket mellom de (slik som det gjør når magemusklene deles, hos gravide). Underarmene var også steinharde. Jeg lurte en vending på om det var noe med at alle fleksorer i kroppen min hadde bestemt seg for å kontrahere seg. (fleksor er muskler som forkorter vinkelen mellom to ledd, som biceps, hamstrings, hofteleddsbøyere osv) 

SONY DSC

En periode jeg også husker ekstremt godt, like før alt gikk til hælvette var i den perioden like før jeg kom meg til legen å fikk sykemelding. Jeg å lå på sofan hjemme hos Paul. Dagen startet med godt mot, jeg tok til meg macen, forsøkte å løfte armene mine som så ut som to krøplinger da underarmene mine hadde trukket seg sammen å jeg så vidt fikk til å bruke fingrene mine på tastaturet. De føltes som bly - å før jeg viste ordet av det hadde jeg sovna på sofan. Jeg var utmattet, voknet til i det Paul kom hjem fra jobb. Nok en dag hadde gått uten at jeg hadde fått til en dritt. Jeg måtte jobbe. Jeg klarte ikke tenke. AlLT VAR DRITT. Dro til legen som kunne skrive ut 2 uker med sykemelding til meg. Det var det jeg fikk i første omgang. Jeg fikk ikke flere kunder, men hadde fortsatt gamle kunder å besvarte mail fra. Hver dag måtte jeg "skyndte meg å bli frisk" - men alt jeg egentlig gjorde var å telle dager til sykemeldingen gikk ut å jeg måtte ut i arbeid igjen. Jeg klarte overhode ikke slappe av. 

YOU ON ME, ute nå!

 • 07.04.2017, 22:51

DA ER DAGEN HER! Nå kan du høre Carinas singel på disse kanalene:

Spotify: http://bit.ly/YouOnMeSpotify 
Tidal: http://bit.ly/YouOnMeTidal 
Apple: http://bit.ly/YouOnMeApple

Vi har hatt det så gøy på sett, enkelte forbrant 10000ner av kalorier og det var topp stemning igjennom hele dagen! Her har jeg satt sammen noen klipp, av hvordan det så ut bak kulissene - alt fra sminking til leking og masse dansing! Den verdige musikkvideoen kommer i slutten av måneden! I mellomtiden er det bare å lære seg dansen her!  Jeg er imponert og stolt over deg Carina! Sangen har brent seg fast på hjernen min siden første gang jeg hørte den og jeg finnes ikke lei, selv etter å ha hørt den utallige ganger! Hva synes dere?? 

Vinn en FLEX leggings

 • 06.04.2017, 14:11

Det stemmer! I dag har det kommet en gigaleveranse med gymshark-produkter til lagergutta på Nydalen! De er klare for å masseprodusere pakker for å sende det rett hjem til deg. Det er dagen for både restock og release av to nye FLEX farger, Light Grey Marl/Sherbet Pink og Blueberry/Marine Blue

I dag har jeg vært å testet ut Jobbsprek, i min freshe nye blueberry FLEX
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg fått æren av å velge ut en vinner som får tilsendt en gratis FLEX LEGGINGS i posten, i den størrelsen du skulle behøve! Selv bruker jeg XS i FELX leggings og jersey thigthsene og S i FIT leggings (for de som lurer på det!) Ord kan faktisk ikke beskrive hvor gode disse thightsene er! De må bare oppleves! Har sagt det før, og sier det igjen: alle fortjener å ha en gymshark-thights i skapet!

Delta ved å "like" den nye facebooksiden min "Sandrajokic.com" (der jeg deler ALLE blogginnlegg som postes slik at du kan holde deg oppdatert), og kommenter en liten setning om hvorfor du skal vinne, i dette innlegget på facebooksiden! Vinneren kåres lørdag klokken 12, på facebook! ER DET DEG? 
Se alle nyhetene på gymshark.no

Musikk videoinnspilling

 • 05.04.2017, 21:18

For en dag det har vært! Nå er det bare to dager til Carina slipper ny singel og i dag har jeg fått være med på selve musikk videoinnspillingen! Dama her tror jeg er den råeste dama jeg vet om. Fy faen for et pågangsmot hun har, Carina jobber virkelig knallhardt for å oppnå det hun vil, noe jeg virkelig finner inspirerende! Å sangen(!!!!) den er så sinnsykt fengende den, at til og med jeg forsøker å synge med bak kulissene her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På studio True Stories, på Mohngård her i Oslo går det i full sving, med dans, latter, sang... og mere dans! Nå er det matpause på crewet som består av en sminkør, en frisør, to dansere, to kameramenn, en regissør og meg... venninne/snapper/blogger/dj.... "Gliset", som jeg ble kalt.. Skjønner ikke det?
Det har vært nok en fabelaktig dag i Oslo hvor jeg har fått blitt kjent med enda flere herlige mennesker - for ikke å snakke om hvor dødsgøy det er å få være med på noe slikt! Singelen YOU ON ME slippes på fredag, (07.04) - det er bare å glede seg!!! 

Sandra Jokic

Verdensmester og IFBB BIKINI PRO.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits